Boşanmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen okuyun

Ya çok kötü bir tavsiye olabilir ama şu an eşini aldatman o çocuğu annesiz bırakmandan daha masum geliyor gözüme.
Ne kadar ilgisiz bir anne olsan bile lütfen annesiz bırakma onu.
Senin durumunda bir erkek olsaydı çocuklar babasız büyümesin diye şimdiye yüz kere aldatmış karisinin ruhu duymamış olurdu. Doğru bulmuyorum çocuk babasız da büyür annesiz de büyür ama annesiz büyümenin acısı daha büyük. Eğer büyük şehirde isen başına bela olmayacak birini bulursan bence dene bu seçeneği kocanla da ev arkadaşı olursunuz
Bu nasıl bir tavsiye yahu pes.

Ya çok kötü bir tavsiye olabilir ama şu an eşini aldatman o çocuğu annesiz bırakmandan daha masum geliyor gözüme.
Senin durumunda bir erkek olsaydı çocuklar babasız büyümesin diye şimdiye yüz kere aldatmış karisinin ruhu duymamış olurdu. Doğru bulmuyorum çocuk babasız da büyür annesiz de büyür ama annesiz büyümenin acısı daha büyük. Eğer büyük şehirde isen başına bela olmayacak birini bulursan bence dene bu seçeneği kocanla da ev arkadaşı olursunuz
Kusura bakmayın ama bu nasıl iğrenç bir tavsiye .Adamın suçu ne cinsel olarak tatmin edemiyor diye ve iyi bir eş ve baba olduğu için aldatılmayı hak mı ediyor. Lütfen zaten karşınızda sağlıklı bir psikolojisi olmayan çocuğunu bile yük olarak gören bir kadın var

Boşanmak isterseniz hakkınizdir. Ancak ciddi ve ayni zamanda yumuşak üslupla durumunuzu belirtin . Destek almasını talep edin . Bunalri yapmadan boşanmak doğru değil bence. Siz sevmiyorsanız bu durum agir gelir ama seven için değil. Insanin başka anlamlara mutlu olduğu razı olduğu bir evlilik böyle bir cinsellik sorunu ile Mücadele etmeye değer bence. Her yolu denemeden bosanmadiginiza emin olmalısınız. Vebal almış olursunuz

Kusura bakmayın ama bu nasıl iğrenç bir tavsiye .Adamın suçu ne cinsel olarak tatmin edemiyor diye ve iyi bir eş ve baba olduğu için aldatılmayı hak mı ediyor. Lütfen zaten karşınızda sağlıklı bir psikolojisi olmayan çocuğunu bile yük olarak gören bir kadın var
Hayır eksik yazmışsınız kendini tedavi etmek için de çaba harcamıyor. Bence herkes kendini düşünmeli bu hayat bencil bir yer

Herşeyimi engelliyor sürekli onun başında olmaliyim desteğim yok hergun başında nöbet tutuyorum... Çok bunaldim kendim için yaşayamıyorum. Ne bekliyordun derseniz bunu istediğimi sanmıştım. Bu kadar zor gelecegini düşünmemiştim çok pişmanım
Annesisin tabiki nöbette tutacaksın, başındada bekleyeceksin. Omu istedi dünyaya gelmeyi hayret bişey.

Gerçekten çok kötü bi tavsiye. Keşke sadece aklından geçirmekle kalsaydın buraya yazmasaydın.

Az önce kocanı aldat onla da aynı evde yaşa ev arkadaşı ol diye tavsiyede mi bulundunuz bana mı öyle geldi?

Evet aynen dediğin gibi toplumumuzda genel olarak erkeklerin yassdigi bir durumu yaşıyorum. Ve onlar eve para getirip nikahı devam ettirerek disrdada bekar hayatı yasayarsk.adida çapkınlık olarak yassyip gidiyorlar. Fakat ben öyle çarpık.yasamak.istemem. sürekli yakalanma korkusu yaptığın ihanetin izdirabi ile yasanmazki. Bunu ancsk bir erkek başarabilir ..

Hayır eksik yazmışsınız kendini tedavi etmek için de çaba harcamıyor. Bence herkes kendini düşünmeli bu hayat bencil bir yer
O zaman karşındakine aldatma gibi bir travma yaşatmaya ne hakkı var. Afedersiniz madem o kadar önemli cinsellik boşansın ne haltı varsa yesin konu sahibi de.

Sizin mesajlar hep bir garip. Kafayı çekip mi siteye giriyosunuz napıyosunuz

Kimse değinmemiş ama adam iyi biri değil. Çok bencil. Asla tedaviye yanaşmıyor sizi de bu duruma mahkum ediyor. Belki tedavi olsa evliliğiniz düzelse size de iyi gelecek. Psikolojiniz iyi değil çünkü. Sizinde psikolojiniz düzelse belki her şey daha iyi olacak. Neden tedavi olmuyor? Buna hakkı yok. Eğer boşanırsanız da çocuğu babasına bırakın. Zira daha iyi baktığını söylüyorsunuz. Siz de kalması çocuk için de kötü olur.

Evet fikir özgürlüğüm çerçevesinde böyle dedim. Kötü seçenekler içerisinde en iyisini önerdim aksi halde o sabi annesiz kalacak bence bu daha kötü bisey
Evet annesi de babasını aldatmaya başlayınca çocuğu aklına gelecek sanki. Kocasıyla dönüşümlü bakiyormuş çocuğuna. Kocasi gece vardiyasında gittiğinde sevgilisini eve alsin madem, sevişip rahatlasın yeter ki sabinin başına dursun. Müthiş öneri, tebrikler!!

Herşeyimi engelliyor sürekli onun başında olmaliyim desteğim yok hergun başında nöbet tutuyorum... Çok bunaldim kendim için yaşayamıyorum. Ne bekliyordun derseniz bunu istediğimi sanmıştım. Bu kadar zor gelecegini düşünmemiştim çok pişmanım
Bence muhakkak terapiye baslamalisiniz. Hem terapiyle mutlulunuz da artacaktir. Boyle cocugunuza da cok zarar verirsiniz.

yıllarımızı bir evladımız olsun diye doktor doktor geçirdik.sizin yerinizde olmak isteyen binlerce kadın var şu sitede. hepimizin eşi ile sorunu oluyor boşanmak istemek de çok doğal be normal ama çocuğunız için söylediğiniz şeyler kabul edilemez. çocuğunuz adına çok üzüldüm . 100 kocaya değişmez insan evladını karnınızda taşıdınız size muhtaç ilginize sevginize sizin parçanız . inşallah dönemsel bir şeydir ve evladınızın kıymetini bilirsiniz.

X