Boşanmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen okuyun

bence boşanın. herkes mutsuz. evlilik anlamını yitirmiş. çocuğu babaya vermek istiyorsanız verin sonuçta öz babası iyi de bakar. en güzel yıllarım gidiyor demişsiniz. bu düşüncede olan birinin velayeti almaması gerekir. çünkü çocuğa bakmayı kayıp olarak görüyorsanız sevgiyle bakamazsınız. siz hayatınızı yaşamak istiyorsunuz. sorumluluk istemiyorsunuz. bencil olduğunuzu söylemişsiniz. en doğrusu bundan sonraki hayatınızı tek başınıza yaşamanız. o çocuğun rol modele stabiliteye ihtiyacı var. bunları veremiyorsanız siz kendi yolunuza gidin. onlar baba kız kendi yoluna gitsin. adam zaten iyi bir insansa yeniden evlenecektir. belki çocuk için bu hayırlıdır.

Ben konunun fake olmadığını düşünüyorum. Çünkü böyle kadınlar olmasa muge anlida orada burada kendisini terkeden annelerini arayan çocuklar olmazdı. Böyle insanlar var arkadaslar.. hayret ediyoruz, doğru olmadigini düşünmek istiyoruz ama var.
Ayrıca bir arkadasimin anneannesi ve annesi de böyleydi. Zamanında anneannesi eşi ölünce 3 küçük çocuğunu birakip başka sehire gidip baskasiyla evlenmiş adamın öldüğü hafta. Evlendiği adamdan yaptığı 2 çocuğu da ona bırakıp yine başkasıyla gitmiş falan.. arkadaşımın annesi de kendisini ve kardeşlerini zamanında babaya bırakıp gidip başkasıyla evlenmiş. Arkadaşım şu an 35 yaşında ve annesiyle senede bir kez telefonda konuşuyorlar sadece. Hiç sevmiyor annesini. Ama yıllarca annesinden gelecek bir sevgi kirintisina muhtaç büyümüş.
Bunları da neden yazdım. Konu sahibi; senin için yazdım. Daha doğrusu çocuğun için. Dışardan durumun nasıl göründüğünü görmen için. Nasıl anilacagini anlaman için. Çocuğun neler hissedeceğini bilmen için..

Yaşayamadım evet. Çocukla eşim destek olduğu halde çok zor. Tek başıma tüm sorumluluğunu almak gözümü korkutuyor. Bosanirsak baba şehir dışına taşınır memleketine. Sorumluluğu paylasabilecrgim kimse kalmaz. Ki zaten baba bana göre çok daha iyi anlıyor çocuğun dilinden. Ben çok agresif ve yıkıcı davranıyorum tahammül edemiyorum ..
Sizin tek derdiniz eşinizin erken boşalma sorunu değil bence.
Erken bosalabilir bir erkek ama ön sevişmeyi uzatır, ne bileyim oral seks yapar vs o kadını mutlu eder bir şekilde.
Sanki siz eşinizi komple istemiyorsunuz gibi geldi bana.
Erken boşalma tedavi edilen bir şeydir zaten.
Gidip doğru düzgün insanlara tedavi olsanız cinsel terapiste gitseniz çözülür.
Ama belli ki tek sorun seks değil.
Siz bu hayatı istemiyorsunuz.
Ben çocuk için çok üzüldüm sadece .
Her şeyin en iyisini hak ediyor çocuklar çünkü.
Böyle bir anneyi hak etmiyor o çocuk.
Dünyaya getirdiyseniz bakmak zorundasınız öyle bir eşya gibi bırakıp gitmeye hakkiniz yok .

Sizi kınamiyorum yargilamiyorum cinsel sebeplerden dolayı boşanmış biriyim anlıyorum sizi.
Benim çocuğum yoktu ama olsaydı sanki bir eşyamı birakiyormus gibi bırakıp gitmezdim.

Hayatınıza güzel şeyler katmış/kötülüğü dokunmamış iki değerli varlığı hayatınızdan çıkarınca ne bulmayı umıyorsunuz onu merak ediyorum.

Bir öncelik meselesi bu, örneğin meme kanseri olup bir memesini kaybetmiş bir kadına cinsel istek duyulmaması gibi hissediyorum eşinizin durumunu. Her şey mükemmel olurken bir şey noksan olması hayatın olağan akışı. Tedavi olması bir tarafa tedavi olsa da olmayabilir. Olmazsa olmaz ise cinsel hayatınız elbet boşanın. Lakin geride çok fazlası kalacak.

