Aynen maalesef.Durdugu evin taksitierini de ödeniyor zaten Annesinin üzerinden kredisi var.Ev de annesinin üzerinde zaten orda durdurmazlar beni ne kadar hakli da olsam.Baskasinin olan eve de ödeme yapmam.O da beni o evden çıkarmak için zaten yapmadığı ödemeleri hiç ödemez.Türkiye'de kaç tane adam evi kadına bırakıpta gidiyor,bir elin parmaklarını geçmiyor maalesef.
Aynen maalesef.Durdugu evin taksitierini de ödeniyor zaten Annesinin üzerinden kredisi var.Ev de annesinin üzerinde zaten orda durdurmazlar beni ne kadar hakli da olsam.Baskasinin olan eve de ödeme yapmam.O da beni o evden çıkarmak için zaten yapmadığı ödemeleri hiç ödemez.
Evet ben de buna üzülüyorum hem de çok.Hayir bosanin diyor ama o gitsin biz gidelim evimize diyor.Bir süreç var önümüzde pat diye ev eşya iş bulma düzen oluşturma olamıyor tabiki.Zamanla olacak bu süreçte anneanne düzenine adapte olması gerek bu süreç sıkıntı sadece benim içinNefret etmesinler zaten,ama annelerinin yaşadığı sıkıntıyı görüpte özellikle kızınızın eve dönmeyi istemesi ilginç.
Orasi kesin .Benim o evden ümidi kesmem gerek.Kızıma da bu sürecin geçici olduğunu bir duzenimizin olacağını ama zamanla olacağını anlatabilmem gerekTaksit ödeniyorsa hala bu borcu sizede yıkarlar madem oturacaksın öde bu borcuda diyebilirler.
Evet ben de buna üzülüyorum hem de çok.Hayir bosanin diyor ama o gitsin biz gidelim evimize diyor.Bir süreç var önümüzde pat diye ev eşya iş bulma düzen oluşturma olamıyor tabiki.Zamanla olacak bu süreçte anneanne düzenine adapte olması gerek bu süreç sıkıntı sadece benim için
Annem gidecek geri o eve.Ama şimdi daha çok yeni hersey bir hafta oldu bir anda herşey yoluna girmiyor bu süreci sağlıklı atlatmak önemli olanbakin hanimefendi kiziniz 13 yasinda akli basinda dediginizi anlayacak kavrayacak yasta rica ediyorum anlatin ve anlasin. 17 yasindaki zaten buyumus derdinizi gormus. bakin bu adam ahlaksiz. anneniz size ev dosemisti diger ev bos duruyordu o bos olan eve gidin. ya suanda kiziniz evi degil interneti ozluyor
Oras
Orasi kesin .Benim o evden ümidi kesmem gerek.Kızıma da bu sürecin geçici olduğunu bir duzenimizin olacağını ama zamanla olacağını anlatabilmem gerek
Evet bir de aşırı müdahaleci anneanne.Aslinda iyilikleri için söyleniyor sürekli, erken yatın telefonları bırakın, çamaşırlarınizi katlayin vs.ama anneme de anlatamıyorum .İyi hoş çok fadakardir ama azıcık uyarınca annemi o da öleyim kurtulayım deyip basıyor veryansini.Kesin bir dille anlatın bunu,bunu anlayacak yaşta zaten onun derdi internet olmaması evde değilmi.
bu surec saglikla falan atlatilmaz kendinizi kandirmayin. yillarca cok saglikli bir ortamda cocuklariniz ve siz kalmis gibi davraniyorsunuz. azicik kendinize gelin. cocugum evini babasini ozledi diyip yine ayni ortama donecek gibi davraniyorsunuz. 5 yasinda bir cocuktan bahsetseniz anlayacagim. bu kiz sizin aldatildiginizi bilmiyor mu? nelere gogus gerdiginizi ? azicik internetten uzakta duruversin ayrica 13 yasinda hic odasindan cikmayan bir kiz ne kadar saglikli olabilir? kendinizi kandirmayin. ben kimseye ayril demem size de demiyorum ama azicik guclu olun.Annem gidecek geri o eve.Ama şimdi daha çok yeni hersey bir hafta oldu bir anda herşey yoluna girmiyor bu süreci sağlıklı atlatmak önemli olan
Bosanma davası acıp uzaklasyırma alın. Sız evde kalırsıjız, esınız gıder. Ama eve donun oyle acın davayı. Terk eden sız olmayın ,Uzun ama okuyun sonuna dek lütfen!!!
