- 27 Nisan 2023
- 487
- 932
-
- Konu Sahibi limoncicegi2
Bu çocuk için de sizin içinde hiç normal değil bu yaşta travma yaşıyor bebek. Size en ihtiyacı oldupu zamanlar.Bu sebep dediğiniz size göre onemsiz olabilir. Ama bana göre değil . 7 yıldır cinselligi unutmasi gerekmiş gencecik bir kadinim. Ve eşimin cabasida yok. Ne için devam ediyorum ki diyorum. Çocukta ben mutsuzken mutsuz.bi süredir onla da hiç ilgilenmiyorum kendi halinde takilmayi öğrendi küçücük çocuk.cunku kapana kısılmış hissediyorum hapiste gibi. Eziyet gibi
Bende yıllarca bunu dedim kendime. Adamin her şeyi iyi sadece cinsellik anlamında yetersiz 99 doğrunun yanında 1 yanlış için yuva yikilir mi? Böyle düşüne düşüne bunu kabullenerek anne oldum. Ama cinsel anlamda her seferinde yarım kaldiginiz ve bunu cozmeyen, defalarca boşanmak istediğini söylememe rağmen çaba harcamayan biri melek olsa ne olur . Ben onla mutlu değilken iyi olması beni daha kahrediyor üstüne..keşke diyorum bana bir kotuluk yapsa. Ya bana bı tokat atsa beni aldatsa ne bileyim..bana bir sebep verse. Bu şekilde de çok zor inanın. Karşınızdaki çok iyi biri ama siz aşik olmadan iyiliği için evlenmissiniz ve zamanla çok uanlis yaptığınızı farketmissiniz içine hapsoldugunuz pembe bı kafes resmen .Keske madem böyle düşünüyordunuz hiç yaomasaydiniz .ama eşiniz iyi bir insanmks dediğinize göre bunun için boşanilirmi bilemedim.
Benim ggibi canı olsa tamam diyeceğim de hakkinizda hayırlısı olsun
Bu sebep dediğiniz size göre onemsiz olabilir. Ama bana göre değil . 7 yıldır cinselligi unutmasi gerekmiş gencecik bir kadinim. Ve eşimin cabasida yok. Ne için devam ediyorum ki diyorum. Çocukta ben mutsuzken mutsuz.bi süredir onla da hiç ilgilenmiyorum kendi halinde takilmayi öğrendi küçücük çocuk.cunku kapana kısılmış hissediyorum hapiste gibi. Eziyet gibi
Tedavi olun.Doktora gidin.Bunun için boşanmayın.Merhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Sizi düşünmesi lazım haklısınız.Bende yıllarca bunu dedim kendime. Adamin her şeyi iyi sadece cinsellik anlamında yetersiz 99 doğrunun yanında 1 yanlış için yuva yikilir mi? Böyle düşüne düşüne bunu kabullenerek anne oldum. Ama cinsel anlamda her seferinde yarım kaldiginiz ve bunu cozmeyen, defalarca boşanmak istediğini söylememe rağmen çaba harcamayan biri melek olsa ne olur . Ben onla mutlu değilken iyi olması beni daha kahrediyor üstüne..keşke diyorum bana bir kotuluk yapsa. Ya bana bı tokat atsa beni aldatsa ne bileyim..bana bir sebep verse. Bu şekilde de çok zor inanın. Karşınızdaki çok iyi biri ama siz aşik olmadan iyiliği için evlenmissiniz ve zamanla çok uanlis yaptığınızı farketmissiniz içine hapsoldugunuz pembe bı kafes resmen .
Yani sizin pencereden bakınca sizde haklısınız.Bende yıllarca bunu dedim kendime. Adamin her şeyi iyi sadece cinsellik anlamında yetersiz 99 doğrunun yanında 1 yanlış için yuva yikilir mi? Böyle düşüne düşüne bunu kabullenerek anne oldum. Ama cinsel anlamda her seferinde yarım kaldiginiz ve bunu cozmeyen, defalarca boşanmak istediğini söylememe rağmen çaba harcamayan biri melek olsa ne olur . Ben onla mutlu değilken iyi olması beni daha kahrediyor üstüne..keşke diyorum bana bir kotuluk yapsa. Ya bana bı tokat atsa beni aldatsa ne bileyim..bana bir sebep verse. Bu şekilde de çok zor inanın. Karşınızdaki çok iyi biri ama siz aşik olmadan iyiliği için evlenmissiniz ve zamanla çok uanlis yaptığınızı farketmissiniz içine hapsoldugunuz pembe bı kafes resmen .
