Bosanma

Canım öyle guzel ve özenerek yazmışsın ki hep okuyacağım, bu cesaretlendirici ve teselli veren cevabın için teşekkür ediyorum

Sizlerin görüsleri ile daha iyi hissettim ve dik durup vazgecmeyecegim insallah tesekkur ederim

Bu kavgalardan sonra öyle ağlardım ki kendi pisman olmazdı ben gider sarılır böyle yapma derdim. O yuzden mi umrunda değilim acaba cidden ben de bunu sorguluyorum neden cabuk vazgecti diye.
cabuk vazgecmemis coktan vazgecmis
vazgecmedigi insani kaybetmekten korkar insan boyle davranamaz
bence ikinizdede problemler var
yuvayida disi kus falan yapmaz dayak yedigi yerde yuva degildir ayrica

Şükürki adam seni istemiyo yoksa sen daha çok şiddet görür ona sarılırdın Allahtan şansın yaver gitmişte adam şükür seni istemiyor yoksa o kız çocuğuna yazık olcaktı

Off ben gaza geldim.

Neden böyle emin söyledin canım
Eh dövüp sövüp yine de kendisine gelip sarılacak bir başkasını bulamayacak da ondan. Yapayalnız kalacak kim çeker böyle bir öküzü. Bu kafasına dank ettiğinde eninde sonunda gelecek size. Geldiğinde koşa koşa sarılacak mısınız yoksa dik durup kapıyı suratına çarpacak kendi hayatınızı mı kuracaksınız orası size kalmış.

Kendi gece 2 3 e kadar geziyor ve gitme diyince sizi dovuyor sizde ondan izinsiz adim tamiyorsunuz cevrenizdekiler nasil insanlarki size iyi adamdi diyebiliyor siz. Ve siz bunlari unutup geri gitmeyi istiyorsunuz koruyup kollayan adam siddet uygulamaz kiziniz baba diye aglayinca arayin babasini gelsin gorsun cocuk bunun icin geri donmenize gerek yok. Boyle bir hayata geri donmek kusura bakmayin salaklik olir yani tabiki sizin tercihniz ama her erkek esinizin iyi ozellik diye saydiginiz seyleri yapmak zorunda iyi ozellik degil bu olmasi gereken

İnsanlar haklı mı diyorsunuz? Bi durup içinde bulunduğunuz durumu düşünür müsünüz mantıklıca... şiddet var! çocuğum bile şahit oldu diyorsunuz.. bu şiddetin sonu nereye varacak.. Allah korusun ne haberler okuyoruz... bu adamı alttan alsanız ne olacak Allah aşkına! Kendinize ve özellikle çocuğunuza böyle bir hayatı yaşatmayın.. size yazık, yavrunuza yazık....

Kızınca idare etmek gerekiyor durduk yere gelip vurmuyor, ama evliyiz ve bir ömür nasıl idare edebilirdim fire vermeden. Bu dusunceyle ayrılık kararını aldım gelince de iyi günler aklıma gelmeye basladı bir de karsi tarafın mutlu mesut oh iyi ki gitti hayatımdan der gibi davranısları ağırıma gitti

Etrafınızdaki kişiler sizin kendinize olan güveninizin,saygınızın olmadığını bildikleri için adamı tabi haklı kılıyorlar.Azıcık kendi değerinizi bilseniz o adamla nasıl yaşadın sen derlerdi. İnsanların bize olan davranışlarını biz kendimiz belirleriz.Siz eşinizin karşısında ezik durmuşsunuz,adamda sizi ezdikçe ezmiş.Ne yapacaktı ki? Kendine değer vermeyene kimse değer vermez ki. Önce kendinizi sevin,değer verin.Çevrenizin size yaklaşımında değişecek, eşiniz bile geri dönmek isteyebilir.Ama siz kendinizi severseniz yüzüne bile bakmaz, sen kiiim ben kiiim dersin. Yoksa yaşadıkların,söylenenler konusunda çevrende,eşinde kendince haklılar malesef...

Şiddet ve hakaret bölümü hariç okurken eski evlliliğimi, eski eşimi gördüm ve artık tecrübeyle sabit çok kıskanan erkek gözü dışarıda olan erkektir, yapma ihtimali olan herşeyi sana yakıştırır ve bir de bakarsın ki boynuzlanıyormuşsun da haberin yokmuş. Evliliğini yık diyemem tabii ki falat huzursuzluk ihtimali çok yüksek bir evlilik için üzüleceğine mevcut duruma kendini odakla derim.

durduk yere gelip vurmuyor mu?
acaba bi uzmandan psikolojiniz icin yardim mi alsaniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…