Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuk yaptı diyelim ne değişecek? böyle akıl mı olur[/
Neden?Kac kurtar kendini
Mutlu olmak bnm hayattaki en buyuk amacim. Bu adam seni mutsuz edecek. Bunun msjini vermis. Aldatmiyorsa da yolunu yapmis. Diycekki ben sana bosanalim dedim sen bosanmadin. Snra da istedigi gibi at kosturcak. Simdi de kotu davranmiyor cunku seni de elinde tutmak istiyor. Biliyoki bosanmiycaksin hem senle olcak hem de bekar hayati yasiycakNeden?
Dost hayatı yaşayalım o zaman aşkım de. Alaya al. Geçer yakında. Derhal çocuk yap.
çok anlamsız düşünceler bunlar. ille birilerin kıskanmasına gerek yok.Boşanmak eğer çocuk olmasa kaldırılacak bir iş değil. Çocuğun her acıyı unutturuyor da ondan. İyi ki evlenmişim boşanmış da olsam dünya tatlısı çocuğum var diyorsun. Kıskanılıyorsun bile.
Canım ben sana açıklayın. Eşinin yedekte tuttuğu biri var .hem evliliğin ona göre olmadığını ama yeniden evkenebilecegini söylemesi bunu gösterir. Dik dur biraz seni sevmeyeni sen asla sevmeHata yaptığını söylüyor, ama başka zaman da tekrar birisi çıkarsa karşısına evlenebileceğini söylüyor
kocası konu sahibine "seni istemiyorum" diyor açık açık neden anlamak istemiyorsunuz.Bana boşan diyenleri dinledim vakti zamanında. Evimi çocuğumu da alıp terkederek önce karakola sonra anneme sığındım. Sekiz yıl süründüm. Keşke orada dursaydım sorunlarımı çözseydim. Sorununu çöz. Kesinlikle boşanmak için evlenmediğini onu bırakmayacağını söyle. Suçum ne de. Bir onurun olduğunu ve onu onurunu incitmemesini söyle. Güzel sofralar hazırla. Neşeli ol. Mutlu ol. İşe yarayacaktır.