- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- 248
o kayın validelerin hepsinden nefret ediyorum başta babaannem olmak üzere.29 yas indayim ben esim de 41 .. Bu zamana kadar kisiligi dwgissin diye ugrasmadim hic zatwn o yasta bi adami degistiremwm biliyorum inanin sadwce beni kirdigi uzdugu hareketlerini soyledim hemde cok soylesim bazen de dayanamadim bana yaptiklarinin aynisini ben ona yaptim. O bana yapinca ben hak edwn kisi oluyorum ben ona yapinca terbiyesiz oluyirum.
Dun aksam da kaynanam geldi bana kizdi bu halinle ne isin var babanin evinde ayiptir yerde yatsaydi bebek nolmus bu kadar buyuttun dedi bak gelmezsen oglumu evlendiririm dedi bide ustune saka gibi.. Bende evlendiriyorsan evlendir zaten adam yuvasina cocuguna sahip cikmak isteseydi arar sorardi dedim. Bana kizip kizip gittiler ogullarina laf geciremiyorlarmis ne yapsınlarmis ben kalkıp eve gidecekmisim sacma sapan biseyin içindeyim aklim almiyor kafam durdu ....
sanki herkes işini gücünü bırakmış onun oğlu beni alsın diye bekliyor.
anneciğime kanser teşisi konduğunda hava değişikliği olsun diye babaannemlere gitmiştik..
kanşekeri düştü ve titremeye başlamıştı..
dedem sobayı yakmaya çalışırken yatağın ucuna babaannem oturup;
ahhh benim oğlumun karıdan yana hiç kısmeti yokmuş bitane aldık hastalıklı çıktı bugün yarın ölsen oğlum yalnız kalacak ee tabi yeniden gelin bulmak kolay da bu sefer onun istediğini değil kendi istediğimi alacağım oğluma demişti..