• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istiyorum ancak

bunu söylememin sebebi biliyorsunuz çocukla hareket etmek tek tabanca hareket etmekten çok daha zor. çocuk olmasa basar giderdim misal çocukla onu yapamıyor insan. düzen var günlük bir rutin var vs vs… çok teşekkür ederim amin…

evet anlaşmalıda nafakayı yüksek isteyeceğim. kendi mal varlığı yoksa aileden alınıyormuş diye biliyorum bir de

avukatla şimdiden görüşmeli miyim peki yoksa boşanma zamanı netleşince mi?
Şimdiden görüşün ama ona söylemeyin sonrasında netleşince herşey davayı açarsınız

kesinlikle. inanın çocuk olmasa 5dk durmazdım çok bile durdum. cinsel şiddet beni dayanamayacak hale getirdi lotus. bunları bana yaşatıp pişkin pişkin onu istemiyorum diye tavır yapıyor bana. cehennemin dibine.
Ya pislik herif. Gerçekten çok üzüldüm. İnsanlar nasıl böyle gaddar olabiliyo ya Allah islah etsin böylelerini.
Bana kalsa okulun bitsin bir iş ayarla öyle ayrıl derim ama derdi çeken bilir. Çok dayanamayacak gibiysen,ailende eğer destek oluyosa bekleme daha fazla ayrıl gitsin pislikten.

anlaşmalı olması için tazminatı kabul etmesi gerekiyor değil mi?
Anlaşma demek oturur karşılıklı protokol yapılır şartlar kabul edilir budur.Birde boşanma davası ayrı mal paylaşımı ayrıdır diye biliyorum yanlışsa düzeltirler beni.

Ya pislik herif. Gerçekten çok üzüldüm. İnsanlar nasıl böyle gaddar olabiliyo ya Allah islah etsin böylelerini.
Bana kalsa okulun bitsin bir iş ayarla öyle ayrıl derim ama derdi çeken bilir. Çok dayanamayacak gibiysen,ailende eğer destek oluyosa bekleme daha fazla ayrıl gitsin pislikten.
inanılmaz bencil kendi hislerinden başka hiçbir şey önemli değil. bana hiç nasılsın iyi misin diye içtenlikle bir kere sormadı. çocuktan önce aramız kötüyken kıraç-yaşamam artık dinlerdim bangır bangır neden böylesin sıkıntın ne demedi bir kere. şimdi isterse köpek olsun istemiyorum hiç. düzelsin allah sahibine bağışlasın. keşke birine aşık olsa da gitse başımdan diyorum içimden.

anlaşmalı olması için tazminatı kabul etmesi gerekiyor değil mi?
Evet adi ustunde anlasmali
sartlar iki tarafada uymali tazminat cocugu görüş gunu velayet nafaka vs vs .avukata gidin inanin teknik konu iyi bir avukatan fikir alin hak kaybiniz olmasin verecek paranız varsa . Yoksa internetten anlasmali bosanma dilekceleri var doldurup iki taraf imzalayip adliyede harc yatirip durusma gününu beklerseniz .ugrasamam derseniz en iyisi avukat çözer

inanılmaz bencil kendi hislerinden başka hiçbir şey önemli değil. bana hiç nasılsın iyi misin diye içtenlikle bir kere sormadı. çocuktan önce aramız kötüyken kıraç-yaşamam artık dinlerdim bangır bangır neden böylesin sıkıntın ne demedi bir kere. şimdi isterse köpek olsun istemiyorum hiç. düzelsin allah sahibine bağışlasın. keşke birine aşık olsa da gitse başımdan diyorum içimden.
Narsist insanların özellikleri zaten 😞

Ah be canım 2 yılda nasıl bezdirdi bu adam seni böyle ya?
Nasıl tanıştınız siz bunla?

Ah be canım 2 yılda nasıl bezdirdi bu adam seni böyle ya?
Nasıl tanıştınız siz bunla?
ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştık aynı ortamlarda bulunduk. sonra bu açılmıştı bana görüştük bir süre öyle öyle ilerledi evlilik oldu. cahillik tamamen ama asla hata diyemiyorum kızımı getirecekmiş işte bana. her insanın diğer insanın hayatında tamamlaması gereken bir görev vardır ben buna inanıyorum. görevi bitti ve gidecek…

ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştık aynı ortamlarda bulunduk. sonra bu açılmıştı bana görüştük bir süre öyle öyle ilerledi evlilik oldu. cahillik tamamen ama asla hata diyemiyorum kızımı getirecekmiş işte bana. her insanın diğer insanın hayatında tamamlaması gereken bir görev vardır ben buna inanıyorum. görevi bitti ve gidecek…
Ya bazen bir şeylerin yaşanması gerekiyor ve yaşanıyor. Evet hayatta yaşadıklarımız bizim tercihlerimizdir ama bazen insan öyle dönüm noktalarından geçiyor ki yaptığı tercih insanın kaçınılmaz kaderi oluyor. Bu kader bazen iyi çıkıyor bazen kötü. Şansına artık. Cahillik dediğin bu evlilik bile sana tecrübe olup,yeni hayatını kurarmanda sana yardımcı olacaktır eminim. Olan oldu artık boşver,geleceğe güzel günlere odaklan.
Her şey gönlünce olur inşallah.

herkese merhabalar eşimle 2 yıldır evliyiz bir kızımız var ve ben boşanmak istiyorum. üniversiteye geç başladım son sınıf öğrencisiyim ders bırakmazsam mezun olacağım boşanmayı diploma aldıktan sonra yapmak istiyordum ancak mutlu olmadığım bir evde yüzüne bakmaya tahammül edemediğim bir adamla kalmak çok zor. boşanmaya kalkışırsam beni bekleyen şeyler nedir bunları sormak istiyorum. nikahta takılan 30 bin liralık altın var bir de , eşim onunla araba almıştı. bildiğim kadarıyla bana geri vermesi gerekecek. umarım okursunuz

İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş diyorum kendime..
Ne yaşadığınızı bilmiyorum elbette ama evleneyim de olmazsa bosarim nafakami alırım tamam..
50 senelik evlilikler nasıl yürümüş hayret cidden..
Şahsınıza değil esasen bu sözlerim sizin gibi çok konu açan var 1,2 senelik evliliklerde..
Annem babam 45. Yıllarını kutlayacak, kavga oldu küslük oldu sıkıntılar çoktu 6 çocuk ile..
Maddi konulara girmiyorum bile lakin annem ya da babam onca Zorluk içinde kolayı boşanma dememişler..
Allah herkesin yuvasına huzur versin, saygı versin merhamet versin eşlere ki esasen kalbinde merhamet olan kişi huzur için evvela saygı ve sevgi noktasına dikkat eder sanıyorum.
Bilhassa hem cinslerim en ufak bi anlasmazlikta bosarim, bosanalim diye telaffuz ediyor erkeğin böyle bir düşüncesi yok oysa..boşanmak için evleniyor günümüz gençleri ne acı..

İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş diyorum kendime..
Ne yaşadığınızı bilmiyorum elbette ama evleneyim de olmazsa bosarim nafakami alırım tamam..
50 senelik evlilikler nasıl yürümüş hayret cidden..
Şahsınıza değil esasen bu sözlerim sizin gibi çok konu açan var 1,2 senelik evliliklerde..
Annem babam 45. Yıllarını kutlayacak, kavga oldu küslük oldu sıkıntılar çoktu 6 çocuk ile..
Maddi konulara girmiyorum bile lakin annem ya da babam onca Zorluk içinde kolayı boşanma dememişler..
Allah herkesin yuvasına huzur versin, saygı versin merhamet versin eşlere ki esasen kalbinde merhamet olan kişi huzur için evvela saygı ve sevgi noktasına dikkat eder sanıyorum.
Bilhassa hem cinslerim en ufak bi anlasmazlikta bosarim, bosanalim diye telaffuz ediyor erkeğin böyle bir düşüncesi yok oysa..boşanmak için evleniyor günümüz gençleri ne acı..
ne yaşadığımı yazdım okuyabilirsiniz. inanın o 50 yıl evli kalıp çile çeken kimse memnun değildir halinden ve birinin kahrını yıllarca çekip ömür çürütmek de maharet değil. umarım bir gün olaya kadın tarafından bakmayı denersiniz. sanki alacağım nafaka 10 bin lira.

ne yaşadığımı yazdım okuyabilirsiniz. inanın o 50 yıl evli kalıp çile çeken kimse memnun değildir halinden ve birinin kahrını yıllarca çekip ömür çürütmek de maharet değil. umarım bir gün olaya kadın tarafından bakmayı denersiniz. sanki alacağım nafaka 10 bin lira.
Boşver kafana takma burada her konuya illaki olumsuz yorumlar geliyor. Ne çektiğini en iyi sen bilirsin biz değil. Sen güzel güzel okulunu bitirip geleceğine odaklan. Hayata 1 kere geliyoruz isterse dünyanın en iyi insanı olsun sen mutlu değilsen olay bitmiştir.

Boşver kafana takma burada her konuya illaki olumsuz yorumlar geliyor. Ne çektiğini en iyi sen bilirsin biz değil. Sen güzel güzel okulunu bitirip geleceğine odaklan. Hayata 1 kere geliyoruz isterse dünyanın en iyi insanı olsun sen mutlu değilsen olay bitmiştir.
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🍓

Dikkat edersen zaten yorumum genel bir konu.Bayanin yaşadıklarına ohh yaşa katlan herkes 50 yıl çekti minvalinde değil.Ben yazdığımda gerekçeleri gormemistim bile..

Ayrıca belirteyim nafaka tazminat beklemeyin.
Hele çalışan iseniz hiç, hele ortada şiddet yok ise hiç.
Görümcem 25 yıllık evliliğini bitiriyor milyon kez aldatılmasina rağmen üstelik ev hanımı mahkeme 30 bin TL maddi manevi tazminat ve aylık bin TL verdi.
Dosyada şiddet oldu ve sahitli yada darp raporu görmek istiyor hakim.
Hakimin insafına kalmış olması çabası.

Dikkat edersen zaten yorumum genel bir konu.Bayanin yaşadıklarına ohh yaşa katlan herkes 50 yıl çekti minvalinde değil.Ben yazdığımda gerekçeleri gormemistim bile..

Görümcem 25 yıllık evliliğini bitiriyor milyon kez aldatılmasina rağmen üstelik ev hanımı mahkeme 30 bin TL maddi manevi tazminat ve aylık bin TL verdi.
Her ne kadar genel bir yorum yapmış olsanızda sonuçta bu konuya yorum yaptığınız için konu sahibinede demiş oluyorsunuz ucundan da olsa.

Sonuçta bu kişi zevkine ya da şımarıklıktan boşanmıyor. Eleştirinizi dediğiniz gibi tahammülsüz davranıp boşanan insanların olduğu konulara yazmanız daha doğru olur. Çünkü bu konuda öyle bir durum olmadığı için çok alakasız bir eleştiri oluyor.

He ayrıca konu sahibi zaten nafaka ya da tazminat falan beklemiyor,öyle bir derdi yok.
Ama beklersede hakkıdır.
Ama şiddet görmüş. Keşke mesajlarını okusaydınız.

Back
X