Boşanmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen okuyun

Evlilikte cinsel sorunları küçümsemiyorum hele ki çaba gösterilmiyorsa, ayrilma konusunda haklısınız.
Çocuk konusunda da normalde küçük annesiyle kalsin derim ama sizde o ışık yok belli ki. Herkes anne olmamalinin örneği gibi olmuş konunuz,yorumlarınız. Babasına bırakın, etrafınızda çocuğu bırakma falan diye tepki alırsanız da sakın dinlemeyin.

Cinsellik konusunda hak verdim ama çocuk ile ilgili düşünceleriniz korkunç gerçekten. Kendini bilmez bi insansınız ne acı. Bakın bende çocuk sevmiyorum, bi evlat istemiyorum çünkü mutlu olmam. Ve bunun için gerekeni yapıyorum. Hiç aklımdan geçmedi dur bi yapim belki severim diye. Kedi mi bu! Ya da karşımdaki istedi diye yapmam çünkü kendimi biliyorum. Zaten en başından konuştuk. Eğer dediğiniz gibi yaparsanız ömür boyu annesinden nefret edecek bi çocuğunuz olacak..
Yanımda kalirsada iyi davranamiyorum gene nefret etmeyecek mi?

Boşanmak konusunda haklısınız; evet erken boşalma, kötü cinsellik boşanma sebebidir. Fakat çocuğunuz çok ufak ve çocuklu hayattan beklentiniz neydi tam olarak? Çocuk tam olarak böyle bir sorumluluk! Bence psikiyatrik destek almalısınız. Tamam boşanın;ama boşanınca annelik vasfı düşmüyor. Çocuğunuzun size ihtiyacı var.

Konuşmaz miyim. Gözüm dışarı kayıyor konuştuğum her adamdan etkilenmeye başladım tatminsizlikten bı hata yapmaktan korkuyorum bile dedim yıllar önce. Sonra boşanmak istediğini söyledim çocuk 7-8 aylıktı. Ama her seferinde o ağır tepkiden sonra panik yapıp düzelmeye çalışıyor gibi davranıyor fakat zamanla yine gevsiyor. Elimde sopayla adamı durte durte yasamaktan çok sıkıldım 7 koca senedir. Sürekli bak bosanirim haa diue ima ederek.. son boşanma muhabbeti geçince artık seni tutmak istemiyorum boşan bosanicaksan ama çocuk ne olucak gibi konuştu ve bende babadan ayrı kalsın istemiyorum çok seviyor babasını çünkü. Ama tamamen ustlenmekte istemiyorum. Uzak sehirlerdeyken kimde kalırsa çocuk o tek başına sirtlanacak herşeyi. Velayet olmayan taraf çocuk için Para gondericek iki ayrı ev iki ayrı düzen sırf maddi ortaklık olarak bile düşünerek yürütmeye çalıştım ama dayanamıyorum.

Sizi de çok iyi anlıyorum. Eşiniz asla iyi bir eş değil. O da çoğu cinsellikte yetersiz olan kocalar gibi bu yetersizliğini gizlemek için iyi davranıyor sadece. Ama eşinin duygusal ihtiyaçlarını karşılamak için hiç bir çabası yok. Tam bir çöp. Boşanmak istiyorsanız çok güçlü sebebiniz var ancak çocuğunuz için nasıl daha iyi olur ona göre karar verin.

Merhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Yaşın erken olabilir sırf bu yüzden yani cinsellik yüzünden de boşanabilirsin bu senin sorunun millet dayakla aldatmayla bilmem daha birçok şeyle uğraşıyor da hemen yıkmıyo yuvasını ama ben bir annenin çocuğumdan soğudum demesini anlamıyorum anlamayacağımda çocuğun ne suçu günahı var birde keşke yapmasaydım etmeseydim gibi büyük büyük konuşuyorsun yapma tam da o yerden sınanırsın Rabbim verdiği gibi almayı da bilir yapma ben senden küçüğüm 24 yaşındayım ve çocuğum yok alınma darılma ama senin gibisine de anne diyolar işte sırf kendi zevki için çocuğundan soğuyan birine...

İkna etmeye çalışmayın bırakın babaya versin çocuğu. Yazdıklarının alt metninden anlaşılıyor o çocuk şiddet bile görüyor olabilir. Baba iyi Bi adam en iyisi onda kalsın. Anne de mahvolacak çocuk belli.

Bana konu sahibinin anlatıkları mantıksız geldi, bu yüzden anneanne babaanne var mı yok mu diye sordum.

Kadın 7 senedir evliymiş, çalışıyormuş, çocuk 2.5 yaşında bir sene hamilelikle 3.5 yıl çocuk için boşanamasa mantıksız geldi 4 yıl bu adama dayanması. Çocuğa hiç tahammülü yokmuş, anneanne babaanne çağırsın ya da yanlarına versin. Sonrada boşansın. Garip bence durum.

