- Konu Sahibi caresizkadinnn
-
Allah razı olsun bugün davam inşallah insallh amin amin. Ciddiyim eğer istersen konuşurum ablanla dava bitisin müsait bir zamanda.Tez zamanda olsun inşallah bosanmaniz
Bu konuda kaç defa konuştuğumu sayamam bile her seferinde gidiyorsan git ne nolmus kızını bir daha goremezsin gibi cümlelerle karşılaştım ve bide bazen taamm nasıl olmamı istiyorsun dediginde yapıcı ol dedim bir kaç defa tamam diyip ertesi gün eski hareketlerini yapmaya devam ettiOncelikli olan sizin mutlulugunuz. Cunku kiz cocuklari hayatta her zaman annelerini ornek alirlar ve anneleri gibi bir durus sergilerler. Esinizle ciddi ciddi konusmayi deneyin ama aglayarak ve sikayet ederek ederek degil de sakince tum hissettiklerinizi,onu sevdgnzi ama buna dayanamadgnizi ve boyle devam ederse evliligi bitrmeyi dusundgnzu soyleyn. Belki bir seylern kopma asamasina geldgni farkettgnde toparlar bilemeyiz. Ha baktiniz olmuyor kendinizi ve kizinizi saglam adimlar atarak kurtarin ordan. Ama oncesnde mutlaka kinusun bence. En azndan keske konissaydm keske sunu deseydim diyen bir ic sesiniz kalmaz elinizden geleni yapmis olursnuz
Sadece psikolojik degil dış gorusunumle bile çok yıprandım en çokta kızım için üzülüyorumKimsenin sizi ezmeye hakkı yok
Kimseye hizmet etmek zorunda da değilsiniz
Bütün bunlara katlanmak zorunda değilsiniz
Siz ilgi gösterdiğiniz halde o hiçbir şey yapmiyorsa siz o evde de kalmak zorunda değilsiniz
Sizi azarlaması kişiliğinize bir saldırıdır
Lütfen iyi değerlendirin hayat sizin, gerekirse dostlardan aileden yardım alın tek olmadığınızı gösterin. Ve tabi eşinizle durumu konusun böyle devam ederse ayrılacağınızı ve ciddi olduğunuzu hissettirın örneğin avukat bulun numarasini alin konuştum diyin. Şuan her şey lehime maddi ve manevi tazminat açabilirim ayrıca yoksulluk nafakasi ve çocuğum için iştirak nafakasi alabilirim gerekirse koruma saglayabilirim, çoçoğumun velayetini alabilirim diyin bir sürü şey sayabilirim. Lütfen bunu en yakın zamanda yapın yoksa böyle devam eden evlilik sizi cok yipratir söyleyeyim.
Kötülüğü bir tek bana kızını gerçekten çok sever ama onun için hiçbir çabası olmadı bugüne kadar ben kendi mutsuzluğumla mutsuz bir çocuk büyütüyorumKızın için en büyük kötülük o evde kalmak....
En büyük şiddet psikolojik şiddettir. Bunu unutmayın
Sadece tek korkum kızıma iyi bir gelecek verebilir miyim maddi konuda ama sadece çünkü kızımla yalnızken zaten hep mutluyuz birde bana yaptıklarını geçtim küçücük kızıma bile bağırıp çağırıyorlar çok şiddetli değil ama ellerini kaldıriyolarLanet olsun böyle kocaya o evin içerisin de çocuğun sağlıklı büyüyebilecek mi artı eksi değerlendir babayla olmadı mı daha iyi babasız olmasımı ona göre ver kararını ama çekilecek çile değil
Konuşunca da sende dillendin artık falan diyip daha çok azarliyolar. Evet söyledim sürekli de istiyorum ama eşim evimizi ayırmak istemiyor babamın evine bile çıkıp gittim geldi şu zamanda ayiricam diyip beni aldı yine değişen bir şey olmadı aksine daha da dalga geçer benimle nasıl ayirmadim ama diyeİnan bana hicbir şey zamanla daha iyi olmuyor. Ben de hep sustum ve sustukça daha fazlası istendi. Daha bu sene yeni yeni sesimi çıkarmaya başladım ve farkettim ki sen ne istediğini söylemezsen kimse senin yerine seni düşünmez. Karşındaki eşin bile olsa hakkını söke söke alacaksın. Neden 10 kişi bir evde yasamak zorunda siz eşinize ayrı eve çıkmak istediğinizi söyleseniz.
