lizz_1702 ve canım sessiz sedasız Boşanma ne varsa al gelince o yurtdışından acmış ol dava yı kapak olsun terbiyesiz adam ya acayip sinir oldum sen ondan Cook gençsin kimler cıkar daha karşına cocugun da olsa ama onun icin hayat daha zor gelmiş 40 ına kim çeker onu böyle daha zaten seni mumla arar ama bulamaz
evet bir ara emindim nişanlıymış biz ilk tanıştığımızda benim haberim yoktu benim için ondan ayrılmış ailesine rest çekmiş falan filan ama artık emin değilim seven insanın biraz da olsa fedakarlık yapabileceğini dşünüyorum..çok ilginç bi olay çok üzüldüm benpeki seni sevdiğinden eminmisin yaa ??
teşekkür ederim..Ayy ben okurken kal geldi bana ya! Nasil yani hamile bir bayana nasil evlendiririm oglumu dersin mal kari. Ayygh suraya uzuuun uzun küfürler yazmak isterdim ama neyse terbiyem musade etmedi.
Canim sakin ama sakin geri dönme. Iyice pisman oldugundan emin olmadan asla dönme. Hicbirseyden korkma, dua et, sabret. Eve gitsen hergün daha'da ilgisizligi yuzunden piskolojin bozulacak. Birak ailenle birlikte minigin gelmesine son bi kac hafta rahat et. Kimsenin seni üzmesine izin verme.. Hayirli dogumlar dualarimdasin
evet mizacı böyle kesinlikle haklısın bana karşı da böyle ailesine karşı da böyle zaten kim konuşmuşsa dinlememiş . yani bizim ki hakkaten sevgi evliliğiydi çünkü öyle bir adam ki istemediği bişeyi kimse ona yaptıramaz imkansız yani bi aralar beni sevdiğine eminim ama alacaklarını alınca demek ki segi de bitiyor..O kadar uzun bir beraberliğinizde hiç hissetmediniz mi sonradan değişmedi herhalde bu adam yanlız sizde kendinizden çok ama çok fedakarlık yapmışsınız.Eşinizin değişeceğini sanmıyorum mizacı öyle gibi ya değiştirmeye çalışmadan olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.Çünkü insan 7 sinde neyse 70 de de o dur.Kızmazsanız sevgi evliliği mi mantık evliliği mi ne kadar uzun süre birliktelikte olsa bazen mantık olabiliyorda.
Allah yardımcın olsun arkadaşım senin durumun benden de zor bebeklerin kucağında nasıl yaptın nasıl ettin ben daa doğmamış çocuğum için bu adama katlanabilir miyim acaba diye düşünürken helal olsun sen iyi cesaret etmişşin...Merhaba ben yeni katildim araniza ben 4 aylik hamileyim ve esimle 1 aydir bosanmis durumdayiz. Biz baslarda hep tartisma, kiskancli vb. Ben sabrettim 6 sene sonrasinda esim asiri esrar kullanmis ve bicak alarak beni öldurmekle tehdit etti ve sonuc bosandik. Benim 2 kicagimda bide karnimda 3 bebegimle bosandim benim ayricaligim yurt disinda olmam simdi rhatim ailem arkamda, yanimdalar esim cok pisman oldu bir sans daha istiyor ama 6 sene verdim ona birazda o ceksin yasadiklarlarimi dedim sukur simdi rahatim zaman herseyin ilaci dusun karar ver onsuz yapabileceksen karar ver ben kac kez annemlere gittim ayri yattim son bicak cekmesi noktayi koydu Allah yardimcin olsun
Kusura bakmayın ama yazmadan geçemedim, babannenize söylemek için çok şey aklımdan geçti, çok sinir oldum. Allah'ım vicdan eksik etmesin insanlardan.o kayın validelerin hepsinden nefret ediyorum başta babaannem olmak üzere.
sanki herkes işini gücünü bırakmış onun oğlu beni alsın diye bekliyor.
anneciğime kanser teşisi konduğunda hava değişikliği olsun diye babaannemlere gitmiştik..
kanşekeri düştü ve titremeye başlamıştı..
dedem sobayı yakmaya çalışırken yatağın ucuna babaannem oturup;
ahhh benim oğlumun karıdan yana hiç kısmeti yokmuş bitane aldık hastalıklı çıktı bugün yarın ölsen oğlum yalnız kalacak ee tabi yeniden gelin bulmak kolay da bu sefer onun istediğini değil kendi istediğimi alacağım oğluma demişti..
AMİN ARKADAŞIM..Kusura bakmayın ama yazmadan geçemedim, babannenize söylemek için çok şey aklımdan geçti, çok sinir oldum. Allah'ım vicdan eksik etmesin insanlardan.
