Boşanmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen okuyun

Valla ciddi ciddi yazmışsınız ama benim nazarımda hiç ciddiye alınacak bir taraf yok. Cesaretiniz varsa bırakır o çocuğa büyük iyilik yaparsınız
Sonra çocuk gibi mizmizlanip merhamet dilenmek yok ama.
Siz en iyisi profesyonel destek alın ben kelimelere hakim olamayacağım
Sizin seks keyfiniz beni hiç ilgilendirmiyor. Oturduğum yerden 2.5 yaşında çocuğun hakkettiği ilgiyi göremediğine üzüldüm çok zorlamayın sayfayı aile bakanlığına bildirim sanılanın aksine zarar gören çocuğun peşini bırakmıyorlar

Öyle oluyor biliyorum . Çocuğuma şuana kadsr çok emek verdim zor bir gebelik ve çok zor bı yeniddogan dönemi geçirdik halada çok zor bir çocuk. Babasinda kalinca beni kendisi için hiç bir çaba sarfetmemis doğurup atıp kaçmış sanmasini asla istrmem . Babada kalsa bile sık sık görururm ama başka şehirde olurlsr yuksek ihtimalle. Öyle olunca ayda bir ancak görürüm. Zamanla bu kadsr az görüşmeyle zaten bağ filan kalmaz. Bu kadar gommekten ziyade çocuğu tam zamanlı kreşe ver aksamlarida 2-3 saat oyalayip yatirirsin yapilamayacak birşey değil gibi cümleler duymak isterdim
Ama kadın kadından nefret ediyor. Benimle aynı duyguları yaşayan binlerce kadın olduğuna eminim ama ifade dahi edemiyorlar bu linçten korktukları için.

Çocuk bı zarar görmüyor sadece neşeli bir ortam göremiyor yeterince.mutsuz bir anne görüyor.boyle olmaması için en doğru şeyleri yapmaya çalışıyorum zaten!

birde kınadığımizi yaşamadan ölmüyorduk

Ne bekliyorsunuz 2.5 yaşında çocuğa göstermediğiniz sevgiye destek mi çıkacaktık?

Kocandan boşanmak bizi alakadar eden bişi değil senin bilceğin bişi biz çocuk konusuna takıldık kusura bakma dünyaya gelmeyi o istemedi siz onu rabbimden istediniz o da size armağan etti

Boşanın ve çocugu babada bırakın. Hayatınızı yaşayın ama bir gün yaşadığınız hayattan da sıkılıp geri gelirseniz evladınızı asla bulamazsınız. Buna dayanabilecekseniz bence durmayın.

Sonuna kadar haklısın. Bende bu hakkım var demiyorum. Ama bu noktadan sonra en doğru adımları atmak istiyorum.

Ne kadar acı kii o bağı koparan annesi olcak

Siz çocuğa başınıza musallat olmuş bir bela gibi bahsederseniz alacağınız cevaplar bunlar olur. Çocuğunu bırakmak istemeyen ama tek başına büyümekten korkan anneye yazılacak şeyler çok farklı olurdu.
Ayrıca esiniz iyi bir babaysa çocuğuyla aynı şehirde kalmak da isteyebilir. Siz çocuğunuzla bir hayat isterseniz farklı çözümler yolları arardinız ama o ışık yok belli ki. Suçlusu niye buradakiler oldu?

Allahım isyan etmiyorum ama şuna çocuk vereceğine tüp bebek kuyruğunda bekleyenlere verseydin ya. Tövbe tövbe.

Yanlış bir değerlendirme yapıyorsunuz. O kuyruklarda bekleyen ve sonrasında dünyaya gelen çocuğuna ilgisiz olan insanlar da var. Hatta çocuklar dünyaya geldikten sonra, "Ben herşey çok güzel olacak sanıyordum; hayal ettiğim gibi değilmiş vb" diyerek; evliliğini bitirenler de var.

Anne değilim. O yüzden seninle aynı duyguları yaşayamam. Buradan gelecek herhangi bir linç korkusu ile de hic cevaplarimi değiştirmem. Ama evde bir kedim var. Onu evde yalnız bırakıp bir gece bir yere kalmaya bile gitmiyorum. Sorumluluk hissi ağır basıyor. Terkedilmiş hisseder mi, mamasını suyunu devirip aç kalırsa, ya strese girerse diye.. hastalanınca sabaha kadar başında bekliyorum. Şimdi tatile gideceğim ve onu kabul edecek oteller araştırıyorum. Ve ben bunu kedi için yapıyorum. Kanimdan canımdan evladım için değil. Bu düşüncelerle sağlıklı bir çocuk zaten yetistiremezsin. Bence de en iyisi babasıyla mutlu büyüsün. 30 sene sonra o bir yetişkin, sen yaşli bir kadın olduğunda kapını açsın sana sevgi göstersin diye beklersin. Ama o senden uzaklaşmış olur bilesin.

Bence boşanın ve çocuğun velayetini dediğiniz gibi babaya verin.Çünkü böyle kimseye faydaniz olmaz ne eşinize ne çocuğunuza,çocuk mutsuz bir ailede yetişeceğine ayri ayri mutlu anne babayla büyüsün.
Çocuğunuzu yük olarak görmeniz korkunç bizim burda bir laf vardir afedersiniz öküze boynuzları ağır gelmez diye siz tam tersisiniz.
Keşke hic çocuk yapip çocuğun hayatini da mahvetmeseydiniz bencilsiniz.

O zaman şöyle diyeyim, gerçekten o çocuğu hakeden, doğurduğuna pişman olup başından atmak istemeyecek insanlara versin Rabbim.

Cinsellik ve eş konusu için yorum yapmayacağım.

Gerçekten yeni düzenleme gelmeli, insanlar psikolojik testlerden geçtikten sonra evlat sahibi olmalı. Ebeveyn olmak kolay değil.

Canın sıkıldı diye evladı babaya bırakayım demek nasıl bir sorumsuzluk kusura bakmayın ama bencil birisi zaten o çocuğa iyi gelmez.

Şöyle iyi kocam olsa erken boşalmayı hiç takmazdim diye düşünüyorum. Bunun için boşanmak üzücü gerçekten bilseniz ne erkekler var ah ah. Çocuğu babada bırakmak mantıksız onu zaten farketmişsinizdir diye söylemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…