Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
okurken sinirlendim. çok haklısınız.ama şu anda eve dönerseniz davranışları daha da beter bir duruma gelebilir. boşan diyemem ama en azından öyle sansın. sizi kaybetmekten korksun. kendine gelsin biraz.
ailesi ne yapıyor bu arada? ne diyorlar.
sonuçta hamilesiniz ve doğumunuza az kalmış. bu günlerinizin tadını çıkarmak varken odunun tekiyle uğraşıyorsunuz. benim başımdada var bi tane en odunundan.sizi çok iyi anlıyorum.
Şu anda eve dönerseniz, gitti ama geri döndü diyecektir. Kendisini vazgeçilemez sanacaktır. Muhtemelen de çocuk var, mecbur geri dönmeye, eli mahkum gözüyle bakıyordur.
ben sana boşan yada boşanma diyemem ama sakın sakın eşin seni arayıp özür dilemeden o eve dönme zaten sana özür dilerim ama pek değer vermiyor eğerki şimdi eve geri dönersen daha da hiç değer vermez umursamaz, hamileliğinde bile adam sana kıymet vermemiş önemsememiş dönme sakın eve ya aklını başına toplayıp senden gelip özür dilesin ya da bırak ne hali varsa görsün..