Sözlerime nereden başlayım.. Hangi olayımı anlatayım bılmıyorum..

Kızlar ben üniversitede birini sevdim ve evlendim. Kayınvalıdemle altlı üstlü ev dediler. Nasıl oldu bılmıyorum ama kabul ettım. Düğüne bir ay kala şehir dısından gelıp evı bir gördüm ki ev iç içe.. Yani önce kayınvalıdemin evine giriyorsunuz sonra benim.. Agzım dılım baglandı resmen. Yemekler ayrı denıldı bız sıze karısmayız denildi. Evlendıkten sonra tutturdular yemekler beraber yenılecek dıye.. Anlayamadım olayları sanki benim çizgimden çıkıyordu her sey. Eşim çok iyi biri ama o kdr sessiz ki ailesine hiç ses cıkartamıyordu. Bende hıncımı ondan cıkarıyordum tabi. Problemler yaşıyorduk sürekli. Sabrettim ama o kdr saçma adetler cıkardılar kı başıma. 3 yıllık evliyim. Hiç bir yere tek başıma gitmeme izin vermiyorlar. Eşimde hiç dısarı cıkartmıyor beni laf olur diye. Öyle saçma ki.. Her şeye laf ediyorlar. İzin almak istemiyorum kafama gore bir hayat yasamak istiyorum. Müsade etmiyorlar. Ünüversite de o kdr guzel bir hayatım vardı ki. Kendimi fare kapanına kısılmış gıbı hissediyorum. Eşime ayrılmak istediğimi soyleyınce ben sana ne yaptım aldattım mı şiddet mı gosterdım şunu mu yaptım fılan dıyo. Ama insan sadece bunlardan ayrılmaz ki

Bir kere kayınbabayla tartısmıstım ve evden cıkmaya calıstım. Kayınvalıdem benı tutup napıyorsun kayınbaban seni öldürür dedi. Bende öldürürse öldürsün dedim. Sonra eşim beni vazgecırmıstı. Ölmekten değilde aileme zarar verirse diye korkmuyorum değil. (Çünkü onlarda boşanmak yokmuş ta muş muş... Elalem ne der derdindeler) Adamın ruhsatlı silahı var. Artık hiç sevmiyorum burayı. Zaten geldiğimden beri hiç alışamadım. Sürekli hasta oldum. Doktor adaptasyon sorunu yasıyorsun dedi. İlk bir yılım her gün ağlamakla geçti. Bunaldım artık.. Gitmek kurtulmak istiyorum buradan. Eşime gel baska sehıre gıdelım eşya fılanda ıstemıyorum ıkıncı el esyada da otururum dedım. Ben gıdersem aklım burada kalır senınle mutlu olamam dedı. Bende ıyı onları mutlu et o zaman dedım.Daha o kdr çok sey var ki... (Çocugumuz yok bu arada.) Aılesıne nasıl boşanmak isteyecegımı söylecegım bilmiyorum. Tepkılerinden korkuyorum. Pişman olacaksın diyip duruyor eşim kafamı karıstırıyor? Bana karsı ne sohbeti var ne bı gezdırmesı var ne de tam bir sevgi alabılıyorum.. Tüm bunlar boyleyken gitme bırakma beni diyor. Ne yapmam lazım?