Boşanma ve çocuk

Canım siz bu adamın nesini seviyorsunuz? Adamdan size en ufak sevgi belirtisi yok. Biz kadınlar bu durumu sevgi sanıyoruz. Bu takıntı, bu hastalık oluyor artık. Nedir bu mutsuz olduğun yerde kalma çabası. Mazoşist misiniz Allah aşkına

Yavrum ya hem aldatilip, şiddet görüyorsun hemde sadece kocan değil ailecek şiddet uyguluyorlar. Şiddet sadece vurarak olmaz. Ailende arkadandaymis arkana bakmadan kaç. Elin anne babasına hizmetçilik yapacağına kendi anne babana yap bari.

Sakasiniz yok yok bu durumun baska aciklamasi olamaz…
Hanimefendi size evlilgi yanlis anlatmaslar, aski ve sevgiyide hatta ve hatta iyilik kavraminida yanlis biliyorsunuz....
Bu kelimelerin anlamlarini tekrar ögrenip hayatinizda ki kisileri tekrar konumlandirip ona göre karar verin.
Birde kiz evlat yetistiryorsunuz, siz kendi secimlerinizin sonuclarini yasiyorsunuz; ancak evladinizi da bu sacma duruma mahkum etmeye hakkiniz yok.
Silkelenin ve kendinize gelin.

Size yapılanlar hakkında birşey demeyeceğim. Bir yetişkin olarak kendi kararlarınızı verebilirsiniz. Ama kendini koruyamayan bir çocuğa elini kaldırıyorlar diyorsun. Çok şiddetli değil diye kendinizi avutmayi bırakıpta bebeğinizi koruyun lütfen.

Kocanıza ölümüne mi aşıksınız ve gitmiyorsunuz? Kızınız içinse zaten annenin hizmeçi olarak kullanıldığı ortamda aile kavramını öğrenemez. Günün birinde sizi örnek alıp, kendi evinde kadının ezilen bir varlık olduğunu gördüğü için, evlenirse başkası ondan hizmetçilik bekleyince ses çıkarmayacak.

Bence bir süre ayrıl ayri ev açarsa dönersin yoksa kesinlikle dönme zaten ayrı ev açmayan koca mahkemede kusurlu sayılıyor. Bir kız annesi olarak lütfen güçlü ol yoksa kizininda güvensiz olur mutsuz olur lütfen ayağa kalk kızın için herşeyi yap yoksa sizin gibi olur

Kendine yapılanları sineye çekmek senin kararın ama çocuğuna yapılanlar karşısında ses çıkarmak zorundasın. Ne demek el kaldırıyorlar, hepsi içindeyken evi yakarım valla. Kendiniz için çabalayacaksınız, dik duracaksınız, mutlu olacaksınız ki kızınız sizi örnek alıp güçlü bir kadına dönüşsün. Daha şimdiden çocuğunuza çaresizliği öğretmeye hakkınız yok.

Onun oğlu kim?? Ya nasıl bi ev öyle okurken daraldım. Hiçte hizmet etme kıymet bmiş sanki ökzz adam

Sana hizmetçi gibi davranıyorlar, psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorsun, defalarca aldatıldın, çocuğuna el kaldırıyorlar allah aşkına ben yazarken sinirden köpürdüm sen bunları yaşamayı nasıl sürdürebiliyorsun. Herşeyden önemlisi çocuğun İçin kaç kurtar kendini. Konunu okuyunca ayrı eve çıkmadan sakin gelme diye düşünmüştüm ama kaç defa aldatıldım yorumundan sonra ayrı ev de olsa bu adama dönme, kurtul bu aileden. Çocuğunla birlikte güzel bir hayat kurun kendinize

Ailen her turlu arkanda ama ıyı bir aile degıl oyle mı? Oysa yapma deselerde yapardım diyende sensin? Allah evladın hayırlısını versin.
Eve seni es diye degıl hizmetcı diye getiren adama kıyamaman sevmen ailene arkanda oldukları halde ıyı degıller demen okudugum en garip cumle.

Boyle adamlari neden seviyorsunuz anlamiyorum. Hic mi sevilecek insan gormediniz hayatinizda? Biraz kendinize deger verin. Yedi sulale yasasaniz bekar evinde kiyameti koparirdiniz,simdi adam evlenmis size ayri bir ev bile acamamis,bu da yetmezmis gibi herkesin isini size gorduruyor, beceriksizlikte bayrak tasiyor en onde. Yapmayin bunu kendinize.

Allah Yardımcın olsun

Eşine rest çek
Kirada bir odada olsa kendi evime çıkmak istiyorum diye.
Dönerse senindir.
Dönmezse bırak o Kabil’e gibi yaşasın
Sende kızınla mutlu ol.

ayni evde 10 kişi mi? kaç oda kaç salon bu ev bacım? bütün işi de siz mi yapiyorsunuz gerçekten? yemek bulasik temizlik filan?
Normal standart bir ev 3+1. Evet gerçekten her şeyi ben tek başıma yapıyorum bide beğenmez hiç kimse yaptığım işi yemeği ama kendileri kalkıp demezler bile bir salata yapayım hayrim olsun diye asla asla hiçbir şeye elini atmazlar

Sen ailesine hizmet et çocuğunuza şiddet ,uygulasinlar ,beyefendi birde sizi aldatmış daha ne bekliyorsunuz ben sizin yerinizde olsam çocuğu parka götürcem diye evden kaçardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…