• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Ev

Evin değeri ne kadar arıyorum 200 bin. 5 ayda ne kadar ödemiş olabilirsiniz. Arıyorum 20 bin. Nasıl hak iddia edebilirsiniz. Buradaki bayanlarda bodoslama desteklemiş. Hak iddaa edemezsiniz. Altınlarınız için üzülün sadece
neden öyle diyorsunuz resmen kullanıldım. ev yapılırken bile çoğu şeyi ben aldım

Evden hak talep edebileceğini hiç sanmıyorum ama altınlarını alırsın cd falan varsa. Boşvermeye çalış şanslıdın ki yinede erken gördün eşinin yüzünü.

ev için bi şey yapamzsın birde zaten yıllarca bir ödenmişlik yok öyle olsa belki bir nebze uğraş derim ama altınları geri siteyebilirsin bildiğim kadarı ile düğün video incelemesi yapabiliyorlarmış

Trde bilemem, burda bana başvuran bir kadin aynisini yaşamıştı. Adam mahkemede, altinlari bozdurduk ve beraber parasini harcadik dedi. Kanit olmadığı icin 1 lira bile alamaz.
Öyle olsa her boşanan alir düğün videosunu gider mahkemeye

O da doğru adam inkar ederse yapacak bir şey yok ama belki konu sahibi şahit bulur zorla alındığına dair.

Mesela içinin neresini yaptırdınız?
Alin götürün ne varsa dolapları falan ustaya söktürüp götürün lavabolar falan da sökülebilir.
Ev için bir şey iddia edemezsiniz ama altınları alabilirsiniz.
Bence en sağlıklısı bir avukata danışmak.
Ayrıca içindeki eşyaları da alın götürün bırakmayın onlara.

Allah bildiği gibi yapsın eşinizide ailesinide.. Adam önceden planlamış resmen herşeyi oyun yapmış size üzgünüm ama evden hiç bir talebiniz olamaz..
Ancak düğün cd ve fotoğraflarınızla beraber avukata gidin hepsini ödemek zorunda kalırlar

Cd de altınların takıldığı açık açık belli olsa da

Eşi ikimiz altınları eşimin de rızasıyla bozdurduk ve ikimiz yedik diyebilir o durumda da mahkeme verir mi acaba

Ev konusu
1. Hem evlenmeden önce
2. Hem babasının üzerine
3. HeM de odemeler konu sahibinin banka hesabından değil ( parayi çektim eşime verdim genelde demis. Sadece 1 2 ben yatırdim krediyi demiş ) o yatırdigi miktar 5 bin olsun. 200 binlik evde 5 bin ödedi diye hangi hakim ikiye boldurur 1. Ve 2. Madde var bi de

Evden bisi alabileceğinizi zannetmiyorum.
Altınlarda prosedür nasil isliyor bilgim yok.
Bozdurmasaydınız falan denir mi rızanız dışında bozdurulmamis neticede

kredi çıkmadı bana dedi eşim .kredisi bitince üzerimize alırız dedi filan

zaten her konuda kandırıldım
Boşanma konusunu hiç açma o zaman borcun bitmesini bekle ve hak talep edebilecen biseyler bulmaya çalış zira boşanmayı teklif edersen esin daha da zorlaştırır işi kılıfına uydurup bisey vermez sana

o evi ben kurdum resmen herşeyiyle ben uğraştım aldım ödedim.

ama kaynanamın hep evimde aklı vardı . o evin onlara kalmasını istemiyorm:KK42:

Boşver çık hirslanma seni bitirir. Sen içinde mutlu olamadıktan sonra evin bir kıymeti yok aslında. Sen güzel bir avukata danış. Maddi manevi tazminat ve nafaka ile ilerlesin belki.

Selam kızlar,

bir konuda bilgi almak istiyorum. 5 aylık evliyim boşanma kararı vermek üzereyim

maddi - manevi olarak eşim ve ailesi tarafından fazlasıyla kullanıldım:KK43:

eşimle yaşadığımız evi evlenmeden bir kaç ay önce kredi çekerek aldılar .eşime kredi çıkmadı bu yüzden tapusu da eşimin üzerine değil ama kredisini eşimle beraber ödedik. daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım

eşyalar alınırken ve evin içi yapılırken de maddi olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. ayrıca düğünden sonra takılan bilezikleri istemesem de bozdurup borca verdi

bir yazı okudum da tapu üzerinize olmasa bile evlendikten sonra alınmış olsa da borcunu ödediğin için mal paylaşımında ikiye bölünüyormuş. böyle bir şey var mı ?

boşanma durumunda evden nasıl bir hak iddia edebilirim ? yanlarına kalsın istemiyorum
Ev için hicbisi yapamazsiniz ama giderken atıyorum 20 milyar odemisseniz okadar hasar bırakın evde madem kullanildiginizi dusunuyosunuz

evet öyle yapacağımm:KK61:

Şimdiye kadar maddi manevi kullanmışlar seni, sen şimdiden sonraya bak. Daha fazla kullandırtma kendini
gidene üzülme, Allaha havale et.
daha fazla da eş kişisine para vs verme.

Selam kızlar,

bir konuda bilgi almak istiyorum. 5 aylık evliyim boşanma kararı vermek üzereyim

maddi - manevi olarak eşim ve ailesi tarafından fazlasıyla kullanıldım:KK43:

eşimle yaşadığımız evi evlenmeden bir kaç ay önce kredi çekerek aldılar .eşime kredi çıkmadı bu yüzden tapusu da eşimin üzerine değil ama kredisini eşimle beraber ödedik. daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım

eşyalar alınırken ve evin içi yapılırken de maddi olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. ayrıca düğünden sonra takılan bilezikleri istemesem de bozdurup borca verdi

bir yazı okudum da tapu üzerinize olmasa bile evlendikten sonra alınmış olsa da borcunu ödediğin için mal paylaşımında ikiye bölünüyormuş. böyle bir şey var mı ?

boşanma durumunda evden nasıl bir hak iddia edebilirim ? yanlarına kalsın istemiyorum
Konularından birini sildir iki defa açmıştır ayrı başlıkta

Bildigim ve duydugum kadariyla yeni evli ciftler bosanmaya karar verdiklerinde düğünde erkek tarafindan ve kiz tarafindan takilan altinlarin tumu kiza veriliyormus, bozdurulmus olsa bile. Tabi sadece bir duyum. Dogruluk payi nedir bilemiyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bircu oderken buyuk kismini odedigini ispatlatlarsaniz alirsiniz.
Takilar icin de taki davasi acarsaniz alirsiniz. Dugun cd si ya da dugun fotograflarindan kac taki takildigini ispatlayabilirsiniz.
Bir avukata danismanizi oneririm.

Back
X