Bosanma

Yaa kaç kere öyle oldu bağımlılık var işte küs bile duramıyodum sonra bi cesaret çıktım geldim şimdi de cıldırıyorum allahım ferahlık versin

Size akıl verenlere söyleyin akıllarını kendilerine saklasinlar, önce bu insanlardan kurtulun..

Burdaki kadınları dinleyin, herkes aynı şeyi söylüyor değil mi?

Böyle Evlilik Yerin Dibine Batsın.!
Hani Nerede Aşk? Sevgi? Özveri? Güven?
Hepsinden Gectim Sizin Özgürlüğünüz Bile Elinizden Alinmiş da Siz Farkına Varamamışsınız.! O Yüzden Şimdi Panik Olmuş Vaziyette Bir Kuş Misali Yuvanızı Ariyorsunuz...
Sırf Birinin Himayesin de Kalmak Degil Evlilik.! Siz icten içe Çürümüşsünüz Bence.
Böyle Adamdan ne Koca Olur Nede Baba.!
Sakın Geri Dönmeyin.!
Girin Bir ise Calisin Aslanlar Gibi Bakın Çocugunuza.!

İste bu adam ve ailesi neden ben son derece hatalıyım gibi davranıp gurur yapıyolar onlar öyle dik durdukca ben kamburlastım kendimi sorguluyorum allah da onlara sorsun ne deyim, ben gercekten buraya yardımlarınızı istemek için yazdım düşünmekten kafayı yiyorum ama genel düşünce sizin gibiymis bunlar neden böyleyse ben anlamadım
Zihniyetlerinin ne olduğu yetiştirdikleri çocuktan yani eşiniz olacak adamdan belli değil mi? Ayrıca kendi başlarına kalsın istemiyorlardır. Nasıl olsa çeken biri var, adam hasta belli ki uğraşmak istemiyorlardır.

Konunuzu okuduğumda sahte geldi bana. Biri bizle dalga geçmek için açtı dedim. O kadar saçmaydı çünkü yaşananlar.
Bir yola çıkmışsınız ve çok doğru bir karar vermişsiniz. Asla kimseyi dinleyip kafanızı karıştırmayın. Yaşadıklarınız sağlıklı bir ruh hali bırakmamış sizde.Mantıklı düşünemiyorsunuz belliki. Hayatınızı bir deliyi idare etmeye çalışmakla heba etmeyin nolur..

İste bu adam ve ailesi neden ben son derece hatalıyım gibi davranıp gurur yapıyolar onlar öyle dik durdukca ben kamburlastım kendimi sorguluyorum allah da onlara sorsun ne deyim, ben gercekten buraya yardımlarınızı istemek için yazdım düşünmekten kafayı yiyorum ama genel düşünce sizin gibiymis bunlar neden böyleyse ben anlamadım
Çünkü sizin kendinize saygınız yok. Aşağılanmayı, ezilmeyi, şiddeti kendinize yakıştırmışsınız ve ses çıkarmamışsınız. Başkaları neden tepki göstersin ki? Siz en başından beri bunlardan dert yakınıp düzeltilmesi için uğraşsaydınız etrafınızdaki insanlar da size hak verirdi. Sağlıklı düşünen bir insan bunları kabul etmez. Çocuğunuz için tedavi olun ve herhangi bir adamın kölesi olmadan kendinize yeni bir hayat kurun.

Siz ne yaparsanız yapın dayak atmaya hakkı yok kesinlikle.Bunu bir kere kafanıza yazın.Adam sizi eze eze iyice manipüle etmiş.Kendinde halen bir hata görmüyor.Siz ise halen kendinizde hata arıyorsunuz.Gelmezse gelmesin zaten böylesi biri.
"Herşey üstüne gelip,seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde,sakın vazgeçme.Çünkü,orası gidişatın değişeceği yerdir."Bu sözü kendinize sıkça hatırlatın.

Bacim senin kendine hiç saygin yok mu?
Sen bir bireysin farkinda misin?
Idare etmek nedir ben anlamadim...
Neyi idare edicen?
Psikolojik olarak yıkık bir hayat sürüp ezik biri gibi ölmek galiba niyetin...
Allah aşkına size vuran bağıran birini idare etmeyin..

Merhaba ben burada fikir alışverişi oldugunu görünce üye oldum konumu değerlendirebilir misiniz.

