Bosanma

Ruhun hastalanmış böyle bir hayattan önce bunu bil ve muhakkak tedavi ol.

Bak güzel kardeşim şiddet idare edilecek bir konu değil, asla değil.

Istedigin kadar tahrik et o el kalmamalı , kalkıyorsa senin onuruna , şerefine, hayatına saygısı yok demektir.

Merhameti, vicdanı şerefi yok demektir.

Insan onuru için yaşar. Eğer hiçe sayarsan bunu işte böyle bağımlı bir kişilik olursun.

O etrafındaki ADAM görmemiş kişiler senin yerine o dayağı yemiyor.

Demek ki seni değersiz görüyorlar ki yediğin dayaklari , gördüğün psikolojik baskıyı sana hak görüyorlar.

Böyle kişileri at etrafından. Boşuna nefes alan boş kişiler onlar. Defolup onlar dayak yesinler öyleyse.

Onlar izin almadan çıktığı için tekmeleri yesinler.

Madem rest cekip cikabildin o evden öyleyse sen hala güçlüsün demektir.

Sakın vazgeçme. Eğer kadınsan vazgeçme. Eğer gerçek anneysen vazgeçme.

Senin gidip onun ayaklarına kapanacagina, gurursuz olduğuna o kadar emin ki burnunu yerden almıyor o omurgasız kocan

Göster ona gücünü. Yok say bu despot hapishane hayatını.

Çok açık söylüyorum günlerce aç kalıp açlıktan onuruyla ölmeyi kabul eder bir insan ama dayağı kabul ediyorsa insan olmaktan çıkıyor

Senin gözünün önünde bir canlıya tekme vursam ve o canlı gelip bana buna rağmen sarılsa ne düşünürsün.

Ben direkt acırım ve ne kadar onursuzmus diye düşünürüm. Zerre saygı duymam
Canım öyle guzel ve özenerek yazmışsın ki hep okuyacağım, bu cesaretlendirici ve teselli veren cevabın için teşekkür ediyorum 🌸

Arkadaşım bak herkes aynı seyi söylüyor. Bak buradaki insanlar birbirini tanimaz etmez yani kimsenin görüşünde çıkar yok herkes objektif doğru olan neyse onu paylaşıyor. Sana yuva yıkma yuvayi dışı kus yapar gibi psikolijik baskı yapan insanlarin çıkarı var. Onlarin dik durması seni aldatmasin sadece kendi yaptıklarını manipüle ediyorlar senin ozellikle böyle hissedip kendi ayağınla geri gelmen sonrasinda da bakin iste kendi ayağıyla geldi biz yine insanligimizi düşünüp kabul ettik diyecekler srn kafani dağa tasa vursan ne olur. Lutfen bi tedavi al düşüncelerinin ne kadar yanlis oldugunu goreceksin kendine değer vermeyi ogrenmen gerekiyor seni o kadar cok sindirmişler ki kendini suclu görüyorsun zamanla terapi vs bi kac destekle aşarsın bunlari simdi sadece dik dur dik dur sakın kararindan vazgeçme
Sizlerin görüsleri ile daha iyi hissettim ve dik durup vazgecmeyecegim insallah tesekkur ederim

Bu kavgalardan sonra öyle ağlardım ki kendi pisman olmazdı ben gider sarılır böyle yapma derdim. O yuzden mi umrunda değilim acaba cidden ben de bunu sorguluyorum neden cabuk vazgecti diye.
cabuk vazgecmemis coktan vazgecmis
vazgecmedigi insani kaybetmekten korkar insan boyle davranamaz
bence ikinizdede problemler var
yuvayida disi kus falan yapmaz dayak yedigi yerde yuva degildir ayrica

Merhaba ben burada fikir alışverişi oldugunu görünce üye oldum konumu değerlendirebilir misiniz.

Birgün arkadasımla sözlestik perde alacaktık. Eşimden izin aldım tamam dedi. ( izinsiz bir yere göndermiyor kendi kararım ile). Neyse gitmeme yarım saat kala naptın diye aradı çıkmak üzereyim dedim nereden alacaksınız dedi söyledim. Merkez bir yer. Oraya gitceğiniz için niye izin almadın niye haberim yok filan canımı sıktı. Arkadasım da tam tersi biz bulustuktan sonra eşini aradı hayatım şuradayız yakınlardaysan bir seyler icelim filan. Kendimi cok değersiz hissetmiştim

