Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir makale vardı evlilik ve boşanma üzerine, herkes şu soruyu soruyor neden insanlar boşanıyor ama asıl sorulması gereken soru neden insanlar mutsuz oldukları evlilikleri devam ettiriyorlar , ettirmek zorunda kalıyorlar diyordu. Siz kendinize kader mi diye değil, neden benimle evlilik birliğini sürdürmek istemeyen bir erkeğe takıntı yaptım, neden bosanmayi bu kadar korkunç bir şey olarak görüyorum ve neden sırf bir erkek aman benden boşanmanın diye elimden geleni yaptım diye sormanız lazim.Benim neden kendime saygım yok, ve önce kendime saygı duymayı nasıl öğrenirim diye bir düşünün
devam etmek daha mı kolay? kader ne demek? boşanmayı tercih etmezseniz çile çekmek kaderdir öyleyse. kendi akıl ve iradeniz var, kendinizi hayatımızda bu kadar edilgen bırakmayın.
Bitirmekte zorlandığını şey nedir , elinizde sadece sizinle evli olmak istemeyen bir adam var , onunla bitirmediğiniz nedir? Siz evlilik büyük başarı, boşanmak korkunç bir durum diye düşünürken aslında bitirmediğiniz evliliğiniz değil. Başarınızı, hayatınızı, bir erkeğin sizinle evli kalıp kalmamasını bağladığınız düşünce biçiminizde kendinize başarısız olmayı, bir erkeğin sizinle evli kalmak istememesini kendinize yedirememeniz. Kadın ve bir insan olarak kendinize biçtiğiniz değeri, bir erkeğin size olan davranışı üzerinden değerlendirdiğiniz sürece zaten mutlu olamazsınız. Bence sevinin sizinle evli olmak istemeyen bir adamdan çabucak kurtuldunuz.
Sizin hayatınızdaki sınavınız onu boşayıp tekrar evlendiğinizde yeni kişinin de sorunlu olduğunu yaşayıp göreceksiniz Mükemel erkek yok hepsi defolu önemli olan hangi defoya razı olmanız ?