Boşanmak istiyorum 😔

Bende ailemin yanına gidip dönmedim, annem rahatsız bikaç gün kalıcam diyerek çıktım, terk ediyorum deseydim problem çıkarırdı evden çıkarken, gerçi abimler geldi beni onun yanından aldı ama o an gerginlik olur diye söylemek istemedik terkettiğimi.. Bunu kullanarak evi terk davası açtı ama biz boşanma savunmamızda terk etmedik terk etmek zorunda bırakıldık diyerek sebepleri sıraladık. Avukatınız sağlam olmalı ve sağlam gerekçeleriniz olmalı ki haklı çıkasınız bu adamlarla elinizde somut kanıt olmadan haklı çıkmanız çok zor, benim delillerim olmasına rağmen kullanmıcam yeterki gitsinler başımdan, delilleri çıkarırsam çekişmeliye döner mevzu uzar diye hiç istemiyorum uğraşmayı. Evet tazminat istediler maddi manevi sonra güya vazgeçtiler ama blöf yapıyo olabilirler davayı bu şekilde kazanıp talep edecekler gibime geliyo benim. Soysuzlar çirkefler herşeyi yaparlar yıllarım heba olmasın diye Allah’a havale edip herşeyi yutuyorum..
Eşimin haberi olsa gıdecegımden aılesinin olmada tıne terk davası acarlar mı? Hos esıme de guvenemıyorum kı babası ne derse onun kuklası olmus. Ne dese yapar. Gidip gelmeyince onlar aılenızın evını bastı mı? Hangısı daha iyi sizce?

Eşimin haberi olsa gıdecegımden aılesinin olmada tıne terk davası acarlar mı? Hos esıme de guvenemıyorum kı babası ne derse onun kuklası olmus. Ne dese yapar. Gidip gelmeyince onlar aılenızın evını bastı mı? Hangısı daha iyi sizce?
Eşinin haberi olsa da eşin yine terk davası açabilir bence sonuçta terk yani. Eşinin ailesinin hiçbi dava hakkı yok da dediğin gibi oğullarını yönlendirip yine dediklerini yapabilirler. Bizde ev basma falan olmadı da eş kişisi gelip kızdı tabii neden böyle yapıyosun diye benim sonra psikolojim bozuldu çok korkutmuştu beni silahı, intihar edeceğime dair uydurma söylemleri falan iyice koptum dünyadan. Günlerce ilaçlarla uyuttular beni çok kötüydü Allah yaşatmasın bidaha böyle şeyler.. Onlar ailemi ikna etmek için uğraştılar bizimkiler resti çekti bitti bu iş diye, bidaha da yanaşamadılar, bende engelledim hepsini heryerden. Psikolojik olarak yıpratmaya korkutup suçlu hissettirmeye devam ediyolar baya sorunlu tipler bunlar sana söylecekleri şeyleri asla ciddiye alma, nekadar korkarsan o kadar kuklası oluyosun, sıyrıl korkularından kendine güven ama temkinli ol, kurdugun cümlelere hareketlerine çok dikkat et hepsini koz olarak önüne koyuyolar bir bir. Mümkünse bi avukat bulup onun tavsiyeleri ile hareket et ama onlara çaktırma arkamızdan iş çevirdi oyun oynadı bilmem ne diye triplere girebilirler..

Eşinin haberi olsa da eşin yine terk davası açabilir bence sonuçta terk yani. Eşinin ailesinin hiçbi dava hakkı yok da dediğin gibi oğullarını yönlendirip yine dediklerini yapabilirler. Bizde ev basma falan olmadı da eş kişisi gelip kızdı tabii neden böyle yapıyosun diye benim sonra psikolojim bozuldu çok korkutmuştu beni silahı, intihar edeceğime dair uydurma söylemleri falan iyice koptum dünyadan. Günlerce ilaçlarla uyuttular beni çok kötüydü Allah yaşatmasın bidaha böyle şeyler.. Onlar ailemi ikna etmek için uğraştılar bizimkiler resti çekti bitti bu iş diye, bidaha da yanaşamadılar, bende engelledim hepsini heryerden. Psikolojik olarak yıpratmaya korkutup suçlu hissettirmeye devam ediyolar baya sorunlu tipler bunlar sana söylecekleri şeyleri asla ciddiye alma, nekadar korkarsan o kadar kuklası oluyosun, sıyrıl korkularından kendine güven ama temkinli ol, kurdugun cümlelere hareketlerine çok dikkat et hepsini koz olarak önüne koyuyolar bir bir. Mümkünse bi avukat bulup onun tavsiyeleri ile hareket et ama onlara çaktırma arkamızdan iş çevirdi oyun oynadı bilmem ne diye triplere girebilirler..
Yaa yıne acabılıyorlar demek.. yonlendırırler kesın. Aynı seylerı bunlarda yapacaktır emınım ıntıharı bana cok soyluyor. Neymıs çekip onu vursam daha iyiymiş. 10 yıl milletin içine çıkamazmış. Ne alaka ya... bizde ailesi basıp gelır kesın 12 saatlık yol mesafesı var otobusle fılan. Allah bır daha yasatmasın bende kolaylıkla halledıp kurtulabılsem keske. Düşündükçe geriliyorum. Dün o kadar agladım ki artık..😔😔

Oncelikle Allah yardımcıniz olsun ben sizi cok iyi anlıyorum. Ben esimin ailesinden uzak yasıyorum ama boyle yasamama ragmen sorunlari hala bizle beraber. Bu tamamen esinizle ilgili bir problem. Erkegin ilk once kendi kurdugu yuvaya onem vermesi gerekir ve iki aile arasındaki cizgiyi de korumasi gerekir. Ama malesef cogu erkek bunu yapamıyor. Yani demem o ki oradan uzaklassaniz bile huzursuz bir kaynana ve kayinpeder sorunlari ile sizin pesinizi birakmaz.

