Zaten halihazırda birisi var gibiHata yaptığını söylüyor, ama başka zaman da tekrar birisi çıkarsa karşısına evlenebileceğini söylüyor
Ee köpürsün bu kadarda alttan alma. Seni istemeyeni sen hiç isteme. Kendisi kaybederAilesine söylersem köpürür iyice
Dost hayatı yaşayalım o zaman aşkım de. Alaya al. Geçer yakında. Derhal çocuk yap.
çocuk yaptı diyelim ne değişecek? böyle akıl mı olurDost hayatı yaşayalım o zaman aşkım de. Alaya al. Geçer yakında. Derhal çocuk yap.
Zaten halihazırda birisi var gibi
Hani insan bir erkek direk istemiyorum ayrilmak istiyorum bosancam dediginde nedenirki? Sevmiyorum demis birde, zorlada kendini sevdiremezsin hani bir evlilik olur sorunlar olur hallet dersin sabret dersin ama adam istemiyor bosanmak istiyor evlilik bana gore degilmis ama tekrar baskasiylada evlenebilirim diyen birine nedenir? Nekdr emek veya caba gosterilirki ?Merhaba,
4 yıllık evliyim ve eşim benden boşanmak istiyor. Onu çok seviyorum hala ilk gün gibi aşığım, ama o artık beni sevmediğini söylüyor. Sebep olaraksa evliliğin ona göre olmadığını anladığını, artık bekar yaşamak istediğini söylüyor. Ama bunları söylerken diğer taraftan bana çok iyi davranıp, birlikte bir şeyler yapmak istiyor.
Birkaç gün önce kayınvalidemlerle birlikte tatile gittik bütün aile, çok mutluyduk. Ama döndüğümüz gün boşanmak istediğini tekrar söyledi.
Çok kötüyüm, sürekli ağlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum, son çare buraya yazdım, lütfen yardım edin, canım çok yanıyor
Sordum tabii, hem de birçok kez. Her seferinde saçmalama yok öyle bir şey dedi.