- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi maviliezgi
Yani demek istiyorum ki tekrar geri dönerse yine eskisi gibi olacak :)Nasıl canım anlamadım
Daha uyanamadım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani demek istiyorum ki tekrar geri dönerse yine eskisi gibi olacak :)Nasıl canım anlamadım
Daha uyanamadım da
Allah aşkına yaşınız kaç ?Bencilliğimi eşimde yüzüme söylerdi. lütfen ezgi artık biz olalım dedi. Olamadık. Ve saydığınız sebepler çok doğru, güllük gülistanlık olsun rahat olmak istedim : (
Hayatıma başkası girsin istemiyorum. Çok deneyen oldu ama amaçları belliydi : (
Bu mesajınızdaki pişmanlığınız beni üzdü..Aynı biz. Ama ben şimdi görüyorum eşimi yatağa almamanın yanlışı, o gelirdi odaya eğer küssek almazdı onu yatağa, yastığını atardım yüzüne, yüzüme bakıp bakıp giderdi. Ne kadar yanlışmış ne kadar hatalıymışım.
Konuşmamak ne büyük hataymış.
benimkide temizliğe yardım ederdi, yemek ütü bile yapardı, çocuğu asla ihmal etmezdi...
iş işten geçince anlıyor insan bazı şeyler... iş işten geçmesin siz hala kurtarabilirsiniz evliliğinizi.
Allah aşkına yaşınız kaç ?
Bu mesajınızdaki pişmanlığınız beni üzdü..
Bence eşinizle de bunları konuşun,pişmanlığınızı,hatalarınızın farkına vardığınızı anlatın,belki de düzelir,kaybedeceğiniz birşey yok ki..zaten ayrılmışsınız..gerçekten pişmansanız ve onu mutlu edeceğinize inanıyorsanız yapın bunu..hayat sürekli pişmanlıkla geçmez..
Herkesin aksine hemen oluruna bakmiycam ben sizin icin.
Ben daha cok esiniz icin uzuldum.
Abimin basina gelse nasil tepki verirdim diye dusundum.
M maviliezgi ben emin olamadim siz rahatlik, kendi eviniz ve yuvanizin duzeninden mahrum kaldiginiz icinmi geri donmek istiyorsunuz ( kolay kolay para isteyememe aileden/ rahat hareket edememe vs)
Yoksa esinizin iyi bi es oldugunu, zamaninda caresiz kaldigi icin para yetistiremedigini, onun size olan askini su an cok daha iyi gordugunuz icinmi...
Bana nedense " baba evnden kurtulmak icin" ona geri donmek istedginiz geldi..
Eger oyleyse uzak dur hala bu adamdan. Umitleriyle oynama.
Sorunlar yaşamayabilirim çünkü hatalarımdan ders çıkardığımı düşünüyorum. Ayrı eve çıkmak için maddi gücüm yok. Ayrıca istemem ayrı eve çıkmayı...
Güzel haberlerini bekliyoruz canım,oğlunda eminim ikinizi bir arada görmek istiyordur,en azından onun için inşallah herşey güzel olur..Bugün oğlumun yılsonu gösterisi var. eşimle konuşmaya çalışacağım. sonuçları buraya yazarım.
inanın pişmanlık insanın içini çürütüyor.
Galiba bütün sebeplerden biraz biraz var. Bu 2 yıl kolay değildi, her açıdan çok zorlandım. işim var bir işte çalışıyorum, ailemden para almıyorum...
Ben de eşimden ayrılmaya çalışmistim ilk yıllar.
Ama o hep sorunlari çözeceğim dedi hep şans istedi hatta yalvardı.
Dediklerini de yaptı sözünü tuttu.
Iyi Ki diyorum gurur yapmamis yalvarmis yoksa çok üzülürdüm ayrılınca.
Eşiniz de bu noktada hatalı aslında engel olabilirdi ki ortada bi çocuk var üstelik.
M maviliezgi belliki çok pişman ve üzgünsünüz. Bence o halde izlemeniz gereken yol yeniden biraraya gelme konuşması değil de daha iyi bir iletişim geliştirmek yönünde olsun. Şu şekilde bir mesaj atabilirsiniz:
"Aramızda büyük kırgınlıklar oldu, sana haksızlık ettiğim zamanlar da oldu. Bunlar için gerçekten üzgün ve pişmanım. Sen ne olursa olsun çocuğuyla herzaman ilgilenen çok iyi bir baba oldun. Hiçbir zaman sorumluluklarından kaçmadın. Bunun için çocuğum da ben de sana teşekkür borçluyuz. O yüzden çocuğumun babası olarak seninle yüzyüze bakabildiğimiz daha güzel daha insani bir iletişim içinde olmayı istiyorum. Eğer senin için de uygunsa müsait olduğunda bir akşam iftar yemeği yemek isterim."
Geri dönmek istiyorsun. E hatalısın bunun da farkındasın.
Olan olmuş artık önüne baksan iyi edersin.
Mesela eski eşini ciddi anlamda görüşmek istediğini söyleyip, bir çay kahve bişey içmeye yada direkt olarak çok kısa görüşmek istiyorum mümkün mü diye yazsan,
Eşin bu kadarını hakediyordur.
Bırak gururu korkuyu bak geçmişte yapmadıkların için pişmansın.
Bence al karşına vicdan azabı çekiyorsan,
Vicdan azabı çekiyorum deyip helallik isteyebilirsin.
Sonrasında yumuşayacaktır belki.
Konuya oralardan girip sonrasında,
Ee neler yapıyorsun,hayatında biri var mı diye sorabilirsin.
Bu durumda olsam ne yaparım diye düşünüyorum.
Zaten zor bir durum kesin gurur felan düşünmez
Böyle konulara girerek hayatında biri var mı diye öğrenip eğer yoksa nabzını kesin yoklardım.
Birşey sormak istiyorum.
Çocuğunu felan bir tarafa bırakırsan,
Seviyor Musun? Aşık mısın?
Ona olan duygularından bahsetmemişsin de.
M maviliezgi belliki çok pişman ve üzgünsünüz. Bence o halde izlemeniz gereken yol yeniden biraraya gelme konuşması değil de daha iyi bir iletişim geliştirmek yönünde olsun. Şu şekilde bir mesaj atabilirsiniz:
"Aramızda büyük kırgınlıklar oldu, sana haksızlık ettiğim zamanlar da oldu. Bunlar için gerçekten üzgün ve pişmanım. Sen ne olursa olsun çocuğuyla herzaman ilgilenen çok iyi bir baba oldun. Hiçbir zaman sorumluluklarından kaçmadın. Bunun için çocuğum da ben de sana teşekkür borçluyuz. O yüzden çocuğumun babası olarak seninle yüzyüze bakabildiğimiz daha güzel daha insani bir iletişim içinde olmayı istiyorum. Eğer senin için de uygunsa müsait olduğunda bir akşam iftar yemeği yemek isterim."
Küçük de değilsiniz...32 yaşındayım
Hiç derken?Aşık değilim, seviyorum onu eminim. Ama onun duygularını bilemiyorum... Kendini hiç belli etmedi. Duygularını hiç göstermedi.