Anneanne babaanne yok mu bakacak?
Var ama tamamen onlara birakamayizki yaslilar. Ben başımdan atmaya calismiyorum cocugumu sadece bu psikolojideyken tek başıma bakımı ustlenemeyecegim aşikar nasi bı çözüm bulmalıyım diye düşünüyorum.tam zamanli bakici bulsam yada kreş diyorum.bilemiyorum gerçekten. İhmal ederek bakıcıya neneye bırakarak buyusunde istemiyorum ona zarar vermek istemiyorum ama kaldıramıyorum. Elimde xegil kaldıramıyorum sorumluluk..

Yaşın erken olabilir sırf bu yüzden yani cinsellik yüzünden de boşanabilirsin bu senin sorunun millet dayakla aldatmayla bilmem daha birçok şeyle uğraşıyor da hemen yıkmıyo yuvasını ama ben bir annenin çocuğumdan soğudum demesini anlamıyorum anlamayacağımda çocuğun ne suçu günahı var birde keşke yapmasaydım etmeseydim gibi büyük büyük konuşuyorsun yapma tam da o yerden sınanırsın Rabbim verdiği gibi almayı da bilir yapma ben senden küçüğüm 24 yaşındayım ve çocuğum yok alınma darılma ama senin gibisine de anne diyolar işte sırf kendi zevki için çocuğundan soğuyan birine...

Sahsen hayatinda zaten baska birisinin oldugunu düsünüyorum veya baskasi olabilir ve cocugu istemeyebilir diye simdiden sepetleme derdinde.

Cinsel sorunlar benim için boşanma sebebi değildir. Her sağlık sorunu gibi onu da bir sağlık sorunu olarak görüyorum. Zamanında kendim de yaşamiş biri olarak. Ancak boşanma sebebi olarak görenleri anlıyorum elbette. Hayatı böyle geçirmek istemeyebilirsiniz. Fakat çocuğu bırakmak istemek neden orasını anlamıyorum işte. Adamdan soğuyunca çocuktan da mı soğudun?

Sahsen hayatinda zaten baska birisinin oldugunu düsünüyorum veya baskasi olabilir ve cocugu istemeyebilir diye simdiden sepetleme derdinde.
Hiç bi erkek evlattan öne geçmemeli ki kıcasından soğumasına bişi diyemem canından kanından olan bişiyden nasıl soğuyabilirsin ben deli gibi anne olmak istiyorum mesela bunu anlamıyorum sonra orda burda programlara çıkıp çocuklarını arıyolar af diliyolar

Cinsel sorunlar benim için boşanma sebebi değildir. Her sağlık sorunu gibi onu da bir sağlık sorunu olarak görüyorum. Zamanında kendim de yaşamiş biri olarak. Ancak boşanma sebebi olarak görenleri anlıyorum elbette. Hayatı böyle geçirmek istemeyebilirsiniz. Fakat çocuğu bırakmak istemek neden orasını anlamıyorum işte. Adamdan soğuyunca çocuktan da mı soğudun?
Hayır ama bosansam cocukla tek başıma ilgileneceğim. Ve zor bir çocuk. Yemek yedirmek için bile kırk takla atıyorum.ayrilmak istedim diye neden tek başıma çilesini çekmem gerekiyor?

Hayır ama bosansam cocukla tek başıma ilgileneceğim. Ve zor bir çocuk. Yemek yedirmek için bile kırk takla atıyorum.ayrilmak istedim diye neden tek başıma çilesini çekmem gerekiyor?
Sokaktaki kedi bile yavrusunu bırakmıyor limoncicegi..dokunmaya kalkınca üstüne saldırıyor. Ayrıca babasına bırakıp gidesim var diyince de çocuğun çilesini tek başına babasına yıkmış olmuyor musun? :) Ne mana?

Bana konu sahibinin anlatıkları mantıksız geldi, bu yüzden anneanne babaanne var mı yok mu diye sordum.

Kadın 7 senedir evliymiş, çalışıyormuş, çocuk 2.5 yaşında bir sene hamilelikle 3.5 yıl çocuk için boşanamasa mantıksız geldi 4 yıl bu adama dayanması. Çocuğa hiç tahammülü yokmuş, anneanne babaanne çağırsın ya da yanlarına versin. Sonrada boşansın. Garip bence durum.
Demiş ya gözüm dışarı kaymaya başladı, başkalarından etkilenmeyen başladım diye. Çocuk falan sorumluluk da ağır gelmiş. Çocuğu da atıp bekar gibi hayatını yaşamak istiyor.

X