- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off off ben seni çok iyi anlıyorum.. şiddet yoksa evliliğinde ki buda bi şiddet ama neyse... bence ağzına şıçmadan dönme ben eşimle kasım 2014 te bi kavga ettim sorma.. boşanıyorum yani kesindi. beni kaybettiğini nasıl hissettirdiysem adama artık şuan çok iyiyiz maşallah:) ha bak bunlar 2-3 günde oldu. o 2-3 gün gerçekten ama gerçekten ona bu boşanma işini hissettirdim. bırak seni kaybedeceğini bi anlasın..haa hala umrunda değilse adamın zaten bırak gitsin ..nasıl içim rahatlıyor siz böyle şeyler söyledikçe inanın ben de aynısını düşünüyorum iyi bir derse ihtiyacı var haklısın.. çok sükür çalışıyorum işim gücüm var Allah korusun en kötü durumda bile çocuğuma bakacak gücüm var.. ailem de çok sükür arkamda biz seni böyle mutsuz ol diye evlendirmedik bu kadarını hak etmiyorsun diyorlar babam daha duygusal bakıyor olaya ama annem daha kararlı sakın ha sakın gelip özür dilemeden ayaklarına kapanmadan gitmeyeceksin o eve gelmiyorsa da gelmesin biz sonuna kadar arkandayız dedi bugün.. şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum ama tek eksiğim ne biliyor musunuz belki bunu okuyanlar bana kızacak ama ben o adamı hala seviyorum üzüldüğüm şey de bu
Sewmiyosun o adamı, senin ki sadece alışkanlık. Alışkanlık sevgiden daha beter bişi kopamıyorsun kolay kolay...nasıl içim rahatlıyor siz böyle şeyler söyledikçe inanın ben de aynısını düşünüyorum iyi bir derse ihtiyacı var haklısın.. çok sükür çalışıyorum işim gücüm var Allah korusun en kötü durumda bile çocuğuma bakacak gücüm var.. ailem de çok sükür arkamda biz seni böyle mutsuz ol diye evlendirmedik bu kadarını hak etmiyorsun diyorlar babam daha duygusal bakıyor olaya ama annem daha kararlı sakın ha sakın gelip özür dilemeden ayaklarına kapanmadan gitmeyeceksin o eve gelmiyorsa da gelmesin biz sonuna kadar arkandayız dedi bugün.. şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum ama tek eksiğim ne biliyor musunuz belki bunu okuyanlar bana kızacak ama ben o adamı hala seviyorum üzüldüğüm şey de bu
8 yıllık bir beraberlik, sürekli ayrıl barış yalama olan bir ilişki öyle ya da böyle yapılan bir evlilik ve 2 yıldır evliyiz oğlumuz olacak yakında hem de tedavi sonucunda elde edilen zor bir bebek.. küçücük 2 yılda kaç kere kavga ettik kaç gece ayrı yattık artık ben bile sayamıyorum.. eşim beden yaşça büyük, olgun adam dedim bilir dedim beni yola getirir dedim ama artık dayanacak gücüm kalmadı. evlendiğimiz günün sabahı içim sıkılıyor kalk annemlere gidiyoruz diyen bir adam ve ben utana sıkıla ilk günlerimi gece yarılarına kadar kaynanamın evinde geçirdim. annem dedi gittim, abim dedi gittim, kardeşim dedi gittim, arkadaşım dedi gittim, 5 te işten çıkıp eve koşa koşa gidip yemekler yaptım o gitti annesinde yedi, eve geldi kumandayı aldı yattı tv izledi çayı önüne geldi meyvesi soyulup hazırlandı gece yarısı canı kek çekti kalkıp yaptım, sabah işe giderken götürmek istedi güneş doğmadan kalktım yaptım ki sıcak sıcak yesin.. her istediğini yaptım, istediği yere gitim, istediği kişilerle görüştüm yeter ki sevdiğim adam mutlu olsun, mutlu olsun da beni de mutlu etsin istedim.. evlendikten sonra bir gün birlikte alışverişe gitmedik, film izlemedik, gülüp şakalaşmadık, hep bi resmiyet vardı aramızda.. geçer dedim düzelir dedim çocuğu olmuyor bunlar hep onun sıkıntısı dedim.. sonra bebeğimiz olacağını öğrendik 1 ay geçti, 2 ay geçti,3,4,5,6,7 ve artık 8.aydayız hala değişmedi hala değişmedi.. bir kere canın bişey istiyormu demedi hadi bugün yemek yapma yorulma seni bi yemeğe götüreyim demedi,ben ne istediysem olmadı, peynir al dediysem domates aldı geldi, muz seviyorum dediysem elma