Boşanmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen okuyun

Şöyle iyi kocam olsa erken boşalmayı hiç takmazdim diye düşünüyorum. Bunun için boşanmak üzücü gerçekten bilseniz ne erkekler var ah ah. Çocuğu babada bırakmak mantıksız onu zaten farketmişsinizdir diye söylemiyorum bile

Erken yaşta evlenmenin aslında o kadar da iyi fikir olmadığının kanıtı. Neden erken evlendiniz? Daha kararlarınız toyken neden böyle bir adım attınız? Malesef şuan evlisiniz ve çocuğunuz var. Tercihlerinizi yaşıyorsunuz. Bunun arkasında duracağınız tek nokta çocuğunuzun yanında olmaktır. Evliliğiniz için diyemem ama çocuğunuz için psikolojik destek alın. Hiçbir çocuk anne babasının yarattığı enkaz altında kalıp bununla büyümemeli.

İnsanlar seni yargilar ve haklilar da ama sen psikolojik olarak iyi degilsin ve o yuzden boyle dusunuyorsun. Bu evlilige sıkısıp kaldin cocuk oldugu icin gidemiyorsun cunku gibi geliyor sana. Once psikologtan randevu al, sonra kararini ver

Bu gerçeğin farkındayim ve canımı çok yakıyor.. evladımı seviyorum derdimi anlatamadim. Öyle bir durumdayım ki sevgim baskın gelemiyor. Yani çocuğuma olan sevgimden herşeyi göğüslerim diyemiyorum.onu seviyorum onun için çaba harcarim ama bunu nasıl yapacağımi bilmiyorum.

Ya ne olacaktı sandın. Sırf doğurup zar zor 2 3 yaşına getirip başından attıktan sonra sana minnet mi edecekti. Zaten şuanda bile babası daha çok ve daha iyi ilgileniyormuş. Anne olmak doğurmak değil büyütmek.
Ve tam tersi sana al aman idare edersin demeyeceğim yazdıklarından sonra o çocuğa senin Bi hayrın olmayacağını anlamış olduk.

Sizin ilgi duyduğunuz başka birisi mi var? Herkese cevap vermenize rağmen bu tarz şeyler yazan arkadaşlara cevap vermemişsiniz. Dürüstçe bu soruyu cevaplarsanız sevinicem. Tek cevaplamadığınız bu olmuş.

Psikolojik destek almayı düşündün mü

Lütfen boşanın ve velayeti babaya bırakın. Eminim sizden çok daha iyi bakacaktır çocuğunuza. İlerde anne travmasıyla, sevgisiz büyüyeceğini, arada gördüğü bir annesi olsa çok daha iyi olur...

Dramaqueenlik yapmayın. Olayların iç yüzünü bilmiyorum ama anlattığınıza göre olan size ve anneciğinize olmuş. Her gün döven adamı güzellemek niye? Kör öldü, badem gözlü oldu.
Umarım en yakın sürede boşanırsınız. Eşinizin de gözleri açılır inşallah. Çocuğunuzun da velayeti babada kalır. Sevgisiz büyümeyi haketmiyor hiçbir çocuk. Size de Sins abimiz gibi bir koca diliyorum canı-gönülden

Eşinizle iyi bir insan, evine bakar vb düşünceleriyle evlenmişsiniz. İlk hevesler geçince de bu durum ilişkinizin her kısmına ( cinsel yaşam dahil ) yansımış.

Eşinizin cinsel işlev bozukluğu, yetersiz uzuv boyutu gibi bir sorunu var mı ? Yoksa temel yeterliliklere rağmen, eşinizi çekici bulmadığınız için cinsel yaşamınızda da sorun yaşıyor olabilir misiniz ?

Psikolojik destek almayı düşündün mü
Aile danışmani ile görüşmüştük. Cinsel sorunumuzdan hıc bahsetmemistik normal sorunlarımızı anlattık bı kac seans sonra kendisi cinsel bı sorun olup olmadığıni sordu.anlattim. tum sorunlarınızın sebebi senin tatmin olamaman karşındakini erkeğin olarsk benimseyemiyorsun vs. Dedi bu yönde ilerlemeye çalıştık ama eşim devam etmedi soylenen tavsiyelere uymadı kendindeki eksikliği kabullenmedi . Ve öyle kaldı. Bireysel olarak pskyatrste gitmedim. Bir yarari olacağına inanamadigim için.

Onla ilgilenmiyorum ne demek ya günahsız yavrumun ne suçu vardı da senin gibi bir anneye denk geldi benim iki küçük çocuğum var eğer baba da istemezse çocuğu bana verin çok samimi söylüyorum bana verin Gül gibi bakar büyüturum sizin yoklugunuzu aratmam

Ya çok kötü bir tavsiye olabilir ama şu an eşini aldatman o çocuğu annesiz bırakmandan daha masum geliyor gözüme.
Ne kadar ilgisiz bir anne olsan bile lütfen annesiz bırakma onu.
Senin durumunda bir erkek olsaydı çocuklar babasız büyümesin diye şimdiye yüz kere aldatmış karisinin ruhu duymamış olurdu. Doğru bulmuyorum çocuk babasız da büyür annesiz de büyür ama annesiz büyümenin acısı daha büyük. Eğer büyük şehirde isen başına bela olmayacak birini bulursan bence dene bu seçeneği kocanla da ev arkadaşı olursunuz

Kocan peki iyi biri olmasının yanında sana karşı romantik mi ? Özel günlerde vs gün içinde sarılma öpme falan nasıl

Tam olarak dediğiniz gibi aşık olmadan evlendim. Etrafimda gördüğüm erkekler hep kaba Saba kadını ezen insanlardı eşim gibi birini ilk kez gördüm küçüktüm ve bir dsha böyle iyi birini bulamam sandım hızlıca evlendik.. yıllarca iyiliği sayesinde devam etti. Oyun bağımlılığida vardı sorumsuzluklarids ama hepsine iyi bir adam diyerek göz yumdum.zamanla olgunlasacak zsmanla eksikler çözülecek. İyi biri olduktan sonra sorunlar çözülür dedim. Ama böyle diye diye yıllar geçti ve gün içinde mutluyum bir sekilde fakat akşam eşim eve geldiginde tüm gerginligim ortya ckiyor. Sadece erken boşalma var. Ve oyyle bir şekilde ki hiç git gel yapamıyor. 3-4 kere grrcrk anlamda git.gel yapsa bosalacak. Sürekli icimde kıvranıp duruyor.. ve ben diyorum tamam devam et boşal.. hiç bir şey işe yaramıyor. Psikoterapi almasını istemiştim erken bosalmada etkiliymis ama almiyor.. tamam diyor ama yapmıyor.. bende hadi hadi demekten yoruldum
Ki bu saatten sonra bir saat erekte kalsa da birseyler düzelmez gibi. Adama bakmak bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…