Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boşanmak davası
- Konu Sahibi rahele
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- boşanmak istiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
- 10 Ağustos 2023
- 19
- 2
- 1
- 42
evet, aldatmaNeden, aldatma falan mı oldu?
- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.448
- 33
- 35
Belli bir süre geçince aldatmayı affetmiş sayılıyor diye biliyorum.İlişkiye girmediğini öne sürersen ağır kusurlu olursun. Aldattığını kanıtlama üzerinden git
- 26 Ekim 2022
- 943
- 1.553
- 43
Avukata danışsa daha iyi olacak sanırım. Zaten bayan tazminat peşinde değil gibi. Sadece boşanmak istiyor. Taraflardan birinin bile evliliğin bittiğini öne sürüp ayrılmak istemesi birşey sayılır. Anlaşmalıya da dönebilir tazminat vs istemiyor iseBelli bir süre geçince aldatmayı affetmiş sayılıyor diye biliyorum.
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
Çekişmeli boşanacaksanız süreç uzayabilirTecrübesi olan var mı mahkeme 2 buçuk yıl boşanma verir mi?
- 10 Ağustos 2023
- 19
- 2
- 1
- 42
Onu istemiyorum, seks zorlanamaz, boşanmaya razı olabilirİlişkiye girmediğini öne sürersen ağır kusurlu olursun. Aldattığını kanıtlama üzerinden git
- 10 Ağustos 2023
- 19
- 2
- 1
- 42
Onu istemiyorum, seks zorlanamaz, boşanmaya razı olabilirBelli bir süre geçince aldatmayı affetmiş sayılıyor diye biliyorum.
- 10 Ağustos 2023
- 19
- 2
- 1
- 42
Çekişmeli boşanacaksanız süreç uzayabilir
20 yıldır onunla yaşıyorum, onem diğil, boşanmak istiyorum،Çekişmeli boşanacaksanız süreç uzayabilir
- 10 Ağustos 2023
- 19
- 2
- 1
- 42
hiç bir şey istemiyorum, sadece boşanmak, çok yoruldumAvukata danışsa daha iyi olacak sanırım. Zaten bayan tazminat peşinde değil gibi. Sadece boşanmak istiyor. Taraflardan birinin bile evliliğin bittiğini öne sürüp ayrılmak istemesi birşey sayılır. Anlaşmalıya da dönebilir tazminat vs istemiyor ise
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Onu istemiyorum, seks zorlanamaz, boşanmaya razı olabilir
Adam boşanmaya razi olacaksa anlasamiyoruz deyip bile bosanabilirsiniz
- 10 Ağustos 2023
- 19
- 2
- 1
- 42
kabul etmiyorAdam boşanmaya razi olacaksa anlasamiyoruz deyip bile bosanabilirsiniz
- 26 Ekim 2022
- 943
- 1.553
- 43
İstiyorsan gidip dava açabilirsin. Adamla olmak istemeyebilirsin. Ama adam bunu bir kusur olarak öne sürebilir kadınlık yapmıyor gibilerinden. Yoksa ben sizin için söyledim kabul etmeseniz bile bunu dile getirmeyin kusurlu çıkmayın bununla ilgili yazışma kayıt vs olmasın. Yoksa adam istemese de dava açabilirsiniz. İyi bir avukatla yol alırsanız süre kısalabilir.
- 27 Şubat 2023
- 571
- 553
- 23
Ağır kusurlu olunca ne oluyor?İlişkiye girmediğini öne sürersen ağır kusurlu olursun. Aldattığını kanıtlama üzerinden git
- 26 Ekim 2022
- 943
- 1.553
- 43
Adam kadından tazminat alıyor.Ağır kusurlu olunca ne oluyor?
- 10 Ağustos 2023
- 19
- 2
- 1
- 42
Hiçbir kusurum yok, üç çocuğum var, cinsel sorunum yok.İstiyorsan gidip dava açabilirsin. Adamla olmak istemeyebilirsin. Ama adam bunu bir kusur olarak öne sürebilir kadınlık yapmıyor gibilerinden. Yoksa ben sizin için söyledim kabul etmeseniz bile bunu dile getirmeyin kusurlu çıkmayın bununla ilgili yazışma kayıt vs olmasın. Yoksa adam istemese de dava açabilirsiniz. İyi bir avukatla yol alırsanız süre kısalabilir.
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
kabul etmiyor
Avukata gidebilecek imkaniniz var mi? Aldatmanin ustunden 6 ay gectiyse affetmis sayiliyosunuz. Aldatma yuzunden iliskiye girmemek hukuken nasil bi sonuc doğrurur bilemiyorum. Kusurlu taraf siz olursaniz tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz
- 27 Şubat 2023
- 571
- 553
- 23
İspat etmesi şart mı? Yoksa kadın kabul etse direkt mahkemede kabul ediliyor muAdam kadından tazminat alıyor.