Boşanma

Mavinin her tonunaa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
914
-63
26
Bir önceki konumu okuyanlar bilir zaten kızlar, eşimle boşanma muhabbetlerini konuşuyoruz. Kendisi de istiyor artık boşanmak. Kendi ailesi çok sorunlu bir aile, zaten bizde çok farklı karakterleriz.. ama eşim her gün laf arasında mutlaka bosanırken yaparız ederiz ya da bir şey diyorum mesela boşanacağız ya diyor falan. Ve bunu çok normal bir şekilde söylüyor yani çok medenice söylüyor. Tabi ki böyle olması benim için çok güzel bir şey.

Çünkü bu boşanma muhabbetini karşılıklı olarak medenice konuşabiliyoruz. Ama ben yine de çok tedirginim, panik atak başladı bende. Güne güzel başlasam bile boşanma lafını edince tüm morelim sıfırlanıyor kalp atışlarım hızlanıyor. Annemin babamın ne kadar üzüleceği ve sürecin zorluğu aklıma geliyor iyice panikliyorum. Medenice ayrılmak mümkün müdür sizcede?

Haklarımı istemeyeceğim ondan istersem eğer bela olur başıma biliyorum . Onun parasını almada ne yaparsan yap tarzında biri çünkü. Ne getirdiysem baba evimden onları alıp gideceğim. Ama dediğim gibi çok tedirginim.

Birlikte çalıştığımız dükkanımızı da devir ediyoruz. Devir parasından isterim boşanırken falan diye tedirgin olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu kadar uysal davranıyor ve kendisi de boşanmak istiyor . Çünkü o parayı sadece kendisi yesin istiyor ya da kendisi bi mal mülk sahibi olsun istiyor olabilir diye düşünüyorum. Çünkü eğer biz evliyken araba vs. alırsa bu para ile ilerde boşanma kararı verirsek edinilen mal mülk yarı yarıya bölüştürülüyor. Tamamen bu düşüncesinden dolayı bir an önce boşanmak istediğini düşünüyorum. Kendisi böyle bir şey asla söylemedi tabi bana ama tahminim bu yönde.

Yanılıyor muyum sizce?

Her erkek boşanırken sizin gibi hiç bir şey talep etmeyen kadın ister zaten.

Ne güzel maddi kayıpsız ayrılacak daha ne olsun.

Bu süreçte üzerindeki malları akrabalarına geçirme olur. Dikkat edin.

Erkekler boşanırken duygusuz oluyorlar sizin duygusal onun duygusuz olması ondan.

Hiç değilse böyle duygusuz şekilde ayrılmak isteyen birinden ayrıldığınız için şükredin. Emeğinize değmezmiş demek ki.

Küçük de olsa bir tazminat isteyin derim. Sonuçta boşanmış kadın olmak boşanmış erkek olmaktan daha zor ülkede. Mehir dersiniz bari.

Boşanacaksınız tamam da çıkmaz ayın son çarşambası mı? Haftalardır bu muhabbet. Ne bir anlaşmalı boşanma protokolü ne de bu konuya ilişkin ciddi bir adım. Siz boşanacağınızdan emin misiniz? Gerçi vazgeçse çok sevinecekmişsiniz gibi bir haliniz de var.

Zaten kadın ‘kal demesini ‘ beklemiş. Ama kocası istekli olunca boşanmaya kalbi sızlamış.

Siz boşanmak istiyorsanız eyleme dokun bir an önce . Panik atak falan diyorsunuz . Ayni evde eyleme geçmeden durmadan boşanma lafı geçerse herkes aynı tepkiyi verir . Haklarınızda alın ve davacı hemen açın .bosanmak istediğinizi düşünmüyorum

Siz boşanmak istiyorsanız eyleme dokun bir an önce . Panik atak falan diyorsunuz . Ayni evde eyleme geçmeden durmadan boşanma lafı geçerse herkes aynı tepkiyi verir . Haklarınızda alın ve davacı hemen açın .bosanmak istediğinizi düşünmüyorum
İstiyorum inanın ama geleceği göremediğim için çok tedirginim. Korkuyorum

Korkutuyorsunuz beni 😔
Korkun zaten

İnsan bosanirken niye haklarını verir?
Siz her şeyden once tamamen ayriliyorsunuz. Ve belki şuan sizi aldatıyor
Ya da boşandıktan 2 ay sonra sevgili yapacak.

Siz neden haklarinizdan vazgeçmiyorsunuz
Ona anlam veremedim?

Adamı seviyor musunuz, yoksa adam psikopat mi ?