Birgün arkadasımla sözlestik perde alacaktık. Eşimden izin aldım tamam dedi. ( izinsiz bir yere göndermiyor kendi kararım ile). Neyse gitmeme yarım saat kala naptın diye aradı çıkmak üzereyim dedim nereden alacaksınız dedi söyledim. Merkez bir yer. Oraya gitceğiniz için niye izin almadın niye haberim yok filan canımı sıktı. Arkadasım da tam tersi biz bulustuktan sonra eşini aradı hayatım şuradayız yakınlardaysan bir seyler icelim filan. Kendimi cok değersiz hissetmiştim

Baska bir konuya geciyorum. Bir gun alısverise cıktım kendim için. Bizim evin oldugu yerde magazalar yok çeşitli şeyler yok yani. Yine istanbulda daha işlek bir yere gittim aldım geldim. Mutluyum, hevesliyim filan yolda aradı oraya gittiğinden niye haberim yok birdaha seni biryere göndermeyecem filan tahrik ve tehdit dolu sözler. Ben de altta kalmadım cevap verdim eve gelince ağzını burnunu kırcam dedi geldi biz tartısmaya devam. Yemek yediği tabağı mı neydi bişeyi yere fırlattı her yer yemek ve can kırığı oldu sinirim tepeme çıktı boşanacağım senden dedim. Bu sefer bacaklarıma kötü vurdu ve uzun süre morluk gitmedi. Ağladım sızladım gururum kırıldı bırakıp gidemedim kendisine bağımlı bi haldeyim psikolojik olarak. Yine ona sarılıp ağladım özür filan dilemedi zorla kendimi sevdirdim bilmem ne. Bu adama alttan alınca böyle seyler yapmıyor ben de sacma kısıtlama ve hakaret olunca dayanamayıp cevaplar veriyorum o da tahrik olduğunu şiddet uyguladıgını söyluyor. Bi kızım var o da sahit oldu cocuk nasıl ağladı

Baska bir sey anlatayım bir hafta eve arka arkaya geç geldi gece 2-3. Yine gideceği bi zaman dedim ki bugun evde dur birlikte vakit gecirelim. Yok dedi söz verdim filan biz yine tartıstık yine tahrik mi ettim naptım hatırlamıyorum vurdu 4-5 kere. Adamın ailesi bana hep dedi ki bunun idare edilmesi gerekiyor yoksa yapar. Kendine vurdurma. Ben de saygısızlığa gelemeyince cevap verince böyle olaylar oluyordu.

Uzuun yıllar böyle ezik gibi yaşadım psikolojik baskısıyla şiddetiyle. Psikolojik baskıya boyun eğiyordum eğemediğim zaman ikimiz de saygısızlaşıp şiddet boyutunu yasıyorduk.

Sonra birgun alakasız bi sebepten ben bunu bıraktım yeter kaldıramıyorum bu evliliği dedim. Ne peşimden geldi ne özür diledi sebebi saçma görüyor ama ben dolduğumu diğer yaptıklarını kabul etmediğimi söyledim. İnsanlar bana onu idare etseydin yuvanı yıkmasaydın iyi adamdı diyorlar. İçki kumar sadakatsizlik maddi zorluk vs yok. İdare edersen sosyal hayatı olmayan ya da cok minimum duzeyde, arada onun gezdirmesiyle ya da sadece arabayla alıp bırakarak bir yerlere gidebilirsin. Sever korur kollar vs vs diyorlar. Beni aldı mı bir vicdan azabı. Karşı taraf bana dik baslı onu istemiyorum bilmem ne diyor. Kızım baba diye ağlıyor. Geri adım atamam . İnsanlar haklı mı ben idare edip yuvayı yıkmamalı mıydım. Ama artık cok gec adam cunku katiyen istemiyormus. Vicdan azabıyla, yasadıklarımı düşünmeyle işin içinden çıkamadım buraya yazdım uzun oldu kusura bakmayın :KK43:
Yuhhhh
Bi insan kendini nasıl bu kadar suçlu görebilir
Neymiş efendim “ben tahrik ettigim için vurdu bana””
Biz ne diyelim peki”haketmişsiniz “ dmek düşüyo bize

Size akıl verenlere söyleyin akıllarını kendilerine saklasinlar, önce bu insanlardan kurtulun..