Sizin mutlu olup olmamanız çok da umurumuzda değil açıkçası.Merhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Amannn dert ettiğin şeye bak onu da atarsın başından canım benim ya, Aşkolsun yani çözümü var.Kirmadin haklisinda. En çok kendime kızıyorum zaten. Bari çocuk yapmasaydin sogudugun adamdan neden yaptım bunueşten bosanirim biter ama çocuk. Of..
Konuşmaz miyim. Gözüm dışarı kayıyor konuştuğum her adamdan etkilenmeye başladım tatminsizlikten bı hata yapmaktan korkuyorum bile dedim yıllar önce. Sonra boşanmak istediğini söyledim çocuk 7-8 aylıktı. Ama her seferinde o ağır tepkiden sonra panik yapıp düzelmeye çalışıyor gibi davranıyor fakat zamanla yine gevsiyor. Elimde sopayla adamı durte durte yasamaktan çok sıkıldım 7 koca senedir. Sürekli bak bosanirim haa diue ima ederek.. son boşanma muhabbeti geçince artık seni tutmak istemiyorum boşan bosanicaksan ama çocuk ne olucak gibi konuştu ve bende babadan ayrı kalsın istemiyorum çok seviyor babasını çünkü. Ama tamamen ustlenmekte istemiyorum. Uzak sehirlerdeyken kimde kalırsa çocuk o tek başına sirtlanacak herşeyi. Velayet olmayan taraf çocuk için Para gondericek iki ayrı ev iki ayrı düzen sırf maddi ortaklık olarak bile düşünerek yürütmeye çalıştım ama dayanamıyorum.Eşiniz kaç yaşında? Eşinizle bu durumun sizi mutsuz ettiğini ciddi bir şekilde konuştunuz mu?
Allahım isyan etmiyorum ama şuna çocuk vereceğine tüp bebek kuyruğunda bekleyenlere verseydin ya. Tövbe tövbe.Herşeyimi engelliyor sürekli onun başında olmaliyim desteğim yok hergun başında nöbet tutuyorum... Çok bunaldim kendim için yaşayamıyorum. Ne bekliyordun derseniz bunu istediğimi sanmıştım. Bu kadar zor gelecegini düşünmemiştim çok pişmanım
Tahmin edebiliyorum, eminim hatta senden iyi baktığına ve bakacağına. Kesinlikle babaya ver bu çocuk senin elinde ziyan olur.Ki zaten baba bana göre çok daha iyi anlıyor çocuğun dilinden. Ben çok agresif ve yıkıcı davranıyorum tahammül edemiyorum ..
Merhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Ne ona varım diyecek cesaretim var nede diğerine. Babamda tipki benim gibi çok mutsuzdu evliliginde ve yilllarca bizden nefret ettiğini evlendiğine çocuk yaptığına köpekler gibi pişman olduğunu baş bas bağırarak her gün bizi döverek yaşadı. Ve annemde ona sımsıkı yapışmış asla bırakmadi. Annemde eşim gibi çok iyiydi herseyini sineye çekiyordu. O yüzden birakip gitmeyede cesaret edemedi babam ve acısını bizden çıkardı ne kendi mutlu oldu nede bize güzel bı çocukluk verebildi ve en sonunda daha 60 a gelmeden kanserden öldü. Onun gibi olmak istemiyorum.onceden babamdan nefret ederdim ama onla aynı seyleri yaşadıkça ona çok üzülüyorum onun nasıl bir kapana kisildigini çok iyi anlıyorum. Ve gün geçtikçe ona donusecegim böyle olursa. O bosansaydi bizde kendide çok daha mutlu olacaktı belki.Ay ne olur bırakın ya
Hiç bir çocuk annesi tarafından yük geliyor denmesini haketmiyor. Asıl o sizden kurtulmali
Atın kurtulun
Ama sonra yarın başınıza gelenler için çocuğa yük olmak herhangi bir talep yok. Varmisiniz?