• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak davası

rahele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
19
2
1
42
Kocamla iki buçuk yıldır ilişkiye girmiyorum, bana dokunmasını istemedim, ondan nefret ediyorum, iki çocuğum var, mahkemede boşanma talebim kabul edilir mi?

İlişkiye girmediğini öne sürersen ağır kusurlu olursun. Aldattığını kanıtlama üzerinden git

Belli bir süre geçince aldatmayı affetmiş sayılıyor diye biliyorum.
Avukata danışsa daha iyi olacak sanırım. Zaten bayan tazminat peşinde değil gibi. Sadece boşanmak istiyor. Taraflardan birinin bile evliliğin bittiğini öne sürüp ayrılmak istemesi birşey sayılır. Anlaşmalıya da dönebilir tazminat vs istemiyor ise

Avukata danışsa daha iyi olacak sanırım. Zaten bayan tazminat peşinde değil gibi. Sadece boşanmak istiyor. Taraflardan birinin bile evliliğin bittiğini öne sürüp ayrılmak istemesi birşey sayılır. Anlaşmalıya da dönebilir tazminat vs istemiyor ise
hiç bir şey istemiyorum, sadece boşanmak, çok yoruldum 😞

İstiyorsan gidip dava açabilirsin. Adamla olmak istemeyebilirsin. Ama adam bunu bir kusur olarak öne sürebilir kadınlık yapmıyor gibilerinden. Yoksa ben sizin için söyledim kabul etmeseniz bile bunu dile getirmeyin kusurlu çıkmayın bununla ilgili yazışma kayıt vs olmasın. Yoksa adam istemese de dava açabilirsiniz. İyi bir avukatla yol alırsanız süre kısalabilir.

İstiyorsan gidip dava açabilirsin. Adamla olmak istemeyebilirsin. Ama adam bunu bir kusur olarak öne sürebilir kadınlık yapmıyor gibilerinden. Yoksa ben sizin için söyledim kabul etmeseniz bile bunu dile getirmeyin kusurlu çıkmayın bununla ilgili yazışma kayıt vs olmasın. Yoksa adam istemese de dava açabilirsiniz. İyi bir avukatla yol alırsanız süre kısalabilir.
Hiçbir kusurum yok, üç çocuğum var, cinsel sorunum yok.

Avukata gidebilecek imkaniniz var mi? Aldatmanin ustunden 6 ay gectiyse affetmis sayiliyosunuz. Aldatma yuzunden iliskiye girmemek hukuken nasil bi sonuc doğrurur bilemiyorum. Kusurlu taraf siz olursaniz tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz

Back