boşanmak ağır imtihanmış

Evlilik başlıca bi hayal kırıklığı zaten en azından kendi adıma bu yaşadıkların çok zor ailen bi alsın karşısınada konuşsun
Denediler ama ailesi boşanacak konusacak bisey yok biz karısmıyoruz oyle söyluyor deyıp onunu kesiyorlar ınsanların, onunla gorusturmuyorlar bile.

2 ay oldu ne ses var ne seda ben ettim sen etme diyen yok bi bana dönse affedicem belki ama yok yok yok ne gelen ne giden var canım acıyor

aynı olaylar benim başımdanda geçti 6 sene yaşadım hatta eşim hep sessiz kaldı ama değişmeyince değişmiyor şuan resmn boşanıyorum

Yazdıklarını okurken kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi...
Üzülerek söylüyorum ama erkek ailesi yapıcı olarak işin içine girmediği ve erkeğin ailesinin ağzının içine baktığı durumlarda evlilik bitiyor.
Bunları söylerken sanma ki öylesine söylüyorum.
2 senelik evliliğim bitti...
Dilerim barışırsınız bir şekilde...
Ama eğer ki biterse, sakın korkma kardeşim...
Boşanmış olmaktan ya da biri beni istemez bir dahalardan, Nasıl yaşarım onsuz gibi düşüncelerden korkma...
Kendi ayaklarının üzerinde de duruyorsun, yeniden evlilik hayalleri de kuruyorsun, hatta gerçekleşiyorda...
yüzlerce binlerce örneği var.
Önemli olan sen Kendine değer ver, dik dur, ezdirme kendini

Bunlarin bir sebebi olmali.kvalideniz sizi isteyipte sonra ne olduda boyle oldu..nisan kina dugun birsey yasandimi yada aileler arasinda bir sikinti oldumu...kesin sizin farkinda olmadiginiz birsey oldu..kimse kolay kolay yuva yikmaz bozmazz.daha detayli yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…