Burdaki kadınları dinleyin, herkes aynı şeyi söylüyor değil mi?
Herkesin garibine gitti bunlar öyle dik duruyor ki ben kendimde sorun arıyordum bunlarda sorun var öyle düsünecegim artık

Yuhhhh
Bi insan kendini nasıl bu kadar suçlu görebilir
Neymiş efendim “ben tahrik ettigim için vurdu bana””
Biz ne diyelim peki”haketmişsiniz “ dmek düşüyo bize
Adam her vurdugunda bu bahaneyle üste çıktığı için çevresindekiler de bunu savundugu için kendimi geçimsiz dik başlı biri olarak görmeye başladım 😒

Siz ne yaparsanız yapın dayak atmaya hakkı yok kesinlikle.Bunu bir kere kafanıza yazın.Adam sizi eze eze iyice manipüle etmiş.Kendinde halen bir hata görmüyor.Siz ise halen kendinizde hata arıyorsunuz.Gelmezse gelmesin zaten böylesi biri.
"Herşey üstüne gelip,seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde,sakın vazgeçme.Çünkü,orası gidişatın değişeceği yerdir."Bu sözü kendinize sıkça hatırlatın.
Sağolun teşekkür ediyorum 😔

Ama sürekli bana öyle dedi sen tahrik ettin, sen söz dinlemedin, sen karşılık verdin millete de böyle demis insanlar bana sen suclusun dedi

Öyle diye diye sindirmiş sizi işte..
Başarılı da olmuş.
Size vurduğunda dahi tahrik edip etmediğinizi düşünüyorsunuz.
Herşey ortada değil mi?

Ayrıca sen suçlusun diyenler gerçek dostunuz değil belli ki. Bunu bilerek hareket edin.

siz tahrik ettiğinizde şiddet uygularsa bu haklı bi şiddet mi oluyormuş yani etrafınızdakiler tam olarak bunu mu söylüyor.
çok acayip bi ilişki bi eş ve çevre
kadına uygulanan hiçbi şiddetin haklı bi gerekçesi olamaz ettiğiniz bi laf ya da hareket eşinizin size vurmasına neden olamaz
ne yani şimdi siz yuvamı yıkmayıp boyun eğseydiim kırsaydım dizimi dıaşrı çıkmasaydım dört duvar otursaydım değer görmeseydim ne derse sussaydım ki beni dövmeseydi çünkü ben onu kışkırtınca dövünce haklı eşim dövmekte çok pişmanım keşke kendimi dövdürmeseydim mi diyorsunuz ?
üstüne bir de sizi istemeyen o öyle mi
silkelenip kendinize gelin lütfen

Merhaba ben burada fikir alışverişi oldugunu görünce üye oldum konumu değerlendirebilir misiniz.

Birgün arkadasımla sözlestik perde alacaktık. Eşimden izin aldım tamam dedi. ( izinsiz bir yere göndermiyor kendi kararım ile). Neyse gitmeme yarım saat kala naptın diye aradı çıkmak üzereyim dedim nereden alacaksınız dedi söyledim. Merkez bir yer. Oraya gitceğiniz için niye izin almadın niye haberim yok filan canımı sıktı. Arkadasım da tam tersi biz bulustuktan sonra eşini aradı hayatım şuradayız yakınlardaysan bir seyler icelim filan. Kendimi cok değersiz hissetmiştim

Baska bir konuya geciyorum. Bir gun alısverise cıktım kendim için. Bizim evin oldugu yerde magazalar yok çeşitli şeyler yok yani. Yine istanbulda daha işlek bir yere gittim aldım geldim. Mutluyum, hevesliyim filan yolda aradı oraya gittiğinden niye haberim yok birdaha seni biryere göndermeyecem filan tahrik ve tehdit dolu sözler. Ben de altta kalmadım cevap verdim eve gelince ağzını burnunu kırcam dedi geldi biz tartısmaya devam. Yemek yediği tabağı mı neydi bişeyi yere fırlattı her yer yemek ve can kırığı oldu sinirim tepeme çıktı boşanacağım senden dedim. Bu sefer bacaklarıma kötü vurdu ve uzun süre morluk gitmedi. Ağladım sızladım gururum kırıldı bırakıp gidemedim kendisine bağımlı bi haldeyim psikolojik olarak. Yine ona sarılıp ağladım özür filan dilemedi zorla kendimi sevdirdim bilmem ne. Bu adama alttan alınca böyle seyler yapmıyor ben de sacma kısıtlama ve hakaret olunca dayanamayıp cevaplar veriyorum o da tahrik olduğunu şiddet uyguladıgını söyluyor. Bi kızım var o da sahit oldu cocuk nasıl ağladı