Koyun götüne gitsin. İnsan kendi ana babasını cekemio yeri gelio. Kayınbaba kızarmış vırt zırt sen once ailene soyle onlar bi arkanda dursun senin. Sevmek karın doyurmuo. Güler yüz ilgi istiyo insan akşama kadar evdesin kaynana ile akşama kadar oturup gece koca koynun girmekmiymiş onlara göre evlilik. Sen ona de asıl sen pişman olursun. Kararlı ol. Korkma. Kadın korkmamalı artık. Ezilmemeli. Sakın cocuk yapma kendine dikkat et. Eski zaman köy evleri gibi zannedio insanlar sabret diolar ya. Yahu kocasının elinden tutup gezmek istemeyen varmıdır. Desenki değişir belki ama okulda kızla rahat rahat gezip sonra burda eve kapadan adam adam değildir. Güzel düşün. bilmediğimiz belki daha neler var. Herşeyin içinde olan yaşayan sensin evlenmişsen o olgunlukta olman lazım net olman lazım. Eyvallah etme kimseye. Sinirlendim ya kayınbabanın silahı varmış ee aileme zarae verirmiş evinde silah taşıyan korkağın onde gidenidir 😏

Aynı seylerı bunlarda yapacaktır emınım ıntıharı bana cok soyluyor. Neymıs çekip onu vursam daha iyiymiş. 10 yıl milletin içine çıkamazmış. Ne alaka ya...
Duygusal manipulasyon, acındırma, suçlu hissetttirme.. Tamamı psikolojik baskı başka hiçbişey değil. Sana bunu yapmasına izin verme ne kadar acırsan o kadar tutsak olursun, sıyrıl seni sindirmelerinden. Ne halleri varsa görsünler kendi başlarını yesinler bırak gitsin. Acıma acınacak hale gelirsin diye boşuna dememişler. Hepimiz merhametimizin kurbanı olsuk bu psikopatların elinde. Zaten bu kadar saf iyi merhametli olmasak bizi parmaklarında oynatamazlardı. Soğukkanlı ve merhametsiz olacaksın bunlardan kurtulmak için yoksa debelenir durursun hayat boyu.. Ama dikkatli de ol tabii karşındakilerde merhametsiz oldugu için tehditlerini es geçme sadece kendini nasıl korursun yanında kimler var seni koruyacak onları iyi belirle.. Benim ailem yanımda olmasaydı zor kurtulurdum kurban psikolojisinden manevi destekleri çok önemli..

Oncelikle Allah yardımcıniz olsun ben sizi cok iyi anlıyorum. Ben esimin ailesinden uzak yasıyorum ama boyle yasamama ragmen sorunlari hala bizle beraber. Bu tamamen esinizle ilgili bir problem. Erkegin ilk once kendi kurdugu yuvaya onem vermesi gerekir ve iki aile arasındaki cizgiyi de korumasi gerekir. Ama malesef cogu erkek bunu yapamıyor. Yani demem o ki oradan uzaklassaniz bile huzursuz bir kaynana ve kayinpeder sorunlari ile sizin pesinizi birakmaz.
Çok haklısınız ya. Hayır empati yapıyorum. Biri benım eşime laf söylese kadın halımle canına okurdum. Aılemden kımse soyleyemezdı. Sustururdum yani. Onlar erkek halıyle bunu masıl yapamıyorlar anlamıyorum. Babası hep annesı ıcın bızı feda edıyor. Yanı karısı için. Be safım sende karını korusana. Aılenı kurtarsana.. Bana pişman olacaksın diyor ama asıl o pişman olacak ve iş işten geçmiş olacak

O kagıdı kendımız hazırlayabılıyor muyuz? Nafaka beya tazmınat talep ettın mı? Haklısın ben sevıyor olsam dıyorum kı alırım karımı gıder bır baska sehırde ayrı hayat kurarım gercekten kaybetmek ıstemıyorsam. Lafta gıtme demekle olmuyor .. bana dıyo kı ayrı yerde yasarsak bu seferde ben burnundan getırırım. Nıye aılesınden ayrıldı dıye.. lukse bak.!
Google da protokol bosanma diye aratin, sizin sartlariniza uygun olani hazirlayin. Adliye civarinda daktilosu ile yazi yazip karsiliginda ucretini alan arzuhalciler olur. Gidin konusun onlar da hazirliyor. Ucreti fazla olmaz. Dogru ifadelerle yazilir.