Önceden sadece annesi ve babası vardı ablası düğünden sonra geldi ailem iyi bir aile değil evlenme desede ben hep kendi dediğimi yaptım ne yazık ki şimdi de ne zaman istersen gel kapım sanada kizinada her zaman açık diyen annem ve babam varAilen durdurmadı mı senı, yasarken cehennemi gorceksın evlenme bu asalakla hizmetcı olma demedı mı kimse?
Bu akşam tekrar konuşacağım ya iyi olucaz ya bitecek kararlıyım artık ailem yaşıyor ve her zaman bana destekcilerSanırım dünya üzerinde gideceğiniz herhangi bir yer o evden iyidir.
Sizin yerinizde olsam o eve gitmezdim ve fakat siz madem gittiniz.
Şimdi kurtulmanin yollarını arayin. Anne babanız hayatt mı?
Eğer hayattalar ise... oraya gidin. Bir is bulup hayata tutunmaya çalışın.
O evdeki hiçbir kadın mutlu değildir.
Siz de çocuğunuzu bu mutsuzluğa mecbur etmeyin.
Doğru diyorsunuzCocuk icin evlilik surdurulmez mutlu anne mutlu cocuk fikrini daha doğru buluyorum si z mutsuz hayat surerken o büyüdüğünde bunlari soegulayacak
Birgün bu evden çıkıp gidersem beni çok arayacaklar daha önce gittiğimde aradıkları gibiGideceksin gibi duruyor.onlarda baska hizmetci bulsunlar.
Hayır eşimle ilk evliligimiz görümcemin ogluOnun oğlu derken eşinizin oğlundan mi bahsettiniz?
Bunun sonu yok gibi.Birgün bu evden çıkıp gidersem beni çok arayacaklar daha önce gittiğimde aradıkları gibi
Hayır çalışmıyorum ama iş bulabilecek imkana sahibim meslek lisesi mezunuyum gidecek yer olarakta ailem varGidin ama gidecek yeriniz geliriniz mesleginiz var mi?Planiniz nedir?
Evliliğimin miBunun sonu yok gibi.
Çok üzüldüm insallah kurtulursunuz çocuğunuz var mı ve bende çok aldatıldımOffff daha çok yeni bir evlilik.. iyi düşün ya kocanla konus ayrı eve çık ( hâlâ ilgi yoksa o zaman boşa bu adamı) kabul etmezse ailenin yanına git bence. Bunları sana 13 yıl ilgi bekleyen 13 yılını boşa harcayan sonunda kombo şeklinde birden fazla kişiyle aldatılmış bir ablan olarak yazıyorum. İyi düşün ilk ne ise genelde öyle gidiyor. Şuan otobüsteyim boşanma davam var bugün. Okuyan herkes ne olur dua etsin ve bitsin bu evlilik.
Çok üzüldüm insallah kurtulursunuz çocuğunuz var mı ve bende çok aldatıldımOffff daha çok yeni bir evlilik.. iyi düşün ya kocanla konus ayrı eve çık ( hâlâ ilgi yoksa o zaman boşa bu adamı) kabul etmezse ailenin yanına git bence. Bunları sana 13 yıl ilgi bekleyen 13 yılını boşa harcayan sonunda kombo şeklinde birden fazla kişiyle aldatılmış bir ablan olarak yazıyorum. İyi düşün ilk ne ise genelde öyle gidiyor. Şuan otobüsteyim boşanma davam var bugün. Okuyan herkes ne olur dua etsin ve bitsin bu evlilik.
Başkalarının yanında sizi aşağılayan ve azarlayan eşinizi lütfen sevmekten vazgeçin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?