- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
- Konu Sahibi caresizkadinnn
Umarım ailenin yanına gidebilecek durumdasındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkamdalar her zaman çok şükürUmarım ailenin yanına gidebilecek durumdasındır
Canım siz bu adamın nesini seviyorsunuz? Adamdan size en ufak sevgi belirtisi yok. Biz kadınlar bu durumu sevgi sanıyoruz. Bu takıntı, bu hastalık oluyor artık. Nedir bu mutsuz olduğun yerde kalma çabası. Mazoşist misiniz Allah aşkınaMerhabalar herkese. Evli ve 2 yaşında bir kız çocuk annesiyim. Eşimi çok seviyorum fakat kendisinden hiçbir şekilde ilgi göremiyorum. Ailesiyle beraber yaşıyorum anne baba kardesi onun oğlu ve erkek kardesiyle beraber. Görümcemde boşandı ve oğluyla beraber bizimle yaşıyor. Ben onun için elimden gelen her şeyi yapıyorum böyle kalabalık bir ailenin içinde yaşamayı göze aldım sesimi çıkarmıyorum eşek gibi hizmetlerini yapıyorum hiçbiri bir bardak dahi yıkamazlar sırf eşim üzülmesin diye susuyorum herkese. Artık dayanamıyorum bu ilgisizliğe bu hizmetcilige eşimden vazgeçmek istemiyorum ama olmuyor işte . Aynı hayatı paylasmamis gerekirken biz sadece aynı evi paylaşmışiz çok çaresiz çok mutsuzum gece yarısına kadar ağlıyorum oda hiçbir şey olmamış gibi uyuyor sürekli evin içinde herkesin önünde beni azarlıyor zaten ailesinin de her şeye karışması ayrı bı problem ne yapacağım ben kızımı alıp gitmek mi iyi kalıp her şeye susmak mutsuz bir evlilik sürdürmek mi kızım için ne iyi olur bilmiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin ve bana yardımcı olun. Yaşadıklarımı anlatmaya mecalim bile yok o kadar tukettiler beni.
Kötülüğü bir tek bana kızını gerçekten çok sever ama onun için hiçbir çabası olmadı bugüne kadar ben kendi mutsuzluğumla mutsuz bir çocuk büyütüyorum
Ay o zaman bir saniye bile çekmeyin gidin ailenizin yanınaArkamdalar her zaman çok şükür
Size yapılanlar hakkında birşey demeyeceğim. Bir yetişkin olarak kendi kararlarınızı verebilirsiniz. Ama kendini koruyamayan bir çocuğa elini kaldırıyorlar diyorsun. Çok şiddetli değil diye kendinizi avutmayi bırakıpta bebeğinizi koruyun lütfen.Sadece tek korkum kızıma iyi bir gelecek verebilir miyim maddi konuda ama sadece çünkü kızımla yalnızken zaten hep mutluyuz birde bana yaptıklarını geçtim küçücük kızıma bile bağırıp çağırıyorlar çok şiddetli değil ama ellerini kaldıriyolar
Ailen her turlu arkanda ama ıyı bir aile degıl oyle mı? Oysa yapma deselerde yapardım diyende sensin? Allah evladın hayırlısını versin.Önceden sadece annesi ve babası vardı ablası düğünden sonra geldi ailem iyi bir aile değil evlenme desede ben hep kendi dediğimi yaptım ne yazık ki şimdi de ne zaman istersen gel kapım sanada kizinada her zaman açık diyen annem ve babam var
Offff daha çok yeni bir evlilik.. iyi düşün ya kocanla konus ayrı eve çık ( hâlâ ilgi yoksa o zaman boşa bu adamı) kabul etmezse ailenin yanına git bence. Bunları sana 13 yıl ilgi bekleyen 13 yılını boşa harcayan sonunda kombo şeklinde birden fazla kişiyle aldatılmış bir ablan olarak yazıyorum. İyi düşün ilk ne ise genelde öyle gidiyor. Şuan otobüsteyim boşanma davam var bugün. Okuyan herkes ne olur dua etsin ve bitsin bu evlilik.
Normal standart bir ev 3+1. Evet gerçekten her şeyi ben tek başıma yapıyorum bide beğenmez hiç kimse yaptığım işi yemeği ama kendileri kalkıp demezler bile bir salata yapayım hayrim olsun diye asla asla hiçbir şeye elini atmazlarayni evde 10 kişi mi? kaç oda kaç salon bu ev bacım? bütün işi de siz mi yapiyorsunuz gerçekten? yemek bulasik temizlik filan?
HaklisinizCanım üzmeyim seni ama evlilik değilki yaşadığın. Hizmetçilik.