Baska bir konuya geciyorum. Bir gun alısverise cıktım kendim için. Bizim evin oldugu yerde magazalar yok çeşitli şeyler yok yani. Yine istanbulda daha işlek bir yere gittim aldım geldim. Mutluyum, hevesliyim filan yolda aradı oraya gittiğinden niye haberim yok birdaha seni biryere göndermeyecem filan tahrik ve tehdit dolu sözler. Ben de altta kalmadım cevap verdim eve gelince ağzını burnunu kırcam dedi geldi biz tartısmaya devam. Yemek yediği tabağı mı neydi bişeyi yere fırlattı her yer yemek ve can kırığı oldu sinirim tepeme çıktı boşanacağım senden dedim. Bu sefer bacaklarıma kötü vurdu ve uzun süre morluk gitmedi. Ağladım sızladım gururum kırıldı bırakıp gidemedim kendisine bağımlı bi haldeyim psikolojik olarak. Yine ona sarılıp ağladım özür filan dilemedi zorla kendimi sevdirdim bilmem ne. Bu adama alttan alınca böyle seyler yapmıyor ben de sacma kısıtlama ve hakaret olunca dayanamayıp cevaplar veriyorum o da tahrik olduğunu şiddet uyguladıgını söyluyor. Bi kızım var o da sahit oldu cocuk nasıl ağladı

Baska bir sey anlatayım bir hafta eve arka arkaya geç geldi gece 2-3. Yine gideceği bi zaman dedim ki bugun evde dur birlikte vakit gecirelim. Yok dedi söz verdim filan biz yine tartıstık yine tahrik mi ettim naptım hatırlamıyorum vurdu 4-5 kere. Adamın ailesi bana hep dedi ki bunun idare edilmesi gerekiyor yoksa yapar. Kendine vurdurma. Ben de saygısızlığa gelemeyince cevap verince böyle olaylar oluyordu.

Uzuun yıllar böyle ezik gibi yaşadım psikolojik baskısıyla şiddetiyle. Psikolojik baskıya boyun eğiyordum eğemediğim zaman ikimiz de saygısızlaşıp şiddet boyutunu yasıyorduk.

Sonra birgun alakasız bi sebepten ben bunu bıraktım yeter kaldıramıyorum bu evliliği dedim. Ne peşimden geldi ne özür diledi sebebi saçma görüyor ama ben dolduğumu diğer yaptıklarını kabul etmediğimi söyledim. İnsanlar bana onu idare etseydin yuvanı yıkmasaydın iyi adamdı diyorlar. İçki kumar sadakatsizlik maddi zorluk vs yok. İdare edersen sosyal hayatı olmayan ya da cok minimum duzeyde, arada onun gezdirmesiyle ya da sadece arabayla alıp bırakarak bir yerlere gidebilirsin. Sever korur kollar vs vs diyorlar. Beni aldı mı bir vicdan azabı. Karşı taraf bana dik baslı onu istemiyorum bilmem ne diyor. Kızım baba diye ağlıyor. Geri adım atamam . İnsanlar haklı mı ben idare edip yuvayı yıkmamalı mıydım. Ama artık cok gec adam cunku katiyen istemiyormus. Vicdan azabıyla, yasadıklarımı düşünmeyle işin içinden çıkamadım buraya yazdım uzun oldu kusura bakmayın :KK43:
Şükürki adam seni istemiyo yoksa sen daha çok şiddet görür ona sarılırdın Allahtan şansın yaver gitmişte adam şükür seni istemiyor yoksa o kız çocuğuna yazık olcaktı

Ruhun hastalanmış böyle bir hayattan önce bunu bil ve muhakkak tedavi ol.

Bak güzel kardeşim şiddet idare edilecek bir konu değil, asla değil.

Istedigin kadar tahrik et o el kalmamalı , kalkıyorsa senin onuruna , şerefine, hayatına saygısı yok demektir.

Merhameti, vicdanı şerefi yok demektir.

Insan onuru için yaşar. Eğer hiçe sayarsan bunu işte böyle bağımlı bir kişilik olursun.

O etrafındaki ADAM görmemiş kişiler senin yerine o dayağı yemiyor.

Demek ki seni değersiz görüyorlar ki yediğin dayaklari , gördüğün psikolojik baskıyı sana hak görüyorlar.

Böyle kişileri at etrafından. Boşuna nefes alan boş kişiler onlar. Defolup onlar dayak yesinler öyleyse.

Onlar izin almadan çıktığı için tekmeleri yesinler.

Madem rest cekip cikabildin o evden öyleyse sen hala güçlüsün demektir.

Sakın vazgeçme. Eğer kadınsan vazgeçme. Eğer gerçek anneysen vazgeçme.

Senin gidip onun ayaklarına kapanacagina, gurursuz olduğuna o kadar emin ki burnunu yerden almıyor o omurgasız kocan

Göster ona gücünü. Yok say bu despot hapishane hayatını.

Çok açık söylüyorum günlerce aç kalıp açlıktan onuruyla ölmeyi kabul eder bir insan ama dayağı kabul ediyorsa insan olmaktan çıkıyor

Senin gözünün önünde bir canlıya tekme vursam ve o canlı gelip bana buna rağmen sarılsa ne düşünürsün.

