Boşanmak üzereyim yardım edin

Hazırda başka biri var gibi geldi sen çok güvenme seni istemeyeni de sen hiç isteme

Bana boşan diyenleri dinledim vakti zamanında. Evimi çocuğumu da alıp terkederek önce karakola sonra anneme sığındım. Sekiz yıl süründüm. Keşke orada dursaydım sorunlarımı çözseydim. Sorununu çöz. Kesinlikle boşanmak için evlenmediğini onu bırakmayacağını söyle. Suçum ne de. Bir onurun olduğunu ve onu onurunu incitmemesini söyle. Güzel sofralar hazırla. Neşeli ol. Mutlu ol. İşe yarayacaktır.

Boşanmak eğer çocuk olmasa kaldırılacak bir iş değil. Çocuğun her acıyı unutturuyor da ondan. İyi ki evlenmişim boşanmış da olsam dünya tatlısı çocuğum var diyorsun. Kıskanılıyorsun bile.

Mutlu olmak bnm hayattaki en buyuk amacim. Bu adam seni mutsuz edecek. Bunun msjini vermis. Aldatmiyorsa da yolunu yapmis. Diycekki ben sana bosanalim dedim sen bosanmadin. Snra da istedigi gibi at kosturcak. Simdi de kotu davranmiyor cunku seni de elinde tutmak istiyor. Biliyoki bosanmiycaksin hem senle olcak hem de bekar hayati yasiycak

Bu arada yardım istediğine göre boşanmak istemiyor, yuvanı kurtarmak istiyorsun. Kurtar yuvanı. Bunalıma girmiş adam. Ne konuştuğunun farkında değil sadece.

çok anlamsız düşünceler bunlar. ille birilerin kıskanmasına gerek yok.
çocukla boşanmanın daha avantajlı olduğunu da ilk defa duyuyorum

Ya benim anlamadığım nokta kendinizi niye bu kadar basitlestiriyorsunuz adam sevmiyorum boşanmak istiyorum diyor tatile gidiyorsunuz ma aile niye gideyim gitmem
Boşanmak istiyorum sevmiyorum dediği an bitti topla eşyalarını çık git evden.. seni sevmeyen adamın peşinden niye kosacaksn?
Çözülecek bir sorun olsa tamam dicez ama yok o kendi kafasında bitirmiş zaten ..
N Nuraydan sizin verdiğiniz akıl da olağanüstü gerçekten arkasından yazdığınız açıklama da akıl kârı değil ne demek çocuğunuz var ise kiskaniliyorsunuz ne bencilsiniz ya sırf Kıskanilmak için çocuk yap bosan eee günah değil mj o çocuğa
Nasıl bir psikoloji ile büyüyecek ?
Ama olsun millet beni kıskanıyor önemli değil dimi.....!!!!!

Çok da güzel büyüyor. Babayı biz kodluyoruz beynine. Annesi yanında olan çocuk baba maba aramıyor.

Hata yaptığını söylüyor, ama başka zaman da tekrar birisi çıkarsa karşısına evlenebileceğini söylüyor
Canım ben sana açıklayın. Eşinin yedekte tuttuğu biri var .hem evliliğin ona göre olmadığını ama yeniden evkenebilecegini söylemesi bunu gösterir. Dik dur biraz seni sevmeyeni sen asla sevme

Gurur diye bişey var asla üstü örtülemez! Bu sözleri sarfeden bir adamla tekrar aynı yatağa girdinizmi? Sevsenizde, ölsenizde yapmamalısınız! Bu adamı elinin tersiyle ilk gin itseydin bugün belkide senden af diliyodu... yahu yapmayın yaa kendinizden önemli kimse yok bu hayatta..

İki ay ayrı yaşamaya teklif edebilirsiniz . Bu süre zarfında konuşmayın , görüşmeyin . Eğer hayatında başkası yoksa belki paylaşmak istemediği başka sıkıntıları vardır . Biraz ayrı kalırsa bi ihtimal sizin , evliliğinizin kıymetini anlar . Bu riski alabilirseniz deneyin . Hakkınızda hayırlısı olsun , umarım herşey düzelir .

Beni istemeyen adam cehennemin dibine gitsin hay hay deyip ben boşanma davası açardım ne kadar mutsuz olsamda
Oda kendime olan saygım azalmasın diye sonra kendi hayatıma bakardım

kocası konu sahibine "seni istemiyorum" diyor açık açık neden anlamak istemiyorsunuz.
bence siz boşanarak en iyisini yapmışsınız sadece daha dik durmaya çalışın ve kendinizi daha çok sevin, sevgiler.

Son düzenleme:
Sanki başkası var hayatında gibi yoksa sebepsiz yere erkekler asla boşanmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…