• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak çözüm mü ???

sizi kırmak istemem ama eşinizin size ne sevgisi ne de ilgisi var... işin tuhaf tarafı doğacak çocuğuna da ilgisiz ve hevessiz... kişiliği mi böyle, yoksa psikolojik sorunları mı var anlayamadım...

nasıl içim rahatlıyor siz böyle şeyler söyledikçe inanın ben de aynısını düşünüyorum iyi bir derse ihtiyacı var haklısın.. çok sükür çalışıyorum işim gücüm var Allah korusun en kötü durumda bile çocuğuma bakacak gücüm var.. ailem de çok sükür arkamda biz seni böyle mutsuz ol diye evlendirmedik bu kadarını hak etmiyorsun diyorlar babam daha duygusal bakıyor olaya ama annem daha kararlı sakın ha sakın gelip özür dilemeden ayaklarına kapanmadan gitmeyeceksin o eve gelmiyorsa da gelmesin biz sonuna kadar arkandayız dedi bugün.. şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum ama tek eksiğim ne biliyor musunuz belki bunu okuyanlar bana kızacak ama ben o adamı hala seviyorum üzüldüğüm şey de bu :KK43:
off off ben seni çok iyi anlıyorum.. şiddet yoksa evliliğinde ki buda bi şiddet ama neyse... bence ağzına şıçmadan dönme ben eşimle kasım 2014 te bi kavga ettim sorma.. boşanıyorum yani kesindi. beni kaybettiğini nasıl hissettirdiysem adama artık şuan çok iyiyiz maşallah:) ha bak bunlar 2-3 günde oldu. o 2-3 gün gerçekten ama gerçekten ona bu boşanma işini hissettirdim. bırak seni kaybedeceğini bi anlasın..haa hala umrunda değilse adamın zaten bırak gitsin ..

Hepsini okuyamadım ama böyle bir adamla hayat geçirmek çok zor
hamile olmanıza rağmen hala böyle davranıyorsa değişmez artık

olumsuz yorum yapmak su durumda atese körükle gitmek olur canım.. suan bebeğiniz olacak durumunuzu cevrenizdekiler de görüo bence onun saygı duydugu büyük birisi yada arkadası onunla konusup derdinin ne oldugunu ve senin durumunu anlatmalı ve arayı bulmalı bian önce evine dönmelisin 8 aylık hamilesin su etapta bosanmak yada hır gür cıkarmak yada psikolojini bozacak şeyler düşünmek sana iyi gelmez. dogumdan sonra kendine geldiğinde eşine beklentilerini ve neden böyle oldugunuzu sorar konusursun ve bi karar verirsiniz... hayırlısı olsun inş senin için

nasıl içim rahatlıyor siz böyle şeyler söyledikçe inanın ben de aynısını düşünüyorum iyi bir derse ihtiyacı var haklısın.. çok sükür çalışıyorum işim gücüm var Allah korusun en kötü durumda bile çocuğuma bakacak gücüm var.. ailem de çok sükür arkamda biz seni böyle mutsuz ol diye evlendirmedik bu kadarını hak etmiyorsun diyorlar babam daha duygusal bakıyor olaya ama annem daha kararlı sakın ha sakın gelip özür dilemeden ayaklarına kapanmadan gitmeyeceksin o eve gelmiyorsa da gelmesin biz sonuna kadar arkandayız dedi bugün.. şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum ama tek eksiğim ne biliyor musunuz belki bunu okuyanlar bana kızacak ama ben o adamı hala seviyorum üzüldüğüm şey de bu :KK43:
Sewmiyosun o adamı, senin ki sadece alışkanlık. Alışkanlık sevgiden daha beter bişi kopamıyorsun kolay kolay...

Bak demişsinya ailem arkamda sonuna kadar ve çalışıyorum ayaklarımın üzerinde duruyorum demişsinya;

Burda senin yerinde olmak isteyen okadar çok kadın var ki?