Konu sahibi esini net sevmiyor. Muhtemelen aklimda baskasi da var veya baskalarinin hayali var. Öyle olmasa cinsel hayatin tek gir cik a sınırlı olmadigini bilip ona göre cözümler arardi. Cocuk konusuna girmiyorum bile. Sansiz dogmus bir bebek

Ne kadar bencilsiniz hadi özgür cinsellik tamam onu anlarım boşanın tabi ama çocuğunuzdan bir yük gibi bahsetmek içimi acıttı. Umarım ayrılırsınız. Onu seven bir üvey annesi olur ya bu nedir

Bir anne olarak herşeyi anlarım ama çocuğumu bırakıp yeni bir hayat kurmayı anlayamam asla bırakmam çocuğumu..evlilik sadece seksten oluşmuyor anlaşmak beraber çözmek iyileşmek herşeyi beraber yapmak..bence bu sizin bahaneniz olmuş ve ben bu bahaneyi hiç sevmedim bana göre değil

😐 Malesef yine bencilce yaptığım birşey.kendimi anaç sanmıştım.ama hayır ben kabul ediyorum son derece bencil ve kendi için yaşamak isteyen biriyim o yüzden başkası için çabalamak beni çok mutsuz ediyor. Evladım bile olsa..
Biz evlat sahibi olabilmek için yanıp tutusuyoruz. Senin söylediğin şeyi aklım almıyor. Sen zaten kendini biliyorsun ben ne söylesem boş. Ne insanlar var sadece cinsellik düşünüp gerisini umursamayan. Hersey bir arada olmuyor güzelim cinsellik de karın doyurmuyor. Sizinkisi çözülemicek bi problem değil gidin alanında uzman bi doktor ile görüşün asılır bu durum. Sen bana boşanmak için bahane ariyormussun gibi geldi. Ayrıca hep genç kalmicaksin yaslandığın zaman nasıl Sen çocuğunu bıraktıysan gün gelicek oda seni umursamicak. Ne diyeceğimi bilmiyorum ama anne olmayı herkes hak etmiyor demekki. Annelik zor evet ama yük olmamali

Merhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
cüş yani boşanıp çocuğu babada bırakmak nedir un çuvalı mı bu daha 2.5 yaşında bebek
eşini doğru düzgün bir doktora gitsin. yine olmazsa boşanabilirisiniz

Cinsellik konusunda size hak veriyorum. Herkesin evlilikten beklentisi bir değil. Siz mutsuzsanız olay bitmiştir.

Ancak çocuk olayına çok üzüldüm. Bence sizin bir terapiste gitmeniz gerekiyor. Bu evlilik sizi çok yıpratmış sağlıklı düşünemiyorsunuz. Kızım da çok zor bir bebekti. Çoklu besin alerjisi vardı sürekli ağlardı. Bir öğün yemek yedirmek bir saatten fazla sürerdi. Eşim hiç yardımcı olmazdı. 6 ay oldu boşanalı şuan kızım 4.5 yaşında tek başıma büyütüyorum ailem yok yanımda. Çok zorlandığım anlar oluyor. Kızım uyuyunca ağlıyorum bazen, sorumsuz bir adamdan çocuk sahibi olduğum için kendime çok kızıyorum. Ama kızımın saçının teli dünyalara bedeldir. Onun için herşeyi yaparım.

Çok haklısınız benim de 4 çocuğum var 21 senelik evliyim ama bir markste gitseler beş dakika gecikseler ararım anlaşamayabiliriz de çocukları bırakmak çok ağır bir vebal
Keisnlikle öyle allah bağışlasın maşallah bırakılırmı yahu biz bu yaştabyeri geliyornanamızı babamızı arıyoruz destek bekliyoruz çok küçük kıyamam

Keisnlikle öyle allah bağışlasın maşallah bırakılırmı yahu biz bu yaştabyeri geliyornanamızı babamızı arıyoruz destek bekliyoruz çok küçük kıyamam
Anlaşmayabilir anne baba çocuklar dünyaya gelmeyi seçmedi biz anne baba olmayı seçtik öyle her kavgada çocuk bırakılsaydı çok işimiz vardı

Esiniz sizi hic mi tatmin edemiyor? Erken bosalmasini bir sekilde telafi etmeye de yanasmiyorsa bu konuda haklisiniz.

Ama bu tatminsizliginizin sorumlusu cocugunuz degil, sanki onu da atarsaniz yuklerinizden arinacak gibi yaziyorsunuz. Bu kadar katlanamiyorsaniz bosanin ve velayeti babasi alsin ama kendi bakar mi? 2 gun sonra tekrar evlenip cocugu yasli annesine birakirsa aranizda heba olur kucucuk cocuk.

Uzman desteği almalısınız çocukla birlikte sosyalleşemeyince bir de üstüne cinsellik yok o yuzden böyle düşünüyorsunuz ben düzelebileceğinizi düşünüyorum. İnsan bebek uyuyunca eşiyle birlikte vakit geçirince yeniden doğmuş gibi hissediyor kendini eşinizle bu durumu konuşun boşanmaktansa tedavi olacağını düşünüyorum çünkü ev işlerinde de destekmis duyarlı biri belli ki sizi anlayacaktır.