Size boşanmak üzere olan birinden tavsiye; asla ama asla bosanma surecindeyken
Karşı tarafa inanmayın. Anlaşmalı olacaksa eğer
Her şeyi kağıt üzerinde imzalı şekilde isteyin. Sonra kafanızı vuracak taş bulamazsınız .

Ben anlasmaliyi kabul etmedim. Çocuklarım yanımda, ayri sehirlerdeyiz
Sürsün 2 yıl napim
Acelem yok

Onlar mevcut zaten. Hanımefendinin eşinin gözünden dişi sinek bile kaçmıyor. Her kadına yavşamaya uygun. Bu yazdıklarınız boşanmaya sebep şeyler değil. Adam ne yaparsa yapsın konu sahibi boşanmaz. Bahane üstüne bahane. En son kocası boşanmak isteyince tutuştu. Kumar borçlarım bitsin sonra boşanıcam senden diyen bir kocası var. Borcu da konu sahibini çalıştırarak ödüyor.

Korkun zaten

İnsan bosanirken niye haklarını verir?

Siz neden haklarinizdan vazgeçmiyorsunuz
Ona anlam veremedim?

Adamı seviyor musunuz, yoksa adam psikopat mi ?

Size boşanmak üzere olan birinden tavsiye; asla ama asla bosanma surecindeyken
Karşı tarafa inanmayın. Anlaşmalı olacaksa eğer
Her şeyi kağıt üzerinde imzalı şekilde isteyin. Sonra kafanızı vuracak taş bulamazsınız .

Ben anlasmaliyi kabul etmedim. Çocuklarım yanımda, ayri sehirlerdeyiz
Sürsün 2 yıl napim
Acelem yok
Sizin aceleniz olmaması çok normal. Sizle ben maalesef eşit koşullarda değiliz. Ben boşandıktan sonra şu an oturduğum eve yani eşimin evine 3 dk mesafelik yere döneceğim. Yani ailemle 2 sokak var arada.. çok yakınız.

Onlar mevcut zaten. Hanımefendinin eşinin gözünden dişi sinek bile kaçmıyor. Her kadına yavşamaya uygun. Bu yazdıklarınız boşanmaya sebep şeyler değil. Adam ne yaparsa yapsın konu sahibi boşanmaz. Bahane üstüne bahane. En son kocası boşanmak isteyince tutuştu. Kumar borçlarım bitsin sonra boşanıcam senden diyen bir kocası var. Borcu da konu sahibini çalıştırarak ödüyor.
Aldatma yok. Önceden de sosyal medyadan yakaladıklarım vardı sadece. O da çok net bir şekilde değildi

Bosanmak istemeyene bahaneler bitmez

Aldatma yok. Önceden de sosyal medyadan yakaladıklarım vardı sadece. O da çok net bir şekilde değildi
Yatakta yakalamadınız diye mi aldatma yok? Yapmayın Kiraz açtırmayın eski konuları. Müşterinin kredi kart bilgilerini kullanıp kadının peşine düşmek ne, kadınlarla aşkım lı konuşmak ne, kapı kapı gezip kadınlara kurabiye tattırmak ne? Bizden alış veriş yapıyor para kazandırıyor diye kadınlarla cıvık cıvık muhabbetler ne?

Kangren olmuş gittikçe sarıyor vücudunuzu. Atın gitsin şu adamı başınızdan. Kaç kere yazdık, çocuk yok gençsiniz çalışıyorsunuz ne mecburiyetiniz var bu adama? Sizi gram sevmiyor ve sevmediğini sadece işine yaradığınızı kaç kez yüzünüze vursun daha? Önce bana rahat vermez peşime düşer dediniz, sonra anam babam hasta olur dediniz, önceki konuda eşimin ailesi şöyle yapar böyle yapar dediniz. Bu adamdan önce yaşamıyor muydunuz, yok muydu bir hayatınız? Hiç mi hayata dair hayaliniz isteğiniz dileğiniz yok? Yahu hiç olmazsa çalışır kendi paranızı kazanırsınız birikiminiz olur. Pis herifin borcunu harcını ödemezsiniz. Bakın o sizi atıyor sırtından. Hem de gram acımadan haince. Size kuruş vermemek için ne planlar kurmuş o küçük beyninde.

İstiyorum inanın ama geleceği göremediğim için çok tedirginim. Korkuyorum
Ay siz geleceği gerçekten göremiyor musunuz? Yıl olmuş 2024, hepimiz kürelerimizden bakıp öyle adımlarımızı atıyoruz halbuki :KK70:

Senin de hobin buraya boşanma konusu açıp hiçbir şey yapmamak herhalde 🤷🏻‍♀️

X