Eşinin haberi olsa da eşin yine terk davası açabilir bence sonuçta terk yani. Eşinin ailesinin hiçbi dava hakkı yok da dediğin gibi oğullarını yönlendirip yine dediklerini yapabilirler. Bizde ev basma falan olmadı da eş kişisi gelip kızdı tabii neden böyle yapıyosun diye benim sonra psikolojim bozuldu çok korkutmuştu beni silahı, intihar edeceğime dair uydurma söylemleri falan iyice koptum dünyadan. Günlerce ilaçlarla uyuttular beni çok kötüydü Allah yaşatmasın bidaha böyle şeyler.. Onlar ailemi ikna etmek için uğraştılar bizimkiler resti çekti bitti bu iş diye, bidaha da yanaşamadılar, bende engelledim hepsini heryerden. Psikolojik olarak yıpratmaya korkutup suçlu hissettirmeye devam ediyolar baya sorunlu tipler bunlar sana söylecekleri şeyleri asla ciddiye alma, nekadar korkarsan o kadar kuklası oluyosun, sıyrıl korkularından kendine güven ama temkinli ol, kurdugun cümlelere hareketlerine çok dikkat et hepsini koz olarak önüne koyuyolar bir bir. Mümkünse bi avukat bulup onun tavsiyeleri ile hareket et ama onlara çaktırma arkamızdan iş çevirdi oyun oynadı bilmem ne diye triplere girebilirler..