- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Uzak yol, soğuk memleket düzeni bozulunca deliren bir bebek ve pimpirikli doktor anne kombinasyonu benimki ama doğru ama yanlılEski konularını hatırlamıyorum ama çocuk hasta olucak diye birşey mi var yani anlamadım napiyorsunuz hiç biyere gitmiyormusunuz çok değişik geldi bahaneniz
Haklı olduğumu iddia etmiyorum durumumu anlatıyorum iç dökme gibi ama bu hale kolay gelmedim.Eşin haklı bir kere hasta oldu diye daha bi yere gitmeyecek mi çocuk. Babaanne dede onlar da yani bu kadar uzak olmayın. Bayram sonuçta. Eşten ayrı bayram mı olur bi onlara bi sizin ailenize giderdiniz birlikte.
Haklı olduğumu iddia etmiyorum durumumu anlatıyorum iç dökme gibi ama bu hale kolay gelmedim.
Bende tek gitmenizi kastetmiştim ama sizin işiniz cidden zor ve emek gerektiren bir iş. Yani bilemiyorum yok mu öyle sizi yönlendirebilecek bir büyük ya da arkadaş? Doktorsanız psikiyatr arkadaşınız yok mu size zaman ayırabilecek? Boşanabilecek bir kadınsınız. Maddi gücünüz yerinde ama siz dediniz ya o boşansın istiyorum. Bu cümleniz bile inatlaşma içeriyor sanki. Bilemiyorum...Psikoloğu da denedik hatta beraber gittik ama psikolog önünde öyle bir tartışmaya tutuştuk ki kadın bakakaldı. Ben tek gitmeyi çok istiyorum o bayana ama inanın çalışma saatleri ve kızın bakımı için kendime bile zaman ayıramıyorum uzman olmama sekiz ay kaldı tez falan derken kafayı yemek üzereyim.
Ne güzel demişsiniz adım adım bende o ruhsal durumlara girip çıktım. Bakmayın üzülmedim diyorum ama eve gelirken nöbetçi eczaneye girip sedatif birşeyler aldım kendime. Şu an gülümsüyorsam da inanYazmışsınız ya bu sefer eskisi gibi üzülmedim, artık gücüm yok yoruldum diye son bir yılımı hatırlattınız bana (hala çok yorgunum).
Eşimle o geçimsizlik cenderesine ilk girdiğimiz zamanlar çok üzülürdüm düzelsin isterdim, sonra adım atmaktan yoruldum karşılık bekledim, bir sonraki aşama eşe öfke, son aşama o bahsettiğiniz üzülmeme hissi. O halleri bana bişey ifade etmemeye başlamıştı. Sanırım ruh belli noktadan sonra dengesini korumak adına duyarsızlaşıyor. Artık onu gözden çıkarmıştım çünkü yorulmuştum.
Çocuk kısmı için fikir veremeyeceğim çünkü anne değilim. Fakat uçaklarda bile can yeleğinizi önce kendinize sonra çocuğunuza takın derler. Siz ruhen sağlıklı olmazsanız çocuğunuz nasıl mutlu, kaliteli ve dengeli bir hayat sürebilir ki.
Ben ailelerin dağılmasına çok üzülüyorum, bir yandan da insanların kurdukları yuvada mutsuz olmasına da üzülüyorum. İnşallah evliliğinizdeki tıkanıklığı açarsınız.
Vaktiniz varsa eski konulara biraz bakın illaki konularım taraflıdır ama en azından fikir sahibi olabilirsiniz.Bu konuda eşin haklı zaten. Ama sen dersenki çooook başka mevzular var o zaman başka
Belki de benim yok. eşim benim gibi birisini kimsenin çekmeyeceğini soru kızı için katlandığını söyleyip durur belki haklı belki haksız artık inanın umursamıyorum.Biraz eski konularınıza baktım da, hem eşinize hem size gerçekten üzüldüm. Evlilik sizin için savaş alanı olmuş resmen. Halledilemeyecek sorunlar yok gibi duruyor her konuda ama devamlı kavgalısınız. Sanırım birbirinize tahammülünüz yok.
Allah razı olsun buna o kadar ihtiyacım vardı ki yıllardır babasız büyüdüğüm için onu da öyle yapmak istemediğim için bekledim ama artık onu büyütmeye yetecek kadar gücüm var. Bir kardeşi olamayacak annesi gibi tek büyümek zorunda kalacak bunlar beni üzen yoksa ben kocamdan sanırım çoktan geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?