37 yaşındayım.18 yıllık evliyim.İki tane evladım var.Eşim tarafından evliliğimizin ilk yılları hariç; son 10-12 yıldır,gerek fiziksel,gerek duygusal,gerek sosyal medya üzerinden,gerek yüzyüze,gerek sadece mesajlaşma ile defalarca aldatıldım.Sayısını bildiğim 50-60 kadın vardır sanırım
Kimi evli,kimi bekar,kimi 17 yaşinda, kimi 50 yaşında,kimi hayat kadını kimi normal bir sürü kadınla defalarca aldatıldım.Bana bile ulaşan kadınlar olurdu ben evliyim başıma bela açacak kocanız beni rahatsız ediyor diyenler olurdu.Çoğuna rastgele mesaj atardi kim olduğunu dahi bilmeden,onları ben bile kâle almamaya başlamıştım düşünün artık.
Üzerine 3 yıl önce HPV virüsü aldım eşimdentip16 ve CIN3 evresinde serviks kanserinin eşiğinden döndüm ,şükür tedavim bitti şu an iyiyim
Başlarda eşime cinsel anlamda çok yetemedim.
Küçük evlendiğimden ya da cinsel tabulardan mı,yetiştirilme tarzından mı bilmem pek istekli biri olamadım cinsel anlamda.
Sevgi fazlasıyla vardı ama işin cinsel boyutu çok cezbetmiyordu beni açıkçası.O da burdan uç bularak bu ahlaksız yaşamın içine girdi.Eşimin ilk hatalarında kendimi muhasebe ettim hep,kızmayın ama acaba kadınlık vazifemi yapamadım mı,yetemedim mi diyerek toparladım kendimi.Herşeyimle onu mutlu etmeye çabaladım ettim de ama o bu çetrefilli hayattan yine de vazgeçmedi.
İyiyim artık,benden de memnunsun bu işleri bırak dediğimde sen beni başlarda itmeseydin deyip deyip devam etti.Her hatasını gördüğümde ise affet seviyorum sensiz yapamam bu son dedi durdu.Bunun bir hastalık bağımlılık olduğunu söylerdi, geçecek ya da geçti der dururdu.
Psikolog, psikiyatri,aile terapisti,hatta hacı hocalara kadar gittik ama kısa süreli düzelmeler yaşasak da değişen hicbirsey olmadı.
Üzerine sürekli psikolojik şiddet uygulamaya başladı kadın olsaydın senin yüzünden oldu dedi durdu.Hatta ben her yakaladığımda,beni araştırma karıştırma ,diye ara ara şiddet de uyguladığı olurdu
Yani oturup şiddeti kabul etmedim tabi ki o zamanlar da evi kısa süreli terkediyordum,binlerce kez özür dileyip,af dilerdi,çocuklar için mecburen geri geliyordum.
Çevremde sevilen değer verilen biriyim aslında.170 boyunda ideal kilosunda,sporunu yapan beslenmesine dikkat eden giyimine kuşamına önem veren,bakımlı iletişimi kuvvetli sürekli kendini geliştiren bir bayanım.Eşim de bunların farkında idi ama vazgeçemediği bu ahlaksız hayat ve son 10 yıldır bitmeyen gel gitler,boşanma süreci başlatıp boşanamadığımız davalar,handikaplardan sonra artık boşanıyoruz.
En son koparan olay ise;
artık onu kendi haline bıraktım bu son bir yılda,
ne halin varsa gör dedim.Hatta telefonuna şifre koy ben birşey görmek istemiyorum dedim.Tabi o sürekli iyiyim ben artık seni seviyorum deyip dursa da ben de güven falan yoktu.Ama yanına yatıp kadınlık yapamam böyle ev arkadaşı gibi gitsin dedim.Yiyip içip dışarda aile gibi görünüp ayrı yataklarda yatalım,bu laçka olmuş evliliği böyle sürdürelim dedim ama onun gibi bir adam bunu kabul eder mi.Tabi ki etmedi.
