• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve çocuk

Ailen her turlu arkanda ama ıyı bir aile degıl oyle mı? Oysa yapma deselerde yapardım diyende sensin? Allah evladın hayırlısını versin.
Eve seni es diye degıl hizmetcı diye getiren adama kıyamaman sevmen ailene arkanda oldukları halde ıyı degıller demen okudugum en garip cumle.
Eşimin ailesi için iyi bir aile değiller dedi benim annem ve babam. Ben kendi ailem için iyi değiller demedim

Önceden sadece annesi ve babası vardı ablası düğünden sonra geldi ailem iyi bir aile değil evlenme desede ben hep kendi dediğimi yaptım ne yazık ki şimdi de ne zaman istersen gel kapım sanada kizinada her zaman açık diyen annem ve babam var

Anlayamadim, çaresizlik bunun neresinde? Bizimle dalgami geçiyorsunuz? Konu basinda "esimi seviyorum" oluyor, sonunda adam sana hakaret edip, kizina sürekli kiziyormus, ailesi el kol hareketi yapiyormus.

Arkanda ailen varken, israr ile bu cehenemi yasamak niye?

Eşimin ailesi için iyi bir aile değiller dedi benim annem ve babam. Ben kendi ailem için iyi değiller demedim
Madem kendi aileniz iyi 🤔🤔🤔

neden pasif olmayı,

kızınızın gördüğü psikolojik/fiziksel şiddete seyirci olmayı,

yaptığınız yemeğe saygısızlık edenlere hala hizmetçi olmayı,

göz göre göre kabul ediyorsunuz???

Bu konuyu, yazılan tavsiyelere kulak vermek için mi açtınız yoksa sırf iç dökmek için mi?

En çok çocuğunuza üzüldüm. Siz gidemiyorsanız bari Babanız gelip alsın sizi ve kızınızı.

Oncelikli olan sizin mutlulugunuz. Cunku kiz cocuklari hayatta her zaman annelerini ornek alirlar ve anneleri gibi bir durus sergilerler. Esinizle ciddi ciddi konusmayi deneyin ama aglayarak ve sikayet ederek ederek degil de sakince tum hissettiklerinizi,onu sevdgnzi ama buna dayanamadgnizi ve boyle devam ederse evliligi bitrmeyi dusundgnzu soyleyn. Belki bir seylern kopma asamasina geldgni farkettgnde toparlar bilemeyiz. Ha baktiniz olmuyor kendinizi ve kizinizi saglam adimlar atarak kurtarin ordan. Ama oncesnde mutlaka kinusun bence. En azndan keske konissaydm keske sunu deseydim diyen bir ic sesiniz kalmaz elinizden geleni yapmis olursnuz✌🏻
Size katilmiyorum annemin tam tersiyim.Annem dayak,kufur,hakaretler duyup bunun sonucunda genc yasta vefat eden bir kadin oldu.Annem ders bana ve konu sahibi size de ders olsun.Aynen siz gibi 10 kisiyle bir yasiyordu ve aynen hizmetci gibiydi babam iyi olmasina ragmen ne yazik ki bir sure bizimle olamadi.Oldugunda da anam bacim kirilmasin diye kirdi kirdirdi sustu.Ve sonuc hayati boyunca vicdan azabiyla ve 2 kiz cocuguyla kalakaldi.Annem bizim icin sabretmisti demi?Ona cok kizginim keske bizi biraksaydi ya da alip yari ac da olarak bile olsak bizimle olsaydi.Sesini cikarsaydi varsin deli deselerdi ama hakkini savunsaydi icine atmasaydi.Annemin tersiyim dedim yaaa tek basima ailem olmadigi halde esime ailesine bas kaldirdim.Agzimdan ilk cikan kelime once hayirdir.Sonra duruma gore degisir.He deli dediler saygisiz dediler sorun degil oyleyimdir belki ama susmam.Ben susan bir kadinin kizi olarak surunerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih edenlerden olmak isterim

Size katilmiyorum annemin tam tersiyim.Annem dayak,kufur,hakaretler duyup bunun sonucunda genc yasta vefat eden bir kadin oldu.Annem ders bana ve konu sahibi size de ders olsun.Aynen siz gibi 10 kisiyle bir yasiyordu ve aynen hizmetci gibiydi babam iyi olmasina ragmen ne yazik ki bir sure bizimle olamadi.Oldugunda da anam bacim kirilmasin diye kirdi kirdirdi sustu.Ve sonuc hayati boyunca vicdan azabiyla ve 2 kiz cocuguyla kalakaldi.Annem bizim icin sabretmisti demi?Ona cok kizginim keske bizi biraksaydi ya da alip yari ac da olarak bile olsak bizimle olsaydi.Sesini cikarsaydi varsin deli deselerdi ama hakkini savunsaydi icine atmasaydi.Annemin tersiyim dedim yaaa tek basima ailem olmadigi halde esime ailesine bas kaldirdim.Agzimdan ilk cikan kelime once hayirdir.Sonra duruma gore degisir.He deli dediler saygisiz dediler sorun degil oyleyimdir belki ama susmam.Ben susan bir kadinin kizi olarak surunerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih edenlerden olmak isterim
Saglam durusunuz icin sizi gonulden kutluyorum ancak benim yaptigim tespit geneldir. Yani genel olarak bebeklikten cocukluga gecis doneminde rol model annelerdir.anne gibi ccanta takarlar anne gibi jest ve mimik gelistirirler. Yetiskinlik donemlerinde de kendi karakter gelisimlerini zamaninda rol model aldiklari tum kisiler cercevesinde gelistirirler✌🏻konu sahibine bu nedenle destekleyici bir tavsiyede bulundum yani tamamen boyun egmesini susmasini degil guclu durup kendni savunmasini mutsuz ve depresif olmamasini cunku kizinin kendsni ornek aldgni belirttim 🥰✌🏻

Back