Aşık bir insan bir kadını asla dovmez.Yapmayacağım ama kendimi o kadar değersiz hissettim ki normalde de aşkını en üst seviyede yaşardı güya bana deli gibi aşıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık bir insan bir kadını asla dovmez.Yapmayacağım ama kendimi o kadar değersiz hissettim ki normalde de aşkını en üst seviyede yaşardı güya bana deli gibi aşıktı
Ailesinin arkasında olduğunu, artık Kocasına dönemeyeceğini dönerse ailesinin sileceğini söylemiş gibi algıladım benBu iki mesajınız birbirinden çok farklı.
Bir diyorsunuz ki ailem kabul etmez beni bir diyorsunuz ailem arkamda.
Ad soyad la açmışsınız üyelik bir de bir olay kurguluyorsunuz bari dediklerinizi unutmayın da bizi iyice aptal yerine koymayın.
Dayağın ilki sonu olmaz, baştan affedip hata yapmışsınız. Darp raporu alıp şikayetçi olmuşsunuzdur umarım ( tokatla bile alabilirsiniz morluğum yok vs demeyin) .Eşim bana şiddet uyguladı, 5 yaşındaki komşu kızımız eve gelip kedi sevdi diye sinirlendi. Şimdi boşanma davası açıyorum yarın. Ama çok üzgünüm kalbim o kadar acıyor ki. Siz nasıl başettiniz bu acıyla? İlk şiddeti değil daha önce de oldu ama en kötüsü buydu. Ona göre beni dövmemiş dövmüş olsaydı ağzım burnum kanarmış. Sorum nasıl geçti bu süreçler. Acayip depresyondayım. Sürekli ağlıyorum. Ve kendisinin umrunda bile değil ailesi de aramadı yapma etme boşanma diye. Bana dediği herşey yalanmış güya bensiz yapamazmış. O kadar üzgünüm ki. Boşa emek vermişim allahtan çocuk yok. Ne yapayım ne kadar sürer bu acılarAllah bütün kadınların yardımcısı olsun
Eşime döndüm aptal gibi çift terapisi psikolog herşeyi denedim ama sonuç aynı oldu. Yine şiddet küfür hakaret . Ekimde barıştık aralıkta tekrarlandı. Şimdi boşanma davası açtım mahkemeyi bekliyorum. Sonunda aklım başıma geldi düzelmesini ummayı bıraktım. Ben psikolog değilim çünkü.Konu sahibi ne yaptı merakettim, ailesinin evine dönecekti enson ama kararsızlık yaşıyordu darp raporu aldımı
Çift terapisi iletişimsizlik, cinsel soğukluk.. gibi şeylerde alınır. Öfke kontrolü olmayan, şiddete eyimli bir erkek düzelmez.Eşime döndüm aptal gibi çift terapisi psikolog herşeyi denedim ama sonuç aynı oldu. Yine şiddet küfür hakaret . Ekimde barıştık aralıkta tekrarlandı. Şimdi boşanma davası açtım mahkemeyi bekliyorum. Sonunda aklım başıma geldi düzelmesini ummayı bıraktım. Ben psikolog değilim çünkü.
Sonunda doğru kararı vermenize sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun.Eşime döndüm aptal gibi çift terapisi psikolog herşeyi denedim ama sonuç aynı oldu. Yine şiddet küfür hakaret . Ekimde barıştık aralıkta tekrarlandı. Şimdi boşanma davası açtım mahkemeyi bekliyorum. Sonunda aklım başıma geldi düzelmesini ummayı bıraktım. Ben psikolog değilim çünkü.
Darp raporu ve uzaklaştırma almışsınızdır inşallah. Elinizi çok güçlendirir bunlar.Eşime döndüm aptal gibi çift terapisi psikolog herşeyi denedim ama sonuç aynı oldu. Yine şiddet küfür hakaret . Ekimde barıştık aralıkta tekrarlandı. Şimdi boşanma davası açtım mahkemeyi bekliyorum. Sonunda aklım başıma geldi düzelmesini ummayı bıraktım. Ben psikolog değilim çünkü.
Umarım bu kararınız net olur. Kendinize kötülük yapmayı bırakın size yaptığı kötülükleri düşünün, duygularınıza kapılmayın.Eşime döndüm aptal gibi çift terapisi psikolog herşeyi denedim ama sonuç aynı oldu. Yine şiddet küfür hakaret . Ekimde barıştık aralıkta tekrarlandı. Şimdi boşanma davası açtım mahkemeyi bekliyorum. Sonunda aklım başıma geldi düzelmesini ummayı bıraktım. Ben psikolog değilim çünkü.
Herkese toplu cevap vereyim evet darp raporu uzaklaştırma aldım elimde kanıtlarım bile var o yüzden anlaşmalı protokol imzalandı istediklerimi alıyorum ve duruşma günü bekliyoruz inşallahGeri dönme umudunuzu silin atın derim. Romantikliğe de hiç gerek yok adam sizi dövmüş yahu dövmüş! Çocuk olmadığına dua edin, boşanın kurtulun, yolunuza bakın.
Gelmiş geçmiş olsun, inşallah bundan sonra huzurlu bir hayatın olur. Hiçbir kadın bunları yaşamayı haketmiyor. Hayatının geri kalanı bunları unutturacak kadar güzel geçsin.Ailesinden neden arama/mesaj bekliyorsunuz anlamadım, eşim dediğiniz kişi kazık kadar kocaman adam ve üstelik defalarca şiddet uygulamış hıyar. Küçük çocuk mu ki ailesi gelip hımm yapma bi daha bakiyim diyecek, adam da tamam annecim diyip uysallaşacak falan.
Herkese toplu cevap vereyim evet darp raporu uzaklaştırma aldım elimde kanıtlarım bile var o yüzden anlaşmalı protokol imzalandı istediklerimi alıyorum ve duruşma günü bekliyoruz inşallah
Boşandıktan sonra çok daha rahat edeceksin birkaç ay zaman ver kendine.Ailesinden neden arama/mesaj bekliyorsunuz anlamadım, eşim dediğiniz kişi kazık kadar kocaman adam ve üstelik defalarca şiddet uygulamış hıyar. Küçük çocuk mu ki ailesi gelip hımm yapma bi daha bakiyim diyecek, adam da tamam annecim diyip uysallaşacak falan.
Herkese toplu cevap vereyim evet darp raporu uzaklaştırma aldım elimde kanıtlarım bile var o yüzden anlaşmalı protokol imzalandı istediklerimi alıyorum ve duruşma günü bekliyoruz inşallah