Burda bazı kadınların ailesi sakın geri gelme dediği için kocasının kahrını çekiyor...

Değer görmüyor, ilgi görmüyor, şevkat görmüyor, hor görülüyor dewamlı ve gidecek bir yeri olmadığı için o şerefsizleri çekmek zorunda kalan kadınlarımız var burda bir sürü...

Bence yapılacak şey belli... Sen bu adamı bu saattten sonra değiştiremezsin...
8 yılını vermişsin, kendini daha fazla çürütme derim ve genç yaşımda hayatıma bakarım yaşarım net..!!

yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm hamileyken sana bunları nasıl yapar anlamıyorum ben bu erkekleri. şuan senin üzülmen bebeğine zarar allah korusun. eşinde anlar kıymetini ama süründür elinden geleni ardına koyma.

Çocuğun olacak hemen yuvanı yıkma ama evine de dönme o arasin pişmanım desin sonra yoksa seni kaybetme korkusu olmadığı için böyle devam eder ayrıca erkeklerin her istediğini yapınca şımarıyorlar baştan biraz tavrınızi koysaydiniz keşke

8 yıllık bir beraberlik, sürekli ayrıl barış yalama olan bir ilişki öyle ya da böyle yapılan bir evlilik ve 2 yıldır evliyiz oğlumuz olacak yakında hem de tedavi sonucunda elde edilen zor bir bebek.. küçücük 2 yılda kaç kere kavga ettik kaç gece ayrı yattık artık ben bile sayamıyorum.. eşim beden yaşça büyük, olgun adam dedim bilir dedim beni yola getirir dedim ama artık dayanacak gücüm kalmadı. evlendiğimiz günün sabahı içim sıkılıyor kalk annemlere gidiyoruz diyen bir adam ve ben utana sıkıla ilk günlerimi gece yarılarına kadar kaynanamın evinde geçirdim. annem dedi gittim, abim dedi gittim, kardeşim dedi gittim, arkadaşım dedi gittim, 5 te işten çıkıp eve koşa koşa gidip yemekler yaptım o gitti annesinde yedi, eve geldi kumandayı aldı yattı tv izledi çayı önüne geldi meyvesi soyulup hazırlandı gece yarısı canı kek çekti kalkıp yaptım, sabah işe giderken götürmek istedi güneş doğmadan kalktım yaptım ki sıcak sıcak yesin.. her istediğini yaptım, istediği yere gitim, istediği kişilerle görüştüm yeter ki sevdiğim adam mutlu olsun, mutlu olsun da beni de mutlu etsin istedim.. evlendikten sonra bir gün birlikte alışverişe gitmedik, film izlemedik, gülüp şakalaşmadık, hep bi resmiyet vardı aramızda.. geçer dedim düzelir dedim çocuğu olmuyor bunlar hep onun sıkıntısı dedim.. sonra bebeğimiz olacağını öğrendik 1 ay geçti, 2 ay geçti,3,4,5,6,7 ve artık 8.aydayız hala değişmedi hala değişmedi.. bir kere canın bişey istiyormu demedi hadi bugün yemek yapma yorulma seni bi yemeğe götüreyim demedi,ben ne istediysem olmadı, peynir al dediysem domates aldı geldi, muz seviyorum dediysem elma aldı getirdi, sanki adam bana inat yaşıyordu o evde ben ne desem aksini istedi ve yaptı.. en son oğlumuza mobilya alalım artık doğuma az kaldı dedim hele bi doğsun sonra alırız ne acelesi var benim kardeşlerimin hiçbiri almadı dedi. tamam ama ev bizim, 5 odamızın zaten 2 tanesini kullanıyoruz, maddi imkanımız var bırak da hevesimizi alalım zaten tüp bebek yapmışız birdaha olur mu olmaz mı Allah bilir bırak işte ses çıkarma alalım gitsin. kocamın tepkisi direk şu oldu kızlar 'o mobilyalar bu eve girerse ş...z çocuğuyum büyük yemin ediyorum sen akşam o eve gelme' bende gitmedim eve annemlere geldim aradan 5 gün geçti ne aradı ne sordu ne geldi ne gitti.. arayanlar da hep sen alttan al kalk evine git diyip duruyor ama kocam 1 kere bile aramadı 1 kere bile bişeye ihtiyacın var mı hamilesin demedi.. şimdi ne olur bana bi akıl verin boşanmak çözüm olur mu ?? ama lütfen meseleye iki odun parçası diye bakmayın burada asıl mesele adamın hevessiz olması ve bana bu kadar muhalefet olması, benimle anlayamadığım bir sorunu var .. imkanımız varken neden herşeyin en güzelini yapmıyoruz neden görümcemin kullandığı eski beşiği alıyoruz. ya sizce ben çok mu bencilim?? yanlış mı düşünüyorum ??[/QUOTE

