Boşanma ve çocuk

Kimsenin sizi ezmeye hakkı yok
Kimseye hizmet etmek zorunda da değilsiniz
Bütün bunlara katlanmak zorunda değilsiniz
Siz ilgi gösterdiğiniz halde o hiçbir şey yapmiyorsa siz o evde de kalmak zorunda değilsiniz
Sizi azarlaması kişiliğinize bir saldırıdır
Lütfen iyi değerlendirin hayat sizin, gerekirse dostlardan aileden yardım alın tek olmadığınızı gösterin. Ve tabi eşinizle durumu konusun böyle devam ederse ayrılacağınızı ve ciddi olduğunuzu hissettirın örneğin avukat bulun numarasini alin konuştum diyin. Şuan her şey lehime maddi ve manevi tazminat açabilirim ayrıca yoksulluk nafakasi ve çocuğum için iştirak nafakasi alabilirim gerekirse koruma saglayabilirim, çoçoğumun velayetini alabilirim diyin bir sürü şey sayabilirim. Lütfen bunu en yakın zamanda yapın yoksa böyle devam eden evlilik sizi cok yipratir söyleyeyim.

Bu konuda kaç defa konuştuğumu sayamam bile her seferinde gidiyorsan git ne nolmus kızını bir daha goremezsin gibi cümlelerle karşılaştım ve bide bazen taamm nasıl olmamı istiyorsun dediginde yapıcı ol dedim bir kaç defa tamam diyip ertesi gün eski hareketlerini yapmaya devam etti

Sadece psikolojik degil dış gorusunumle bile çok yıprandım en çokta kızım için üzülüyorum

Sadece tek korkum kızıma iyi bir gelecek verebilir miyim maddi konuda ama sadece çünkü kızımla yalnızken zaten hep mutluyuz birde bana yaptıklarını geçtim küçücük kızıma bile bağırıp çağırıyorlar çok şiddetli değil ama ellerini kaldıriyolar

Konuşunca da sende dillendin artık falan diyip daha çok azarliyolar. Evet söyledim sürekli de istiyorum ama eşim evimizi ayırmak istemiyor babamın evine bile çıkıp gittim geldi şu zamanda ayiricam diyip beni aldı yine değişen bir şey olmadı aksine daha da dalga geçer benimle nasıl ayirmadim ama diye

Ailen durdurmadı mı senı, yasarken cehennemi gorceksın evlenme bu asalakla hizmetcı olma demedı mı kimse?
Önceden sadece annesi ve babası vardı ablası düğünden sonra geldi ailem iyi bir aile değil evlenme desede ben hep kendi dediğimi yaptım ne yazık ki şimdi de ne zaman istersen gel kapım sanada kizinada her zaman açık diyen annem ve babam var

Bu akşam tekrar konuşacağım ya iyi olucaz ya bitecek kararlıyım artık ailem yaşıyor ve her zaman bana destekciler

Çok üzüldüm insallah kurtulursunuz çocuğunuz var mı ve bende çok aldatıldım

Çok üzüldüm insallah kurtulursunuz çocuğunuz var mı ve bende çok aldatıldım
Başkalarının yanında sizi aşağılayan ve azarlayan eşinizi lütfen sevmekten vazgeçin..

Ay bu ahlaksız ınsanları toplayıp bı adaya surecen. Esını sevmekten vazgec bence sevılecek ne yanı varkı sen o evde hızmetcısın sadcee. Bosan aılen arkandaymıs o kızına yazık ılerde onada aynısını yapacak bu zıhnıyetler. Hayat bes kurus etmez adamları sevmek ve onlara kolelık yapmak ıcın cok kısa. Cocugunuza kalkan eller ılerde sıddete donusur o ellerı kır sımdıden. Cocugunuda alamaz kımse oyle bı aıleye devlet cocuk vermez merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…