Baska bir sey anlatayım bir hafta eve arka arkaya geç geldi gece 2-3. Yine gideceği bi zaman dedim ki bugun evde dur birlikte vakit gecirelim. Yok dedi söz verdim filan biz yine tartıstık yine tahrik mi ettim naptım hatırlamıyorum vurdu 4-5 kere. Adamın ailesi bana hep dedi ki bunun idare edilmesi gerekiyor yoksa yapar. Kendine vurdurma. Ben de saygısızlığa gelemeyince cevap verince böyle olaylar oluyordu.

Uzuun yıllar böyle ezik gibi yaşadım psikolojik baskısıyla şiddetiyle. Psikolojik baskıya boyun eğiyordum eğemediğim zaman ikimiz de saygısızlaşıp şiddet boyutunu yasıyorduk.

Sonra birgun alakasız bi sebepten ben bunu bıraktım yeter kaldıramıyorum bu evliliği dedim. Ne peşimden geldi ne özür diledi sebebi saçma görüyor ama ben dolduğumu diğer yaptıklarını kabul etmediğimi söyledim. İnsanlar bana onu idare etseydin yuvanı yıkmasaydın iyi adamdı diyorlar. İçki kumar sadakatsizlik maddi zorluk vs yok. İdare edersen sosyal hayatı olmayan ya da cok minimum duzeyde, arada onun gezdirmesiyle ya da sadece arabayla alıp bırakarak bir yerlere gidebilirsin. Sever korur kollar vs vs diyorlar. Beni aldı mı bir vicdan azabı. Karşı taraf bana dik baslı onu istemiyorum bilmem ne diyor. Kızım baba diye ağlıyor. Geri adım atamam . İnsanlar haklı mı ben idare edip yuvayı yıkmamalı mıydım. Ama artık cok gec adam cunku katiyen istemiyormus. Vicdan azabıyla, yasadıklarımı düşünmeyle işin içinden çıkamadım buraya yazdım uzun oldu kusura bakmayın :KK43:
Size vurduktan ettikten sonra nasıl sarılıp ağlıyosunuz,siz böyle yaparsanız sizi daha çok ezer.Ben eşimden izin istemem giderim derim giderim.Çarşıya çıkarkende izin mi alıcam.Herkesin karakteri farklı eşiniz kısıtlayan biri olabilir ama dediklerini çok fazla yapmışsınız.

Konu sahibi size çok üzüldüm, böyle adamların varlığını burada okudukça öğreniyorum ve her gün biraz daha şaşırıyorum.

Eşiniz belli ki ataerkil bir ailede büyümüş, belli ki çevresi de öyle. Size ne var idare etseydin, çekseydin dediklerine göre sizin çevrenizde öyle. Ama dünya sizin çevrenizden ibaret değil. Çevredekiler öyle söylüyor diye doğrusu da bu değil. Toplumun bir kısmı kabul etse de etmese de genel geçer kurallar vardır. Kimse sizi kısıtlama, terbiye etme, size dayak atma hakkına sahip değil.

Atın pişmanlığı falan içinizden, bir silkelenin kendinize gelin. Siz en doğrusunu yaptınız. Özgürlüğünüzün tadını çıkarın, nereye kadar katlanabilirdiniz böyle bir hayata. Siz katlanamayacaktınız, hep kavga gürültü, bu ortamda çocuğunuzu düşünün, nasıl da mutsuz olacaktı. Bundan sonra sizin göreviniz mutlu olup mutlu bir çocuk yetiştirmek, bırakın arkanızda o yaratığı!

Size vurduktan ettikten sonra nasıl sarılıp ağlıyosunuz,siz böyle yaparsanız sizi daha çok ezer.Ben eşimden izin istemem giderim derim giderim.Çarşıya çıkarkende izin mi alıcam.Herkesin karakteri farklı eşiniz kısıtlayan biri olabilir ama dediklerini çok fazla yapmışsınız.
İste ona bağımlı olmuşum gelip özür dilemediği için küs durmasın diye ben sarılıyordum ama iç dunyamda öyle eziliyordum yıpranıyordum ki en son sacma bi sebeple bırakıverdim üste çıktılar, kendimi sorguluyorum o sebeple yine

Back