Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç olarak ödeme dekontlarınız ya da eft havale gibi işlem kayıtlarınız vardır. Bunları ya internet üzerinden ya da bankaya gidip çıkarmalarını isteyebilirsiniz.Selam kızlar,
bir konuda bilgi almak istiyorum. 5 aylık evliyim boşanma kararı vermek üzereyim
maddi - manevi olarak eşim ve ailesi tarafından fazlasıyla kullanıldım
eşimle yaşadığımız evi evlenmeden bir kaç ay önce kredi çekerek aldılar .eşime kredi çıkmadı bu yüzden tapusu da eşimin üzerine değil ama kredisini eşimle beraber ödedik. daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım
eşyalar alınırken ve evin içi yapılırken de maddi olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. ayrıca düğünden sonra takılan bilezikleri istemesem de bozdurup borca verdi
bir yazı okudum da tapu üzerinize olmasa bile evlendikten sonra alınmış olsa da borcunu ödediğin için mal paylaşımında ikiye bölünüyormuş. böyle bir şey var mı ?
boşanma durumunda evden nasıl bir hak iddia edebilirim ? yanlarına kalsın istemiyorum
Belki çoğunluğu kendi akrabalarının taktığı altınlar neden öyle diyorsunuz ki..Herkes altın diye çıldırmış. Ablalarım kim taktı size o altınları![]()
Eşine parayı verdiğine dair dekont,havale vs yokmuş.Bankadan maaşını çekince eline nakit olarak vermiş.Sonuç olarak ödeme dekontlarınız ya da eft havale gibi işlem kayıtlarınız vardır. Bunları ya internet üzerinden ya da bankaya gidip çıkarmalarını isteyebilirsiniz.
Evde hak iddia edemiyorsun sadece 5 aylık taksit ödemişseniz onu talep edersiniz ama onun içinde delil şart,dekont,havale vs,altınlarınızı talep edebilirsiniz düğün cd-resim bunlar incelenir.neden öyle diyorsunuz resmen kullanıldım. ev yapılırken bile çoğu şeyi ben aldım
Daha evin üzerindeki ipotek kalkmamıştır ki nasıl bir ikiye bölünmeden bahsediyorsunuz. Daha ev kayınpederinizin bile değil yani esas olarak. Boşanma aşamasındaysanız avukatınızla görüşmeniz daha mantıklı değil mi konuyu?Selam kızlar,
bir konuda bilgi almak istiyorum. 5 aylık evliyim boşanma kararı vermek üzereyim
maddi - manevi olarak eşim ve ailesi tarafından fazlasıyla kullanıldım
eşimle yaşadığımız evi evlenmeden bir kaç ay önce kredi çekerek aldılar .eşime kredi çıkmadı bu yüzden tapusu da eşimin üzerine değil ama kredisini eşimle beraber ödedik. daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım
eşyalar alınırken ve evin içi yapılırken de maddi olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. ayrıca düğünden sonra takılan bilezikleri istemesem de bozdurup borca verdi
bir yazı okudum da tapu üzerinize olmasa bile evlendikten sonra alınmış olsa da borcunu ödediğin için mal paylaşımında ikiye bölünüyormuş. böyle bir şey var mı ?
boşanma durumunda evden nasıl bir hak iddia edebilirim ? yanlarına kalsın istemiyorum
Benim avukatimin söylediği üzere altınlar kadının ve altınlarla düğün borcu vs ödenmez hak iddia edebilirsiniz.altınlarla ilgili bir şey iddia edebilir miyim peki. sonuçta zorla bozdurdum
Önceki mesajda dedim zaten kendi tarafınınkini alır diye. Ama toplumda da hep böyle evleniyorlar otuz sene altınımda altınım . Yeni evlilerde de aynı şekilde.Belki çoğunluğu kendi akrabalarının taktığı altınlar neden öyle diyorsunuz ki..