- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Haksız sayılmazsınız ama artık o kadar beni kırıp incitti ki artık yok saymak daha kolayıma geliyor. Evliliğimizin ilk günlerinde olsa belki çok çokkkk daha dikkat ederdim ama gücüm yok.Izmir'e arabayla değil de uçakla gidemez miydiniz? Çocuk babaannesini görseydi iyi olurdu sanki. Bir de sizin daha önce yazlıkla ilgili tartışmanız olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Hassaslaşılan mevzularda göze batmamak taraftarıyımdır. Eşinizin çok net bir isteği varken siz hala orda planımız vardı demişsiniz ki daha eve gelmeden telde. Ters durum olsa siz de eşinize kızardınız eminim.
Birde babaanne onbeş gün evvel yanımızdaydı görmedi değil. Sırf hasta olacağını bildiğim için gitmedim çünkü bağışıklık sistemi bu ara düşük henüz 22 aylıkIzmir'e arabayla değil de uçakla gidemez miydiniz? Çocuk babaannesini görseydi iyi olurdu sanki. Bir de sizin daha önce yazlıkla ilgili tartışmanız olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Hassaslaşılan mevzularda göze batmamak taraftarıyımdır. Eşinizin çok net bir isteği varken siz hala orda planımız vardı demişsiniz ki daha eve gelmeden telde. Ters durum olsa siz de eşinize kızardınız eminim.
Eşinizden önce siz kafanızda bitirmişsiniz de cesaret edemiyorsunuz gibi geliyor bana. Kızınızla ilgili çok üzülmeyin eger ki durum oraya gelirse. Yeni duruma baştan üzülür ama sonra adapte olur. Babası da eğer boşanmayı kendisi isterse sizi kötüleyemez zaten zira açıklama yapma durumunda olan o.
İkiniz de karakter olarak çatışan insanlarsınız galiba? Eşinizin de pek alttan alma özellği yok bu da bir bayan için yıpratıcı oluyor haklısınız.Haksız sayılmazsınız ama artık o kadar beni kırıp incitti ki artık yok saymak daha kolayıma geliyor. Evliliğimizin ilk günlerinde olsa belki çok çokkkk daha dikkat ederdim ama gücüm yok.
Teşekkür ederim ama işte o kararı nasıl vereceğim istitorum ki o boşasın beni ben yaptı olmayayım diye uğraşıyor gibi tavırlarım bunu fark etmeye başladım.Senin konularını biliyorum. Eşinle çok farklısınız bence. İnşallah en doğru kararı verirsiniz.
O zaman eşinizin tek takıntısı yine yazlık meselesi bu durumda. Bulduğu fırsatta oraya gidiyor diye düşünüp kendini dolduruyor muhtemelenBirde babaanne onbeş gün evvel yanımızdaydı görmedi değil. Sırf hasta olacağını bildiğim için gitmedim çünkü bağışıklık sistemi bu ara düşük henüz 22 aylık
Bu durumda evet siz haklısınız ama dört senedir birbirini yiyen bir çiftiz ne zaman mumu dikecez onu merak ediyorum ve şu an keyfim gayet yerinde. Bu hiçte iyi bir durum değil.Eski konularinizi bilmedigimden bu duruma gore yorum yapicam.kv nize gidebikirdiniz yine de.anladigim kadariyla sizin aileniz yakin onlar uzakta oturuyor.kiziniz hasta olacak diye hic mi yolculuk yapmayacaksiniz.ben olsam giderdim sanirim .oraya gitmek surekli problem oluyorsa ve sen annenlerle rahatca beraber oluyorsan bu sikinti olur evlilikte.esin yokken annenlere gitmissin en azindan esin geldi diye donebilirdin mesela.esin eti bahane etmis donmeni istemis sen de hala geri doncem deyince bozulmus.bu tarz sorunlar surekli oluyorsa aranizda sikinti olur.baska sikintilar varsa bilemem ama bunun icin bosanma dusunulmez bana gore
Açıkçası konularınızda bende bunu hissediyorum. Bu sorunu bir psikoloğa danışarak çözseniz? Ego çatışması yüksek gibi sizin ilişkinizde ama ego problemi olan eşiniz gibi duruyor.Teşekkür ederim ama işte o kararı nasıl vereceğim istitorum ki o boşasın beni ben yaptı olmayayım diye uğraşıyor gibi tavırlarım bunu fark etmeye başladım.
Büyük ihtimalle kocanla ilgilen, kocana bak, yalnız bırakma...... Vs dedikçe daha da soğuyorum yapacağım varsada yapmıyorum.saçma salak bir durum gerçekten elle tutulur birşey yok. O kadar zor ve inadız ki. Gecelerce yavrum için ağladım babası ile büyüsün diye onun boşanma taleplerini ağlaya ağlaya red ettim ama olmayınca olmuyor onu anlıyorum artık.O zaman eşinizin tek takıntısı yine yazlık meselesi bu durumda. Bulduğu fırsatta oraya gidiyor diye düşünüp kendini dolduruyor muhtemelen
Ya kusura bakma ama siz gerçekten çok uyumsuz gibisiniz.Büyük ihtimalle kocanla ilgilen, kocana bak, yalnız bırakma...... Vs dedikçe daha da soğuyorum yapacağım varsada yapmıyorum.saçma salak bir durum gerçekten elle tutulur birşey yok. O kadar zor ve inadız ki. Gecelerce yavrum için ağladım babası ile büyüsün diye onun boşanma taleplerini ağlaya ağlaya red ettim ama olmayınca olmuyor onu anlıyorum artık.
Psikoloğu da denedik hatta beraber gittik ama psikolog önünde öyle bir tartışmaya tutuştuk ki kadın bakakaldı. Ben tek gitmeyi çok istiyorum o bayana ama inanın çalışma saatleri ve kızın bakımı için kendime bile zaman ayıramıyorum uzman olmama sekiz ay kaldı tez falan derken kafayı yemek üzereyim.Açıkçası konularınızda bende bunu hissediyorum. Bu sorunu bir psikoloğa danışarak çözseniz? Ego çatışması yüksek gibi sizin ilişkinizde ama ego problemi olan eşiniz gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?