aldı getirdi, sanki adam bana inat yaşıyordu o evde ben ne desem aksini istedi ve yaptı.. en son oğlumuza mobilya alalım artık doğuma az kaldı dedim hele bi doğsun sonra alırız ne acelesi var benim kardeşlerimin hiçbiri almadı dedi. tamam ama ev bizim, 5 odamızın zaten 2 tanesini kullanıyoruz, maddi imkanımız var bırak da hevesimizi alalım zaten tüp bebek yapmışız birdaha olur mu olmaz mı Allah bilir bırak işte ses çıkarma alalım gitsin. kocamın tepkisi direk şu oldu kızlar 'o mobilyalar bu eve girerse ş...z çocuğuyum büyük yemin ediyorum sen akşam o eve gelme' bende gitmedim eve annemlere geldim aradan 5 gün geçti ne aradı ne sordu ne geldi ne gitti.. arayanlar da hep sen alttan al kalk evine git diyip duruyor ama kocam 1 kere bile aramadı 1 kere bile bişeye ihtiyacın var mı hamilesin demedi.. şimdi ne olur bana bi akıl verin boşanmak çözüm olur mu ?? ama lütfen meseleye iki odun parçası diye bakmayın burada asıl mesele adamın hevessiz olması ve bana bu kadar muhalefet olması, benimle anlayamadığım bir sorunu var .. imkanımız varken neden herşeyin en güzelini yapmıyoruz neden görümcemin kullandığı eski beşiği alıyoruz. ya sizce ben çok mu bencilim?? yanlış mı düşünüyorum ??[/QUOTE
kolay kolay kimseye boşan demem ama sizin ki sonuna kadar haketmiş görünüyor .
çok ilginç bi olay çok üzüldüm ben peki seni sevdiğinden eminmisin yaa ??29 yas indayim ben esim de 41 .. Bu zamana kadar kisiligi dwgissin diye ugrasmadim hic zatwn o yasta bi adami degistiremwm biliyorum inanin sadwce beni kirdigi uzdugu hareketlerini soyledim hemde cok soylesim bazen de dayanamadim bana yaptiklarinin aynisini ben ona yaptim. O bana yapinca ben hak edwn kisi oluyorum ben ona yapinca terbiyesiz oluyirum.
Dun aksam da kaynanam geldi bana kizdi bu halinle ne isin var babanin evinde ayiptir yerde yatsaydi bebek nolmus bu kadar buyuttun dedi bak gelmezsen oglumu evlendiririm dedi bide ustune saka gibi.. Bende evlendiriyorsan evlendir zaten adam yuvasina cocuguna sahip cikmak isteseydi arar sorardi dedim. Bana kizip kizip gittiler ogullarina laf geciremiyorlarmis ne yapsınlarmis ben kalkıp eve gidecekmisim sacma sapan biseyin içindeyim aklim almiyor kafam durdu ....
29 yas indayim ben esim de 41 .. Bu zamana kadar kisiligi dwgissin diye ugrasmadim hic zatwn o yasta bi adami degistiremwm biliyorum inanin sadwce beni kirdigi uzdugu hareketlerini soyledim hemde cok soylesim bazen de dayanamadim bana yaptiklarinin aynisini ben ona yaptim. O bana yapinca ben hak edwn kisi oluyorum ben ona yapinca terbiyesiz oluyirum.
Dun aksam da kaynanam geldi bana kizdi bu halinle ne isin var babanin evinde ayiptir yerde yatsaydi bebek nolmus bu kadar buyuttun dedi bak gelmezsen oglumu evlendiririm dedi bide ustune saka gibi.. Bende evlendiriyorsan evlendir zaten adam yuvasina cocuguna sahip cikmak isteseydi arar sorardi dedim. Bana kizip kizip gittiler ogullarina laf geciremiyorlarmis ne yapsınlarmis ben kalkıp eve gidecekmisim sacma sapan biseyin içindeyim aklim almiyor kafam durdu ....
29 yas indayim ben esim de 41 .. Bu zamana kadar kisiligi dwgissin diye ugrasmadim hic zatwn o yasta bi adami degistiremwm biliyorum inanin sadwce beni kirdigi uzdugu hareketlerini soyledim hemde cok soylesim bazen de dayanamadim bana yaptiklarinin aynisini ben ona yaptim. O bana yapinca ben hak edwn kisi oluyorum ben ona yapinca terbiyesiz oluyirum.
Adam yurtdisina gezmeye gitmis kizlar baska soze gerek kalmadi.. Herkese desteği icin tesekkur ederim..
Nasıl ya?!! Ne rahat adam hamile Karısını nasıl gözden çıkarır bu kadar kolay yazıklar olsunAdam yurtdisina gezmeye gitmis kizlar baska soze gerek kalmadi.. Herkese desteği icin tesekkur ederim..