Boşan yavrum boşan başta böyle yapanin sonu da olmaz yaşın daha genç çocuk olmadan yolun başındayken bırak kendini feda etme hiç kimse için değmez ...hickimseye bakma kim.ne der yok rezil olurum.yok etraf ne der yok millet ne der canım.benim.kimse için yasamiyrsun millet ne der diye hele hiç yasamiyorsun millet için mi yasayacayiz kimse gelip senin derdine ortak oluyor mu kimse sen uzgunken hissediyor mu ...hayatını mahf etme daha çok küçüksün sana değer veren insanların yanında ol işin de varmış çok şükür bırak ya ezme kendini boşver ...ilerde çok pişman olursun yol yakinken birak Allah yardımcın olsun hayırlı en güzel kapıyı açsın sana canımEşimle nikah yaptık aynısevdeyiz düğün yapamadan kavga çıktı, 1,5 yıldır boşanma için uğraştık olmadı. Sonra aynı evde yaşadık kavga günültü sürekli para isteme düğün dediler yapmadılar daha hep ertelediler oyaladılar bi oyunlar çevirdiler. Şimdi eşim miras kalıcak bugün bana gelmiş sen al bu 50 bini boşanalım. Evlilik desen evlilik gibi değil bende ilk önce evet dedim mahkeme günü geldi gitmedim. Yani sindiremedim bu durumu. Yaşim genç 22 yaşındayım, ailesinin yanına gitti evin eşyalarını o almıştı eşyaları alıp gidecekmiş haber yolladı durumlar çok karışık çevreme rezil olmaktan korkuyorum. İş sahibi biriyim sürekli benden para isterdi vermeyince sen beni sevmiyorsun senden bana eş olmaz falan derdi paralarda ailesine gönderirdi yüni bende emeğimi maaşımı vermek istemezdim. Arabası vardı saattı paranın nerde olduğu belli değil . Durumlar bundan ibaret gelinlik giyemeden genç kızlık gururum onurum zedelendi. Sizce ne yapmalıyım bu arada kendisi kanser olduğunu öğrendi yani bilmiyorum
Ama istemiyorumAdam kansermiş pürüz çıkarmayın boşanın tedavisine odaklansın.
Adam boşanmak istiyorsa boşan boşa gurur yapma işin gücün boşver çevreni de el alemide parası pulu da onun olsun ama seviyorum destek olmak istiyorum dersen bilemem vicdan yapıyorsan dostça ayrıl yine destek ol ama ayrıl çünkü olmaz sizden artıkEşimle nikah yaptık aynısevdeyiz düğün yapamadan kavga çıktı, 1,5 yıldır boşanma için uğraştık olmadı. Sonra aynı evde yaşadık kavga günültü sürekli para isteme düğün dediler yapmadılar daha hep ertelediler oyaladılar bi oyunlar çevirdiler. Şimdi eşim miras kalıcak bugün bana gelmiş sen al bu 50 bini boşanalım. Evlilik desen evlilik gibi değil bende ilk önce evet dedim mahkeme günü geldi gitmedim. Yani sindiremedim bu durumu. Yaşim genç 22 yaşındayım, ailesinin yanına gitti evin eşyalarını o almıştı eşyaları alıp gidecekmiş haber yolladı durumlar çok karışık çevreme rezil olmaktan korkuyorum. İş sahibi biriyim sürekli benden para isterdi vermeyince sen beni sevmiyorsun senden bana eş olmaz falan derdi paralarda ailesine gönderirdi yüni bende emeğimi maaşımı vermek istemezdim. Arabası vardı saattı paranın nerde olduğu belli değil . Durumlar bundan ibaret gelinlik giyemeden genç kızlık gururum onurum zedelendi. Sizce ne yapmalıyım bu arada kendisi kanser olduğunu öğrendi yani bilmiyorum
Intikam mı almak istiyorsunuz kanser adamdan? Gerçekten bu kadar kötü müsünüz?Ama istemiyorum
Bu kadar kötüyüm beni ortada bırakıp parayı seçin adama Allah’ından bulmuş işteIntikam mı almak istiyorsunuz kanser adamdan? Gerçekten bu kadar kötü müsünüz?
Tamam gidin büyü müyü filan yaptırın ya da başkasından çocuk yapın biraz gündüz kuşağı izlerseniz bu işler böyle ilerliyor.Bu kadar kötüyüm beni ortada bırakıp parayı seçin adama Allah’ından bulmuş işte
Ölsün bi zahmet mirası da ona kalsınNe istiyosun düşen mirasın tamamını mı, kollarında ölmesini mi? gururunu ne zaman kaybettin?
Nolur fake ol...Ölsün bi zahmet mirası da ona kalsın
Evet mesele bu değil miÖlsün bi zahmet mirası da ona kalsın
Kimin önce öleceği belli olmaz, bı bakmışsın yarın bı araba gelir sen ölürsün.Ölsün bi zahmet mirası da ona kalsın
Kötüsünüz içiniz dışınız çok kötüBu kadar kötüyüm beni ortada bırakıp parayı seçin adama Allah’ından bulmuş işte
Ölsün bi zahmet mirası da ona kalsın