- 19 Ağustos 2022
- 5
- 3
- 40
- Konu Sahibi Sociablehand
Herkese Merhaba . Ben 38 , eşim 28 yaşında ve beş yaşında bir kızımız var . Birbirimizi severek evlendik . ilk yıllar herşey güzeldi . Kızımız doğduktan sonra ilgimiz ona kaydı . Son üç yıldır hep kızımla ilgilenmeye başladım . Okuldan gelince aldım parka götürdüm , gezdirdim oynadım. Amacım hem kızımla ilgilenmek hem eşimi dinlendirmekti . Bu süreçte karımla çok ilgilenemez oldum . Son iki yıldır da eşim sürekli telefonuyla meşgul oluyordu . Her an telefonu yanındaydı . Bu beni rahatsız etmeye başladı . Bu sebeble kavga etmeye başladık . Ona bu durumun niye böyle olduğunu sorduğumda beni baskıcılıkla kıskançlıkla suçladı . Onu hiç kısıtlamadım . Arkadaşlarıyla çocuk uyuduktan sonra dışarı çıkar . İstanbula , Ankaraya arkadaşlarının yanına gidip gelir . Küçük bir ilçede öğretmenim sosyal hayat yok köy gibi . Bu sebeble arkadaşlarıyla takılmanın ona iyi geleceğini düşündüm . En son temmuzun sonunda bilgisayarımda eski fotoğraflara bakarken game of sultans adlı oyunun sohbet bölümünün ekran görüntüsünü gördüm . Mesajda bi erkek ve bi kadın oyuncu birbirlerine aşklı sevgili seyler yazıyodu ve seni çok seviyorum denen kadının adı eşimin adıydı . Sabaha kadar uyumadım ve eşime sordum bu ne diye . Bana önce o oyunu iki yıldır oynamadığını söyledi . Sonra o oyunda kendi adından birsürü insan olduğunu söyledi . Oyunun genel whatsapp grubundaki resimlere bakarken telefona inmiş olduğunu söyledi . Sonra saatler sonra o kadar aptal değilim öyle bişey yapsam bilgisayara atmam dedi . Bende inanmış gibi yaptım . Eşim bu arada ücretli öğretmenlik yapıyo . Kursu vardı ordan gelince boşanalım dedi . Bende eyvallah gidelim ailene bu kararını söyleyelim dedim . Dört gün sonra kabul etti . Ailesi kabul etmedi boşanmayı . Eşimde o zaman terapiste gidelim dedi . Eylülde gideceğiz . Ama akşamları kızım uyuduktan sonra illaki gerginlikten tartışıyoduk .Bu tartışmalarda eşim önce bana sana aşık değilim sonra sevgim azaldı seni insan olarak seviyorum gibi cümleler sarfetmeye başladı . Ayın 13ünde babam kaza geçirdi ve ben aydına geldim . Eşim kızımla ailesinin yanında çalıştığım yerde . Arkadaşlar bu durumu yorumlarsanız sevinirim çünkü ben şuan düşünemiyorum . Tek derdim kızımdan kopmamamak . Ve aile terapisi bişeyleri düzeltir mi kurtarır mı ?