- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla geç o işi bacım eşim kabul etmedi vs tak diye çıkarır yapardım ama olmayan parayla nasıl yapcan afhjjEşim kabul etmedi yoksa ban çoktan düğünü yapardım ne takıldınız 50 bine üf ban kime diyorsam hayatında bu kadar paralı ne zaman gördün belli
Zenginsen bacım düğünü de kendin yapsaydın keşke içinde uhde kalmazdıBence asıl sorunlu sensin
Senin ki de fakir çekememezliğe aman sen ne anlarsın boşver canım git otur evinde tv izle senZenginsen bacım düğünü de kendin yapsaydın keşke içinde uhde kalmazdı
Sen de instada düğün videoları izleyip ağlaSenin ki de fakir çekememezliğe aman sen ne anlarsın boşver canım git otur evinde tv izle sen
Arakadas çok ağır birşey olmadığını söylemiş durumu bizde yazılan kdr biliyrz belkide admin kurtulma yöntemi bile olabilir bunu hiçbirimiz bilmiyrz yine diyrm Allah sifasini versin arkadasda boşan yoluna bak sadece hakkın olanı al derdim o adamda hastayım 50bin i al bosanalim demesi ne kdar doğru o da en baştan düzgünce konuşup analtsa belki farklida olabilir herkes yaşadığıni bilir çünkü yada yasadiklrindan yola cikarak yorum yapıyor bende öyle tabikiYapma arkadaşım normal bişey değil bu en ölümcül hastalık .Allah kimseye vermesin .Sürünsün en azından da ama hastalıkla değil .
Sesli güldüm bunaSen de instada düğün videoları izleyip ağla
Ya rica ediyorum önce biraz dil bilgisi öğren. Bir tane noktalama işareti kullanmadan kocaman paragraf yazıyorsun, sesli harflerin bazısını yazmıyorsun. Her şey birbirine giriyorArakadas çok ağır birşey olmadığını söylemiş durumu bizde yazılan kdr biliyrz belkide admin kurtulma yöntemi bile olabilir bunu hiçbirimiz bilmiyrz yine diyrm Allah sifasini versin arkadasda boşan yoluna bak sadece hakkın olanı al derdim o adamda hastayım 50bin i al bosanalim demesi ne kdar doğru o da en baştan düzgünce konuşup analtsa belki farklida olabilir herkes yaşadığıni bilir çünkü yada yasadiklrindan yola cikarak yorum yapıyor bende öyle tabiki
Ben fakir halimle düğünümü yaptım sen bu zenginlikte yapamadın seninkide zengin kıskançlığı galibaSenin ki de fakir çekememezliğe aman sen ne anlarsın boşver canım git otur evinde tv izle sen
Ayda 25 bin harcamayanda ne bileyimFakirler ölsün diyip konuyu kapatalım bence
Sen çok biliyorsun maşallah senin gibi kappe değil herkes
Yazık ya acıdım size ben cidden cok varoşsunuz.Bok ye
Bnm aldığım eğitim diplomalrim senin yazdığından kat be kat fazladır öncelikle bunu bil bunu yorumlamak senin haddine de değil senin için nokta koyuyorum. Ayrıca açıklama yazacaktım ama vazgeçtim senin gibi üslubu olmayan kişiye yazı hakkinda yorum yapması üstüne cvp verilmesi hakettiği birşey değil cunkuYa rica ediyorum önce biraz dil bilgisi öğren. Bir tane noktalama işareti kullanmadan kocaman paragraf yazıyorsun, sesli harflerin bazısını yazmıyorsun. Her şey birbirine giriyor
Ama zenginYazık ya acıdım size ben cidden cok varoşsunuz.
Severek öldürüyorsunuz adamı50 bini ne büyüttünüz ya sanki dünyaları varmiş bana, o 50 bini ben 2 ayda harcıyorum zaten mesele para değil bırakıp gitmesi hem seviyordum her şeye rağmen
Yuzunu bilmem ama kalbin cok cirkin su cumleyi kurmana kadar okeydim haksizliga ugramis olabilecegini dusunuyordum ama kalbin bu kadar kotu ve pislenmisse sana senin anlayacagin dilden” basina gelenlerin hepsini sende hakediyosun o zaman Allahindan bulmussun kime naptiysan “diyorumBu kadar kötüyüm beni ortada bırakıp parayı seçin adama Allah’ından bulmuş işte
Hala anlaşılmıyor yazdıkların.Bnm aldığım eğitim diplomalrim senin yazdığından kat be kat fazladır öncelikle bunu bil bunu yorumlamak senin haddine de değil senin için nokta koyuyorum. Ayrıca açıklama yazacaktım ama vazgeçtim senin gibi üslubu olmayan kişiye yazı hakkinda yorum yapması üstüne cvp verilmesi hakettiği birşey değil cunku
Yanyana bile gormedimAyda 25 bin harcamayanda ne bileyim
Sen yanyana görme, millet bir ayda harcıyor.Yanyana bile gormedim