- 28 Mart 2020
- 21.293
- 64.547
Neresini anlamadın?Hala anlaşılmıyor yazdıkların.
"Zengin" neye göre kime göre? Asgari ücretle gecınen biri icin ayda 15 bin kazanan biri zengindir mesela ama bana göre değil.Ama zengin
Düğünü olmadığı için kendini parçalıyor malesef"Zengin" neye göre kime göre? Asgari ücretle gecınen biri icin ayda 15 bin kazanan biri zengindir mesela ama bana göre değil.
Konu sahibi acınası halde varoş ve cok sığ.Birine demiş ki "git evde tv izle" "sanarsın kendisi CERN'de çalısıyor hergün atom parcalıyor.
Çırağan da düğün yapsın affeder o zamanDüğünü olmadığı için kendini parçalıyor malesef
Madem "zengin" yapsaymıs kendi düğününü.Düğünü olmadığı için kendini parçalıyor malesef
Zedelenmemis ki siz kendiniz bile bile ayaklar altına almıssınız gururunuzu yani adamda bir suç göremedim ben. Halada çevreden dolayı bosanmak istemiyorsunuz, sorun sizden kaynaklı yani her sey sizde bitiyor.genç kızlık gururum onurum zedelendi
Bana kappe dendiiiiğğKonu nasil oldu da "bok ye"lere geldi?
Adam yapacam diyip yapmamış kandırmış kullanmışMadem "zengin" yapsaymıs kendi düğününü.
Sen herkesin durumuna bok atmışsın bakıyorum dü pis fakir seniYa rica ediyorum önce biraz dil bilgisi öğren. Bir tane noktalama işareti kullanmadan kocaman paragraf yazıyorsun, sesli harflerin bazısını yazmıyorsun. Her şey birbirine giriyor
Kappe mii djsksla eppek gibiBana kappe dendiiiiğğ
Kappe mii djsksla eppek gibi
Hepimize afiyet olsunGelmedi henüz du bekliyoz.
Sen çok biliyorsun maşallah senin gibi kappe değil herkes
Adamcağızın neden kanser olduğu ortaya çıktı. Siz adamı kanser edersiniz. Yazık.Sen çok biliyorsun maşallah senin gibi kappe değil herkes
Bende sizin gibi düşündüm çünkü banada zamaninda acindirma yapmak için kanser yalanı söylenmişti oyun oynar gibiArakadas çok ağır birşey olmadığını söylemiş durumu bizde yazılan kdr biliyrz belkide admin kurtulma yöntemi bile olabilir bunu hiçbirimiz bilmiyrz yine diyrm Allah sifasini versin arkadasda boşan yoluna bak sadece hakkın olanı al derdim o adamda hastayım 50bin i al bosanalim demesi ne kdar doğru o da en baştan düzgünce konuşup analtsa belki farklida olabilir herkes yaşadığıni bilir çünkü yada yasadiklrindan yola cikarak yorum yapıyor bende öyle tabiki
Bana dedi o zengin varoş"Zengin" neye göre kime göre? Asgari ücretle gecınen biri icin ayda 15 bin kazanan biri zengindir mesela ama bana göre değil.
Konu sahibi acınası halde varoş ve cok sığ.Birine demiş ki "git evde tv izle" "sanarsın kendisi CERN'de çalısıyor hergün atom parcalıyor.
Erkekler birbiirne saygısız davranabilir mi demek bu?Herkesin yazdığı yorumları okudum.Konu sahibi arkadaşım boşan hayatına bak Allah ona dert vermiş zaten.Bende kendi yolumu çizerim demelisin. Uğraşmak sana zarar verir.Önemli olan ayrılırken çirkinlesmemek değil mi? Herkes birbirine yorum yapmış gibi konuşma farklı yerlere gelmiş.Bizler kadınız benmi böyle düşünüyorum sadece bilmiyorum ama birbirinize karşı yorum yaparken de saygılı olmak gerekir.