Boşanmak istiyorum eşimin ailesi

Sana net birsey diyimmi kayınvaliden demis ya oğlumu evlendiririm diye b*k evlendirir benimki de erkegin dulu olmaz diyip ayak ayak üstüne atıyordu senin yaşadıklarını sadece sekiz ay cekebilmistim ben bekar hiç evlenmemis bir adamla evlendim suan bi kizim var ortada kalan oglu oldu 6 senedir görmedikleri kapi kalmamis herkes kapıyı suratlarina kapatmış millet bekar oğluna kis bulamıyor kim napsin niye çeksin senin kocanin ailesini

Esyalarımı topluyorum getirdiğim her şeyi onlara bırakamam ayrıca evime sadece gece cıkabildiğim için toplanmak zor oluyor
Buyrun
Anneme söyledim boşanıyorum

Anladim, dikkat et yakalanma toparlanma isini uzatma sakin. Ailen ne zaman gelecek?

Ha birde geldiklerine sakin baristirmak gibi bir cabalari hele hele alttan Alan tavirlari olmasin. Dag gibi arkanda durduklarini hissetsin hepsi

Anladim, dikkat et yakalanma toparlanma isini uzatma sakin. Ailen ne zaman gelecek?

Ha birde geldiklerine sakin baristirmak gibi bir cabalari hele hele alttan Alan tavirlari olmasin. Dag gibi arkanda durduklarini hissetsin hepsi
Yok kararım kesin yarım eşim evde pazartesi çağırıcam

Yok kararım kesin yarım eşim evde pazartesi çağırıcam
Bence boşanma olmaz. Eşinin ailesi tamm biz bundan sonra birşey beklemiyoruz ne haliniz varsa görün der, senin ailende kızım birazcık daha sabret belki düzelirler diyip geri döner. Sen de o süreçte hamile kalırsın. Herşey daha da zorlaşır.

Hayır benim kararım kesin öyle deseler bile caymam ailemde gereken desteği vericek

Ne fikri istiyorsunuz ailenizden kaça kaça bunlarimi buldunuz.Zamaninda sormamissiniz.Okul meslek yerine evlilik işine girmişsiniz.Kabilenin hizmetlisi olmuşsunuz.Allah yüzünüze bakmış da çocuk olmamış.Ne diyeyim başka yere kaçacak yada okumadan çalışmadan gene evlilik işine girisecekseniz bence durun durdugunuz yerde.

Ne yuvası ya sizin kafa 3 senede gıdım ilerlememis .Hala yuva yikmak diyor.Eltinin gönüllü hizmetlisi kayinvalidenin gönüllü hizmetlisi olmuşsunuz .Allah bilir evlendiginiz kişide çocuktur .Fikrimde israrliyim başka evlilik olur fikri varsa boşanmayın.Bence gene farklı olmaz.

Eşim için yapıcam bunu ayrılsam bile onun mutlu olmasını çok istiyorum tekrar evlenip iyi bir hayatı olsun istiyorum bu yüzden ona karşı yapacağım son fedakarlık olucak

Huzurunuz için çok daha basit kavgalar doğuracak konuları açmayan eşinize pahalı bir fedakarlık bu.
İnsanlar kapıyı tamamen kapatacaklarında çok çirkinleşebilirler.
Severek ayrılıyorum, eşimin iyiliğini istiyorum vurgusu yapmak istiyorsunuz belki ama iyi düşünün bu incelik muhataplarınızda karşılık bulur mu?
Evleneceği varsa bu sizin veda tercihinizle ilintili bir mesele de değil. Evlenir. Bunu eşinizle paylaşmanız yeterli.
Medeni insanlar gibi el sıkışarak, el sallayarak evden çıkabilirim, bana o güveni veriyorlar derseniz pekala diyecek söz yok. Ben veremedim sadece.
Her iki durumda da siz bilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı kolaylıkla olsun.

Senin konunu ozellike takip ediyorum ama üyelik iptali yazısı gördüm anlayamadım. Çok hakim değilim buraya. Lütfen vazgeçmedim boşanıyorum de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…