Ve umarım sizin içinde her şey cok güzel olur.Ben henüz boşanamadım ama 1 yıldır ayrı yaşıyoruz.28 yaşındayım bu süreç duygusal anlamda çok inişli çıkışlı oluyor.Sonrasını ben de merak ediyorum.Umarım her şey gönlünüzce olur.Bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız ve çok mutlu olursunuz ☺
30 yaşındayım 2018 aralık ayında ayrıldım şubatta resmen boşandım 5 yaşında bir kızımda var ailen arkanda ve maddi özgürlüğün varsa yeniden doğmuş gibi oluyorsun
[/QUOTE
Sağolsunlar ailem hep arkamda. Maddi özgürlüğüm de çok şükür var. Sadece burdan bakınca gelecek ilk etapta biraz ürkütüyor. Büyük bir ihtimalle henüz net olarak bitmemesinden diye düşünüyorum. Umarım sizde kızınız da çok daha mutlu olursunuz
Bu tarzda bir insan hic olmadım ihanete affedilmez gözüyle baktım hep. Başıma gelene kadar... yapılanın affedilebilir bir yanı hiç yok bencede ama affetmek icin kendimi zorluyorum resmenAldatılmanıza rağmen boşanmak içinizden gelmedi öyle mi??Bence toplumu bırakın kendi bakış açınızı değiştirin.Neye inanırsanız öyle yaşarsınız
Öncelikle kendine güven karamsar olma neden önün geleceğin karanlık olsun ya bırak hayatını yaşa düzenini kur önüne bak kendini üzmeye değmez her şey herkes gelip geçici inan bana1 buçuk yıllık evliliğimi son 3 aydır deneye deneye bugün itibarıyle bitirdik. Ve ortada 1.yılımda başıma gelen bir aldatilma durumu var. Ama buna rağmen boşanmak içimden gelen bir sey değildi. Sizlerden boşanmış birileri varsa 30 yaşında ve çocuksuz olarak hayatın nasıl gittiğini öğrenmek istiyorum. Çünkü su an ilerisi biraz karanlık görünüyor
Teşekkür ederim ❤Öncelikle kendine güven karamsar olma neden önün geleceğin karanlık olsun ya bırak hayatını yaşa düzenini kur önüne bak kendini üzmeye değmez her şey herkes gelip geçici inan bana
Umarım hayat bize en güzel anları bundan sonrasında verirSizi çok çok iyi anlıyorum
Esınız ayrılırken itiraz ettim cocukları vermem cocuklardn ayrılmam dıye30 yaşındayım 2018 aralık ayında ayrıldım şubatta resmen boşandım 5 yaşında bir kızımda var ailen arkanda ve maddi özgürlüğün varsa yeniden doğmuş gibi oluyorsun