Ay sinirden ne diceğimi şaşırdım babannenizeo kayın validelerin hepsinden nefret ediyorum başta babaannem olmak üzere.
sanki herkes işini gücünü bırakmış onun oğlu beni alsın diye bekliyor.
anneciğime kanser teşisi konduğunda hava değişikliği olsun diye babaannemlere gitmiştik..
kanşekeri düştü ve titremeye başlamıştı..
dedem sobayı yakmaya çalışırken yatağın ucuna babaannem oturup;
ahhh benim oğlumun karıdan yana hiç kısmeti yokmuş bitane aldık hastalıklı çıktı bugün yarın ölsen oğlum yalnız kalacak ee tabi yeniden gelin bulmak kolay da bu sefer onun istediğini değil kendi istediğimi alacağım oğluma demişti..
evlendiğimiz günün sabahı içim sıkılıyor kalk annemlere gidiyoruz diyen bir adam ve ben utana sıkıla ilk günlerimi gece yarılarına kadar kaynanamın evinde geçirdim. annem dedi gittim, abim dedi gittim, kardeşim dedi gittim, arkadaşım dedi gittim, 5 te işten çıkıp eve koşa koşa gidip yemekler yaptım o gitti annesinde yedi, eve geldi kumandayı aldı yattı tv izledi çayı önüne geldi meyvesi soyulup hazırlandı gece yarısı canı kek çekti kalkıp yaptım, sabah işe giderken götürmek istedi güneş doğmadan kalktım yaptım ki sıcak sıcak yesin.. her istediğini yaptım, istediği yere gitim, istediği kişilerle görüştüm yeter ki sevdiğim adam mutlu olsun, mutlu olsun da beni de mutlu etsin istedim..
kocamın tepkisi direk şu oldu kızlar 'o mobilyalar bu eve girerse ş...z çocuğuyum büyük yemin ediyorum sen akşam o eve gelme' bende gitmedim eve annemlere geldim aradan 5 gün geçti ne aradı ne sordu ne geldi ne gitti.. arayanlar da hep sen alttan al kalk evine git diyip duruyor ama kocam 1 kere bile aramadı 1 kere bile bişeye ihtiyacın var mı hamilesin demedi.. şimdi ne olur bana bi akıl verin boşanmak çözüm olur mu ?? ama lütfen meseleye iki odun parçası diye bakmayın burada asıl mesele adamın hevessiz olması ve bana bu kadar muhalefet olması, benimle anlayamadığım bir sorunu var .. imkanımız varken neden herşeyin en güzelini yapmıyoruz neden görümcemin kullandığı eski beşiği alıyoruz. ya sizce ben çok mu bencilim?? yanlış mı düşünüyorum ??
birisi demişti sevgi değil alışkanlık sanırım. hayatta tanıdığım ilk ve tek erkek olunca başka kimseyi tanımayınca sevgi gibi geliyor insana ..NasIl seviyorsunuz boyle bi adamibenim sevgi anlayisim farkli heralde
ne güzel şeyler yazmışsınız aklımı başıma getiriyor her cevap...Yazdığınız mesajda dikkatimi çeken yerler.
İlk paragrafta ki yerlere hayret ettim. Siz eş gibi değil hizmetçi gibi davranmışsınız. Adamın size saygısı kalmamış.
Her istediğini yaptım, git dedi gittim gel dedi geldim gibi davranışları kime yaparsanız onu baş tacı eder sizde altında ezilirsiniz, ki bunu ince düşünce devinimini kazanamayan bir erkeğe yaparak onun egosunu göklere fırlatıyorsunuz.
Siz yeter ki adam mutlu olsun diye uğraşırken kendinize olan zamanı ayırıp kendinize yeterli özeni göstermemiş, onun size bir şeyler yapmasını beklemeden hep siz yapmışsınız. Tavır yapsaydınız her dediğini yapmasaydınız o da karım''da'' mutlu olsun diye düşünürdü belki..
İmkanınız varken yapmamasının sebebi sizle alakalı değil yetiştirilme tarzıyla alakalı. Çocukken her istediği yapılacağı halde sürekli kısıtlanma yaşamışsa böyle davranması normal ve değiştirilemez. Ama yaptığını savunmuyorum tabi, saygısızlık ve en önemlisi kendi çocuğuna karşı beslemediği sevgi söz konusu..
Bu kadar sıkıntıyı yaşayıp, buraya konu açıyorsunuz hala anlayamadığım diyorsunuz ve birde suçu kendinize yüklüyorsunuz. Gerçekten çok ilginç. Bencil olanın karşı taraf olduğunu hala algılayamamış olmanız bu kadar sıkıntıya rağmen bir de üzerine çocuk yapmanız anlam verilebilir gibi değil.
Bence suçun büyüğü sizde. Erkek adamın her istediği yapılmaz. Eşinizde de kalaslık cabası.
Şunu da söylemek istiyorum anası olmayan çocuğun babası da olmazmış derler. Çocuk olunca değişeceğini düşünmek fikri ne kadar yanlış. Hiç mi burda ki konuları okumadınız.
Soruya gelecek olursak;
Evet boşanmak çözüm.
Ne diye hayatınızı harap edesiniz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?