Google da protokol bosanma diye aratin, sizin sartlariniza uygun olani hazirlayin. Adliye civarinda daktilosu ile yazi yazip karsiliginda ucretini alan arzuhalciler olur. Gidin konusun onlar da hazirliyor. Ucreti fazla olmaz. Dogru ifadelerle yazilir.
Benım sorunum bir yere çıkamamam. Kp in her yerden bır tanıdıgı olması.. ama ınt baktım kendım yazdım. Eger bır sekılde bır avukatla gorusebılırsem veya telefonda konusarak halledebılırsem incelettirecegım. Umarım hallolur. Onerınız ıcın cok tesekkur ederım

Koyun götüne gitsin. İnsan kendi ana babasını cekemio yeri gelio. Kayınbaba kızarmış vırt zırt sen once ailene soyle onlar bi arkanda dursun senin. Sevmek karın doyurmuo. Güler yüz ilgi istiyo insan akşama kadar evdesin kaynana ile akşama kadar oturup gece koca koynun girmekmiymiş onlara göre evlilik. Sen ona de asıl sen pişman olursun. Kararlı ol. Korkma. Kadın korkmamalı artık. Ezilmemeli. Sakın cocuk yapma kendine dikkat et. Eski zaman köy evleri gibi zannedio insanlar sabret diolar ya. Yahu kocasının elinden tutup gezmek istemeyen varmıdır. Desenki değişir belki ama okulda kızla rahat rahat gezip sonra burda eve kapadan adam adam değildir. Güzel düşün. bilmediğimiz belki daha neler var. Herşeyin içinde olan yaşayan sensin evlenmişsen o olgunlukta olman lazım net olman lazım. Eyvallah etme kimseye. Sinirlendim ya kayınbabanın silahı varmış ee aileme zarae verirmiş evinde silah taşıyan korkağın onde gidenidir 😏
Ay ne bıleyım bızı korkutmak için mi diyo bazen eve sinirli gelıyo kayınpeder. İşte adamla kavga ettım bogazına sarıldım sen nasıl serefsız bırısın işini düzgün yap dedım fılan neler anlatıyo. Insanda etkılenıyo bu konuşmalarından. Hayırlısıyla bır kurulsaydım. Kararlıyım inşaAllah ya. Bir an once hallolsun istiyorum

Burası kucuk bır yer kayınpederı de herkes tanıt. Gıdersem oralara duyulur bır anda. Kendım yazıp ınzalatsam sonra memleketıme donunce o kagıtla mahkemeye versem kabul olur mu kı acaba?

Ne zaman planlarınızı uygulamaya koymayı düşünüyorsunuz kafanızda ne var tam olarak ? Ben sizin fazla bahanelere sığındığınızı düşünüyorum kusura bakmayın .ha tabiki ayrılmayın yuva sizin yuvanız ama mutsuzum derken ve aile arkada destek iken bana fazla bahane üretmiş geldiniz kusura bakmayın. KP çok sindirmis sizi baya belli ama açıkça söyliyim ateş olsa curmum kadar yer yakar herkesi agresiflikle bastırmıs adam ne güzel hayat ya .

Burası kucuk bır yer kayınpederı de herkes tanıt. Gıdersem oralara duyulur bır anda. Kendım yazıp ınzalatsam sonra memleketıme donunce o kagıtla mahkemeye versem kabul olur mu kı acaba?
Imzalarsa ne ala. Ama bir avukatla telefonda da olsa bilgi almanizi tavsiye ederim. Baska bir sehirdeki avukat olabilir.

Ne zaman planlarınızı uygulamaya koymayı düşünüyorsunuz kafanızda ne var tam olarak ? Ben sizin fazla bahanelere sığındığınızı düşünüyorum kusura bakmayın .ha tabiki ayrılmayın yuva sizin yuvanız ama mutsuzum derken ve aile arkada destek iken bana fazla bahane üretmiş geldiniz kusura bakmayın. KP çok sindirmis sizi baya belli ama açıkça söyliyim ateş olsa curmum kadar yer yakar herkesi agresiflikle bastırmıs adam ne güzel hayat ya .
Dedim ya ıkı uc aylıgına ıse gırdım bır hafta sonra bıtıyor sözleşmem. (İşe bırakılıp işten alınıyorum kuryku saat gıbıler bir baska yere gıdemeyım dıye) Bir öğle arasında gızlıce avukata gıtmeyı dusunuyorum. Bahanelere sıgınmıyorum.Az kaldı bır hafta.. Ama evet cok korkuttular... Ailem gelip beni buradan alsa ne ala. Ama onlarda sen mi önce konussan dıyor. O sekılde dogru olmaz dıyor. Veya ben memlekete gıdıp donmeyecegım bir kaç haftaya çözülecek inşaAllah

Ailenle anlaş kocanı kayınpederini arasınlar annesi babası vs çok hasta onu telaşlandırmadan getirin görsün son kez desinler. Siz gidin gelmeyin. Evi terketme davası açsa en kötü ne olabilir ki esir hayatı yaşadığınız evden kaçmak suç mu

Back
X