kolay kolay kimseye boşan demem ama sizin ki sonuna kadar haketmiş görünüyor .

Adam yurtdisina gezmeye gitmis kizlar baska soze gerek kalmadi.. Herkese desteği icin tesekkur ederim..

29 yas indayim ben esim de 41 .. Bu zamana kadar kisiligi dwgissin diye ugrasmadim hic zatwn o yasta bi adami degistiremwm biliyorum inanin sadwce beni kirdigi uzdugu hareketlerini soyledim hemde cok soylesim bazen de dayanamadim bana yaptiklarinin aynisini ben ona yaptim. O bana yapinca ben hak edwn kisi oluyorum ben ona yapinca terbiyesiz oluyirum.
Dun aksam da kaynanam geldi bana kizdi bu halinle ne isin var babanin evinde ayiptir yerde yatsaydi bebek nolmus bu kadar buyuttun dedi bak gelmezsen oglumu evlendiririm dedi bide ustune saka gibi.. Bende evlendiriyorsan evlendir zaten adam yuvasina cocuguna sahip cikmak isteseydi arar sorardi dedim. Bana kizip kizip gittiler ogullarina laf geciremiyorlarmis ne yapsınlarmis ben kalkıp eve gidecekmisim sacma sapan biseyin içindeyim aklim almiyor kafam durdu ....
çok ilginç bi olay çok üzüldüm ben :( peki seni sevdiğinden eminmisin yaa ??

29 yas indayim ben esim de 41 .. Bu zamana kadar kisiligi dwgissin diye ugrasmadim hic zatwn o yasta bi adami degistiremwm biliyorum inanin sadwce beni kirdigi uzdugu hareketlerini soyledim hemde cok soylesim bazen de dayanamadim bana yaptiklarinin aynisini ben ona yaptim. O bana yapinca ben hak edwn kisi oluyorum ben ona yapinca terbiyesiz oluyirum.
Dun aksam da kaynanam geldi bana kizdi bu halinle ne isin var babanin evinde ayiptir yerde yatsaydi bebek nolmus bu kadar buyuttun dedi bak gelmezsen oglumu evlendiririm dedi bide ustune saka gibi.. Bende evlendiriyorsan evlendir zaten adam yuvasina cocuguna sahip cikmak isteseydi arar sorardi dedim. Bana kizip kizip gittiler ogullarina laf geciremiyorlarmis ne yapsınlarmis ben kalkıp eve gidecekmisim sacma sapan biseyin içindeyim aklim almiyor kafam durdu ....

Ayy ben okurken kal geldi bana ya! Nasil yani hamile bir bayana nasil evlendiririm oglumu dersin mal kari. Ayygh suraya uzuuun uzun küfürler yazmak isterdim ama neyse terbiyem musade etmedi.
Canim sakin ama sakin geri dönme. Iyice pisman oldugundan emin olmadan asla dönme. Hicbirseyden korkma, dua et, sabret. Eve gitsen hergün daha'da ilgisizligi yuzunden piskolojin bozulacak. Birak ailenle birlikte minigin gelmesine son bi kac hafta rahat et. Kimsenin seni üzmesine izin verme.. Hayirli dogumlar dualarimdasin