Ben direkt acırım ve ne kadar onursuzmus diye düşünürüm. Zerre saygı duymam

Off ben gaza geldim.

Neden böyle emin söyledin canım😢
Eh dövüp sövüp yine de kendisine gelip sarılacak bir başkasını bulamayacak da ondan. Yapayalnız kalacak kim çeker böyle bir öküzü. Bu kafasına dank ettiğinde eninde sonunda gelecek size. Geldiğinde koşa koşa sarılacak mısınız yoksa dik durup kapıyı suratına çarpacak kendi hayatınızı mı kuracaksınız orası size kalmış.

Kendi gece 2 3 e kadar geziyor ve gitme diyince sizi dovuyor sizde ondan izinsiz adim tamiyorsunuz cevrenizdekiler nasil insanlarki size iyi adamdi diyebiliyor siz. Ve siz bunlari unutup geri gitmeyi istiyorsunuz koruyup kollayan adam siddet uygulamaz kiziniz baba diye aglayinca arayin babasini gelsin gorsun cocuk bunun icin geri donmenize gerek yok. Boyle bir hayata geri donmek kusura bakmayin salaklik olir yani tabiki sizin tercihniz ama her erkek esinizin iyi ozellik diye saydiginiz seyleri yapmak zorunda iyi ozellik degil bu olmasi gereken

İnsanlar haklı mı diyorsunuz? Bi durup içinde bulunduğunuz durumu düşünür müsünüz mantıklıca... şiddet var! çocuğum bile şahit oldu diyorsunuz.. bu şiddetin sonu nereye varacak.. Allah korusun ne haberler okuyoruz... bu adamı alttan alsanız ne olacak Allah aşkına! Kendinize ve özellikle çocuğunuza böyle bir hayatı yaşatmayın.. size yazık, yavrunuza yazık....

İnsanlar haklı mı diyorsunuz? Bi durup içinde bulunduğunuz durumu düşünür müsünüz mantıklıca... şiddet var! çocuğum bile şahit oldu diyorsunuz.. bu şiddetin sonu nereye varacak.. Allah korusun ne haberler okuyoruz... bu adamı alttan alsanız ne olacak Allah aşkına! Kendinize ve özellikle çocuğunuza böyle bir hayatı yaşatmayın.. size yazık, yavrunuza yazık....
Kızınca idare etmek gerekiyor durduk yere gelip vurmuyor, ama evliyiz ve bir ömür nasıl idare edebilirdim fire vermeden. Bu dusunceyle ayrılık kararını aldım gelince de iyi günler aklıma gelmeye basladı bir de karsi tarafın mutlu mesut oh iyi ki gitti hayatımdan der gibi davranısları ağırıma gitti

Etrafınızdaki kişiler sizin kendinize olan güveninizin,saygınızın olmadığını bildikleri için adamı tabi haklı kılıyorlar.Azıcık kendi değerinizi bilseniz o adamla nasıl yaşadın sen derlerdi. İnsanların bize olan davranışlarını biz kendimiz belirleriz.Siz eşinizin karşısında ezik durmuşsunuz,adamda sizi ezdikçe ezmiş.Ne yapacaktı ki? Kendine değer vermeyene kimse değer vermez ki. Önce kendinizi sevin,değer verin.Çevrenizin size yaklaşımında değişecek, eşiniz bile geri dönmek isteyebilir.Ama siz kendinizi severseniz yüzüne bile bakmaz, sen kiiim ben kiiim dersin. Yoksa yaşadıkların,söylenenler konusunda çevrende,eşinde kendince haklılar malesef...

Şiddet ve hakaret bölümü hariç okurken eski evlliliğimi, eski eşimi gördüm ve artık tecrübeyle sabit çok kıskanan erkek gözü dışarıda olan erkektir, yapma ihtimali olan herşeyi sana yakıştırır ve bir de bakarsın ki boynuzlanıyormuşsun da haberin yokmuş. Evliliğini yık diyemem tabii ki falat huzursuzluk ihtimali çok yüksek bir evlilik için üzüleceğine mevcut duruma kendini odakla derim.

Kızınca idare etmek gerekiyor durduk yere gelip vurmuyor, ama evliyiz ve bir ömür nasıl idare edebilirdim fire vermeden. Bu dusunceyle ayrılık kararını aldım gelince de iyi günler aklıma gelmeye basladı bir de karsi tarafın mutlu mesut oh iyi ki gitti hayatımdan der gibi davranısları ağırıma gitti
durduk yere gelip vurmuyor mu?
acaba bi uzmandan psikolojiniz icin yardim mi alsaniz?

Back