• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak ağır imtihanmış

Evlilik başlıca bi hayal kırıklığı zaten en azından kendi adıma bu yaşadıkların çok zor ailen bi alsın karşısınada konuşsun
Denediler ama ailesi boşanacak konusacak bisey yok biz karısmıyoruz oyle söyluyor deyıp onunu kesiyorlar ınsanların, onunla gorusturmuyorlar bile.

2 ay oldu ne ses var ne seda ben ettim sen etme diyen yok bi bana dönse affedicem belki ama yok yok yok ne gelen ne giden var canım acıyor

aynı olaylar benim başımdanda geçti 6 sene yaşadım hatta eşim hep sessiz kaldı ama değişmeyince değişmiyor şuan resmn boşanıyorum

hikayem burada bulunan çoğu üyeden farklı değil aslında... 26 yasındayım 8 aylık evlıyım ve çocugum yok.. yanı evlıydım.. esımın annesının benı begenmesı uzerıne esımle tamıstık bır sure gorustuk ve evlendık.. mutluyuduk herkes ne kadar uyumlusunuz derdı bana sorarsınız bende oyleydık derım.. ama evlendgım gun de dahıl esımın aılesi bana karsı bır tuhaftı.. ıstenmeyen gelın ılan edıldım.. her konustugum baska anlasıldı her hareketım yanlıs anlandı hep dıslandım..yalanlar iftiralar daha neler neler...düğün için aldığımz eşyalar daha hala laf ediliyor.. oysa şimdi bırakıp gidiyorum iste... en kotusu esım bunları hıc gormedı hep aılem ıyıdır dedı hep onlar haklı dedı.. kabullenemedım psıkolojım bozuldu dr a bıle gıttım.. esımın annesı etkısınden kurtulsun dıye aıle terapıstıne bıle gıtmeye ıkna ettım.. ama olmadı esım bır turlu onların etkısınden kurtulamadı.. netıcesınde evı terk ettı 2 aydır aynı evde bıle yasamıoruz.. bana ben evımdeyım aılemın yanındayım sende terk et evı dedı.. esımı artık tanıyamıyorum.. evlılık suresınce hıc sorun olmayan seyler hatta konusması bıle gecmemıs seyler sımdı esımın dılınde.. annem melek sen seytansın, senın gercek yuzunu gordum, anneme kurban ol ve daha kırıcı bı cok soz.. ılgınc olanı bosancam deyıp dava acmaması, sosyal medyalardan foto vs. seyleri silmemesi... ama dayanamdım bu kadar hırpalanmaya haksızlıga dayanamadım ve bugun dava actım.. esım ılk duydugunda anlasmalı bosanmayı reddettı.madem mutsuzsun neden cekısmelı bosanma ıstedı kı neden hala canımı acıtmak ıstıyor... lutfen bu surecten gecen arkadaslar bısey syleyın? daha yemek takımlarımı kullanamdım, annemın el emeğiyle yaptıgı çeyizimi kullanamdım bile çok zoruma gidiyor.. nasıl gecer nasıl yenıden gulebılırım ıkı ayda 18 kılo verdım ne yesem cıkarıyorum sabahları dayanılmaz mıde agrısıyla uyanıyorum.. uykularım zaten kactı sureklı uaynıyorum... lutfen bır soz soyleyın...
Yazdıklarını okurken kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi...
Üzülerek söylüyorum ama erkek ailesi yapıcı olarak işin içine girmediği ve erkeğin ailesinin ağzının içine baktığı durumlarda evlilik bitiyor.
Bunları söylerken sanma ki öylesine söylüyorum.
2 senelik evliliğim bitti...
Dilerim barışırsınız bir şekilde...
Ama eğer ki biterse, sakın korkma kardeşim...
Boşanmış olmaktan ya da biri beni istemez bir dahalardan, Nasıl yaşarım onsuz gibi düşüncelerden korkma...
Kendi ayaklarının üzerinde de duruyorsun, yeniden evlilik hayalleri de kuruyorsun, hatta gerçekleşiyorda...
yüzlerce binlerce örneği var.
Önemli olan sen Kendine değer ver, dik dur, ezdirme kendini

Bunlarin bir sebebi olmali.kvalideniz sizi isteyipte sonra ne olduda boyle oldu..nisan kina dugun birsey yasandimi yada aileler arasinda bir sikinti oldumu...kesin sizin farkinda olmadiginiz birsey oldu..kimse kolay kolay yuva yikmaz bozmazz.daha detayli yazin

Back