Cinsel doyum çok önemli ben sizi çok iyi anladım tahammülsüzlüğünüz o eksiklikten kaynaklı ama çocuk konusunda daha hassas davranarak yaklaşın ayrılıcaksanız önce çocuğu sonra kendinizi düşünmek durumundasınız annesiz kalmasın arada baba alır genelde sizde durur vs vs

Coook uzun bir mesaj yazmıştım da sonra dedim degmezsin.
Boşan çocuğu da babaya bırak bir ömür yük gibi hissedilecegine huzurlu yuvada olsun. Eli para tutunca da yavrum yavrum diye dolanma çocuğun etrafında.

Ya hadi boşasın
Canı isterse gözünün üstünde kaş var diye bir bahaneyle boşar kocayı olur öyle
Ama çocuktan soğumak ne alaka

Bunun arkasında yatan farklı nedenler olabilir.
Herkesin çocuğu var, bizim de olsun diye düşünmüş olabilirler. Bu evlilikte, çocuk sahibi olmayı isteyen taraf: koca olabilir. Çocuk, babasına huy ve davranış olarak çok benziyor olabilir. Büyük bir aşk ve sevgi duyulmayan birisiyle çocuk sahibi olmanın etkileri de olabilir. Çocuk bebekken, henüz cevap veremez ve kendini ifade edemezken sorun olmayan şeyler, şimdi göze batmaya başlamıştır.

En baştan yola mantıkla çıkınca, o mantık günün birinde yetmeyebiliyor demek ki.

Ben seni yadırgamayacağım. 2 çocuğum varken boşandım. Babalarına birkaç saat vermeye bile tahammülüm yok. Ama kolay bir iş değil çocuk bakmak. En azından ne istediğini biliyorsun. Bazen babalar daha iyi bakabiliyor anneye kıyasla.
Bundan yana için rahatsa boşanıp çocuğu babaya bırakabilirsin. Ama sık sık çocuğunu almalı annesiz gibi hissettirmemelisin. Çalışıp çocuğa nafakada vermelisin.

Ben konunun fake olmadığını düşünüyorum. Çünkü böyle kadınlar olmasa muge anlida orada burada kendisini terkeden annelerini arayan çocuklar olmazdı. Böyle insanlar var arkadaslar.. hayret ediyoruz, doğru olmadigini düşünmek istiyoruz ama var.
Ayrıca bir arkadasimin anneannesi ve annesi de böyleydi. Zamanında anneannesi eşi ölünce 3 küçük çocuğunu birakip başka sehire gidip baskasiyla evlenmiş adamın öldüğü hafta. Evlendiği adamdan yaptığı 2 çocuğu da ona bırakıp yine başkasıyla gitmiş falan.. arkadaşımın annesi de kendisini ve kardeşlerini zamanında babaya bırakıp gidip başkasıyla evlenmiş. Arkadaşım şu an 35 yaşında ve annesiyle senede bir kez telefonda konuşuyorlar sadece. Hiç sevmiyor annesini. Ama yıllarca annesinden gelecek bir sevgi kirintisina muhtaç büyümüş.
Bunları da neden yazdım. Konu sahibi; senin için yazdım. Daha doğrusu çocuğun için. Dışardan durumun nasıl göründüğünü görmen için. Nasıl anilacagini anlaman için. Çocuğun neler hissedeceğini bilmen için..
Bir kadın tanıyorum
İlk evliliğinden üç kızı var, kocasını memur az kazanıyor diye boşayıp üç kızıda babasına vermiş. Kızların büyüğü 6, ortanca 4 , küçüğü 2,5 yaşındaymış.
İkinci evliliğinden bir kızı daha olmuş, o adamla da yapamamış ayrılmışlar. Baba kızı almamış o çocuktan kurtulmak içinde bir aileye besleme vermiş 9 yaşında
Üçüncü evliliğini nihayet çok zengin bir adamla yapmış, bir oğlu olmuş. Yaşlandı oğluyla yaşadı, çocuk evlenemedi şu an 53 yaşında hala bekar
Boşanıp ardında bıraktığı erkekler ve yaralı çocuklar tamamı hasarlı bir sülale oluşturdular, koca sülalede en az üç neslin hayatı mahvoldu. Kadın bunca yıkımın ardından hiç mutlu olmadı, öldüğünde cenazesinde sadece oğlu ve apartmanın hizmetlisi vardı. Bu kadın benim annemim öz annesi... Annem ilk bıraktığı çocuklarından 4 yaşında olan... Bir kötü bir koca sülaleyi mahvetti ne dramlar ne üzüntüler yaşandı... Ben kendisini ölümüne yakın tanıdım, annemi 45 sene aramamış öyle bir yürek... Değdi mi değmedi ama olan oldu. Şaka sanıyor insanlar ama var böyle olaylar. Bir evladı arkanda bırakmak demek en az iki üç nesle yara vermek demek, değmez o çocukları garip boynu bükük bırakmaya değmez... Konu sahibesi bunları dikkate alır mı bilmem ama okuyup ders çıkaracak olan olur inşallah o yüzden yazdım...

Merhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Pes…

X