Boşanma

banu zorr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
80
89
8
30
Eşim bana şiddet uyguladı, 5 yaşındaki komşu kızımız eve gelip kedi sevdi diye sinirlendi. Şimdi boşanma davası açıyorum yarın. Ama çok üzgünüm kalbim o kadar acıyor ki. Siz nasıl başettiniz bu acıyla? İlk şiddeti değil daha önce de oldu ama en kötüsü buydu. Ona göre beni dövmemiş dövmüş olsaydı ağzım burnum kanarmış. Sorum nasıl geçti bu süreçler. Acayip depresyondayım. Sürekli ağlıyorum. Ve kendisinin umrunda bile değil ailesi de aramadı yapma etme boşanma diye. Bana dediği herşey yalanmış güya bensiz yapamazmış. O kadar üzgünüm ki. Boşa emek vermişim allahtan çocuk yok. Ne yapayım ne kadar sürer bu acılar Allah bütün kadınların yardımcısı olsun

Boyle sacma bir sebepten Size fiziksel şiddet uygulayan bir adamdan ayrılacağıniz için mutlu olmalısınız.
Ailesi arasa, ayrılmayın dese, ayrılmayacak misiniz?

Adam şiddet uyguladığını bile kabul etmiyor, darp raporunu al bakalım o zaman ne diyecek?

Yaşınız daha genç, kendinizi bu kadar güçsüz görmeyin, kaç senelik evlisiniz ne kadar süre maruz kaldınız bilmiyorum ama sindirmiş sizi gibi geldi bana, çalışıyor musunuz kendi ayaklarinizin üzerinde durabilir misiniz, aileniz bu duruma ne diyor

Boşanma sürecinde Romantizmi bıraktım. Sürece odaklandım.
Bende çok şükür çocuk vardı.
Dipnot: ailesi aradı aramadı geçin ayrıntıları.

Böyle hissetmeniz normal. Her acida oldugu gibi zaman lazim. Ama hala kimse aramadi diyorsunuz. Ailesi arasa ne fark edecek. Siddet uyguluyor size. Bu yüzden de muhakkak psikolojik destek alin

Yapmayacağım ama kendimi o kadar değersiz hissettim ki normalde de aşkını en üst seviyede yaşardı güya bana deli gibi aşıktı
Boyle sacma bir sebepten Size fiziksel şiddet uygulayan bir adamdan ayrılacağıniz için mutlu olmalısınız.
Ailesi arasa, ayrılmayın dese, ayrılmayacak misin
Ailesi arasa, ayrılmayın dese, ayrılmayacak misiniz?

Böyle hissetmeniz normal. Her acida oldugu gibi zaman lazim. Ama hala kimse aramadi diyorsunuz. Ailesi arasa ne fark edecek. Siddet uyguluyor size. Bu yüzden de muhakkak psikolojik destek alin
Dönemem artık. Ailem de kabul etmiyor artık. Gidersem onlar da siler beni ama insan kendini böyle çok değersiz boşa kürek çekmiş hissediyor

28 sanki artık bi yuvam olamayacağı anne olamayacağım gibi üzüntülerim oluyor galiba psikolojik destek almam gerekiyor mesleğim de var ailem de arkamda ama çok sevmişim kendimi sudan çıkmış balığa benzetiyorum

Destek kesin alın
olay daha yeniyse böyle hissetmen normal,kötü şeyler yaşadın diye bu duyguları yaşamayacaksin diye birşey yok.

Ailenin yanına gitmeni tavsiye ederim o evde kalma bence daha kötü hissedersin, ama önce darp raporunu uzaklastirmani da al ki sonradan evi terketti diye kullanmasın. zaten bosanma kararını alabildiysen bundan sonraki süreçte geri adım atma kararlı ol ve şiddetin devam edeceğini de bil.

Ve iyi bir avukat bul, eşin boşanmaya yanaşiyorsa kendini toparladiktan sonra karşılıklı imzalayın bitsin gitsin

Dönemem artık. Ailem de kabul etmiyor artık. Gidersem onlar da siler beni ama insan kendini böyle çok değersiz boşa kürek çekmiş hissediyor

Yalnış insana güvenip emek vermiş olmak insani tabi ki derinden yaraliyor. Ama isin söyle bir gercegi var: Esiniz kendi elleriyle size siddet uyguluyarak evliligi bitirdi. Bunda sizin bir sucunuz yok. Siddet uygulamak onun secimiydi. Aslinda siz de kendi degerinizin farkindasiniz, cünkü kendinizi o durumdan cikartmissiniz. Bana vuran elin, bana bir daha dokunmasina bende izin vermezdim. Cok gecmis olsub

Neyin şiddet olup olmadığı onun paşa gönlünün insiyatifinde değil.

Ailesi sizi niye yapma etme diye arasın ki? Gelip oğullarının kulağını çeksinler diye beklemeyin, epey zaman alır o. Delilerini gönderin başlarına, biraz da onlar çeksin.

Sensiz yapamam diyenlerin hepsi yaptı valla, inanmayın yalan o.

Çoluk çocuk yokmuş boşa boşa gitsin.ne var çocuk kediyi sevdiyse.aileside alsın başına çalsın oğlunu

Kedi sevme sonrası şiddet ne alaka anlamadım.

Konu sahibi hâlâ bir umut özür bekliyor gibisiniz. Ailesinin de sizi tekrar bir araya getirme derdindesiniz sanki.
Darp raporu aldınız mı ?

Bu iki mesajınız birbirinden çok farklı.
Bir diyorsunuz ki ailem kabul etmez beni bir diyorsunuz ailem arkamda.
Ad soyad la açmışsınız üyelik bir de bir olay kurguluyorsunuz bari dediklerinizi unutmayın da bizi iyice aptal yerine koymayın.

Yapmayacağım ama kendimi o kadar değersiz hissettim ki normalde de aşkını en üst seviyede yaşardı güya bana deli gibi aşıktı
İlk şiddeti değil daha önce de oldu ama en kötüsü buydu.
Sizce en üst seviyede aşk nasıl oluyor?
Size bunu gösterme biçimi neydi?

Sevdiğini aşik olduğunu söylediği insan, sevdiğine, şiddet gostermez
İçerisinde şiddet olan hiç bir iliskide aşk yoktur ve o ilişki hastalikli bir ilişkidir, her iki taraf içinde.

Değer görmek istiyorsanız, önce siz kendinize değer vermelisiniz

Bi daha dönersem ailem kabul etmez dedim canım neden olay kurayım canım sıkılsa başka sitelere giderim ayrıca düşüncelerim şu an karmaşık diye yazdım

Tam bunları hissederken 1 sene dolmadan evlenip çocuk yapmam şoku hiç üzülmeyin genceciksiniz daha, atın bu gün yüzü görmemiş öküzü hayatınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…