O kadar uzun bir beraberliğinizde hiç hissetmediniz mi sonradan değişmedi herhalde bu adam yanlız sizde kendinizden çok ama çok fedakarlık yapmışsınız.Eşinizin değişeceğini sanmıyorum mizacı öyle gibi ya değiştirmeye çalışmadan olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.Çünkü insan 7 sinde neyse 70 de de o dur.Kızmazsanız sevgi evliliği mi mantık evliliği mi ne kadar uzun süre birliktelikte olsa bazen mantık olabiliyorda.

Kayınvalideniz ara yapmaya değil daha çok ara bozmaya gelmiş gibi. Ne demek oğlumu evlendiririm. Bir de kadın kadının halinden daha iyi anlar derler. Nerede böyle insanları hiç anlamıyorum, gelip sana afra tafra yapacağına oğlunun yanına gidip, oğlum aklını başına topla bu yaptığın şey doğru değil, hevesleniyor kız ilk çocuğu anlayışlı olmak yerine neden bu kadar inada bindiriyorsun demeliydi.

Sizin hataniz ne biliyor musunuz? Fazla fedakarlık hemde cok fazla. Siz kendinize deger vermezseniz o size verir mi zannediyorsunuz? Kendini degerli görmeyen bi insani herkes ezer. O ilk evlendiginizde oyle davranmaya baslayinca resti cekecektiniz ki birdaha cesaret edemesin. Muz istediniz elma mi aldi? O elmayi zehir zikkim edip yedirmeyeceksiniz ki verdigi deger kadar deger gorecegini anlasin. Hersey karşılıklı bunu ogretin esinize. Hemen de geri dönmeyin elbet pisman olacak, bekleyin yalvarsin burnu surtulsun. Pisman olacak bekleyin

kadınlar hep kendini parçalıyo adamlar öküz yiyip içip yayılıyorlar bu ne yahu....

Merhaba ben yeni katildim araniza ben 4 aylik hamileyim ve esimle 1 aydir bosanmis durumdayiz. Biz baslarda hep tartisma, kiskancli vb. Ben sabrettim 6 sene sonrasinda esim asiri esrar kullanmis ve bicak alarak beni öldurmekle tehdit etti ve sonuc bosandik. Benim 2 kicagimda bide karnimda 3 bebegimle bosandim benim ayricaligim yurt disinda olmam simdi rhatim ailem arkamda, yanimdalar esim cok pisman oldu bir sans daha istiyor ama 6 sene verdim ona birazda o ceksin yasadiklarlarimi dedim sukur simdi rahatim zaman herseyin ilaci dusun karar ver onsuz yapabileceksen karar ver ben kac kez annemlere gittim ayri yattim son bicak cekmesi noktayi koydu Allah yardimcin olsun

Adam yurtdisina gezmeye gitmis kizlar baska soze gerek kalmadi.. Herkese desteği icin tesekkur ederim..

üzülme bile... sende bebişinle huzurlu bir hayat kur... iyi olmak mutlu olmak ne kadar kolay aslında niye beceremiyor bu erkekler... huzursuzluk seviyorlar.....

Senin evinde o kadının kafasını alıp duvarda patlatacak biri yok mu
Akılsız oğlu bir kadını, bir bebeği heba etmiş bir de üstüne evlendirecekmiş öyle mi ?
İçimden geçenleri yazsam ömür boyu banlanırım
Bas tekmeyi yürüsün gitsin, bundan ne baba olur, ne de koca

lizz_1702 lizz_1702 ve canım sessiz sedasız Boşanma ne varsa al gelince o yurtdışından acmış ol dava yı kapak olsun terbiyesiz adam ya acayip sinir oldum sen ondan Cook gençsin kimler cıkar daha karşına cocugun da olsa ama onun icin hayat daha zor gelmiş 40 ına kim çeker onu böyle daha zaten seni mumla arar ama bulamaz

Back