Son bir ay boyunca ,ona olmuyorsa sen git istediğin yere,boşanalım,istediğin hayatı yaşa dedim,ben çocukların düzenini bozmam,kira bile olsa ortak mülk kadın ve çocukların hakkıdır desem de,kabul etmedi.Kadınlık edeceksin etmiyeceksen sen gideceksin o burnun sürtülecek tıpış tıpış geri geleceksin dedi durdu.Ben de gitmeyeceğim dedim durdum sen gideceksin dedim.Gidemeyeceğimi anlayınca iyice eziyete başladı, psikolojik olarak.
En son yine ana ekranda mesaj gördüm sabah,akşamına da işten gelince suratsız karşıladım doğal olarak.O da zaten cinsel anlamda da pek beraberliğe yanaşmadığim için hiddetli idi zaten tuttu kolumdan seni öldürmeden çık bu evden dedi.Çıkmayacaktım Allah var 17 yaşındaki oğlum Anne yürü dedi,deli misin sen ne diye kendine eziyet ettiriyorsun dedi ve çıktık geldik annemin evine.Yani haklı olarak ailem de yanımda ve bu işin artık olmayacağını biliyorlar.
Şu an ise tek derdim çocuklarım.Ne olur onların arkasına sığınma demeyin.Siginma değil bu evliligi asla sürdürmeyecegim bu net.
Kızım 13 yaşında ve odasını çok severdi mabedi gibiydi evini çok sever evden çıkmazdı ister istemez burda anneannesinde çok rahat edemiyor.Simdiki çocuklar internet çocuğu evde internet yok alma durumu da yok teknik olarak.Canı sıkılıyor evini özlüyor.Agliyor babam gitsin ayrılın ama eve biz gidelim diyor.Anlatiyorum anlamıyor.Annanne de biraz despot fazla müdahale ediyor çok arada kaldım oğlum daha makul ama kızıma kıyamıyorum.Sabah herşeye agresif davrandı .
Bağırdım çocuğa,ne çektiğimi ne kadar mücadele ettiğimi yıllardır biliyilorsun .Yeter artik benden bu kadar dedim.O kadar şeye rağmen evden kovan baban dedim.Gideceksen git ev orda dedim ev yakın anneme.Benden gidecek yok buranın şartları böyle dedim.Ama yine de çocuklarımı bu süreçten sağlıklı çıkarmak için ne olur yardım edin.Kizim asla psikolog yardım kabul etmiyor gitmez sanmıyorum zorla da götüremem,ayrılıktan boşanmadan etkilenmiyor asla ama evini özlüyor.Kanuni yollarda işe yaramaz o kanun dinlemez evde biz duralım desek mahkeme de kabul etse ,yine de çıkmaz eziyetine devam eder bu sefer de 3.sayfalara haber oluruz ev zaten annesinin üzerine.
Yani kısacası; çocuklarımı özellikle kızımı hasarsız bu duruma nasıl alıştırabilirim.
Evet bir de aşırı müdahaleci anneanne.Aslinda iyilikleri için söyleniyor sürekli, erken yatın telefonları bırakın, çamaşırlarınizi katlayin vs.ama anneme de anlatamıyorum .İyi hoş çok fadakardir ama azıcık uyarınca annemi o da öleyim kurtulayım deyip basıyor veryansini.
Çok haklısınız .Hayat bu yara da alsa geçirecek bu süreci.Ayril demem demenize şaşırdım ayrıca insanlar bir mozosit olduğumu falan düşünüyor.Bunca sene çektiğim için sizin böyle demenize şaşırdım.bu surec saglikla falan atlatilmaz kendinizi kandirmayin. yillarca cok saglikli bir ortamda cocuklariniz ve siz kalmis gibi davraniyorsunuz. azicik kendinize gelin. cocugum evini babasini ozledi diyip yine ayni ortama donecek gibi davraniyorsunuz. 5 yasinda bir cocuktan bahsetseniz anlayacagim. bu kiz sizin aldatildiginizi bilmiyor mu? nelere gogus gerdiginizi ? azicik internetten uzakta duruversin ayrica 13 yasinda hic odasindan cikmayan bir kiz ne kadar saglikli olabilir? kendinizi kandirmayin. ben kimseye ayril demem size de demiyorum ama azicik guclu olun.
ne ayril derim ne ayrilma bu kisim sizin bileceginiz is ama yasadiklariniz berbat oturun yazdiklarinizi tekrar okuyun ve ayrilip ayrilmama kararini siz kendiniz veein. bu hayat sizin hayatiniz biz sadece en fazla 5 dk misafir olur unuturuz.Çok haklısınız .Hayat bu yara da alsa geçirecek bu süreci.Ayril demem demenize şaşırdım ayrıca insanlar bir mozosit olduğumu falan düşünüyor.Bunca sene çektiğim için sizin böyle demenize şaşırdım.
Uzun ama okuyun sonuna dek lütfen!!!
37 yaşındayım.18 yıllık evliyim.İki tane evladım var.Eşim tarafından evliliğimizin ilk yılları hariç; son 10-12 yıldır,gerek fiziksel,gerek duygusal,gerek sosyal medya üzerinden,gerek yüzyüze,gerek sadece mesajlaşma ile defalarca aldatıldım.Sayısını bildiğim 50-60 kadın vardır sanırım
Kimi evli,kimi bekar,kimi 17 yaşinda, kimi 50 yaşında,kimi hayat kadını kimi normal bir sürü kadınla defalarca aldatıldım.Bana bile ulaşan kadınlar olurdu ben evliyim başıma bela açacak kocanız beni rahatsız ediyor diyenler olurdu.Çoğuna rastgele mesaj atardi kim olduğunu dahi bilmeden,onları ben bile kâle almamaya başlamıştım düşünün artık.
Üzerine 3 yıl önce HPV virüsü aldım eşimdentip16 ve CIN3 evresinde serviks kanserinin eşiğinden döndüm ,şükür tedavim bitti şu an iyiyim
Başlarda eşime cinsel anlamda çok yetemedim.
Küçük evlendiğimden ya da cinsel tabulardan mı,yetiştirilme tarzından mı bilmem pek istekli biri olamadım cinsel anlamda.
Sevgi fazlasıyla vardı ama işin cinsel boyutu çok cezbetmiyordu beni açıkçası.O da burdan uç bularak bu ahlaksız yaşamın içine girdi.Eşimin ilk hatalarında kendimi muhasebe ettim hep,kızmayın ama acaba kadınlık vazifemi yapamadım mı,yetemedim mi diyerek toparladım kendimi.Herşeyimle onu mutlu etmeye çabaladım ettim de ama o bu çetrefilli hayattan yine de vazgeçmedi.
İyiyim artık,benden de memnunsun bu işleri bırak dediğimde sen beni başlarda itmeseydin deyip deyip devam etti.Her hatasını gördüğümde ise affet seviyorum sensiz yapamam bu son dedi durdu.Bunun bir hastalık bağımlılık olduğunu söylerdi, geçecek ya da geçti der dururdu.
Psikolog, psikiyatri,aile terapisti,hatta hacı hocalara kadar gittik ama kısa süreli düzelmeler yaşasak da değişen hicbirsey olmadı.
Üzerine sürekli psikolojik şiddet uygulamaya başladı kadın olsaydın senin yüzünden oldu dedi durdu.Hatta ben her yakaladığımda,beni araştırma karıştırma ,diye ara ara şiddet de uyguladığı olurdu
Yani oturup şiddeti kabul etmedim tabi ki o zamanlar da evi kısa süreli terkediyordum,binlerce kez özür dileyip,af dilerdi,çocuklar için mecburen geri geliyordum.
Çevremde sevilen değer verilen biriyim aslında.170 boyunda ideal kilosunda,sporunu yapan beslenmesine dikkat eden giyimine kuşamına önem veren,bakımlı iletişimi kuvvetli sürekli kendini geliştiren bir bayanım.Eşim de bunların farkında idi ama vazgeçemediği bu ahlaksız hayat ve son 10 yıldır bitmeyen gel gitler,boşanma süreci başlatıp boşanamadığımız davalar,handikaplardan sonra artık boşanıyoruz.
En son koparan olay ise;
artık onu kendi haline bıraktım bu son bir yılda,
ne halin varsa gör dedim.Hatta telefonuna şifre koy ben birşey görmek istemiyorum dedim.Tabi o sürekli iyiyim ben artık seni seviyorum deyip dursa da ben de güven falan yoktu.Ama yanına yatıp kadınlık yapamam böyle ev arkadaşı gibi gitsin dedim.Yiyip içip dışarda aile gibi görünüp ayrı yataklarda yatalım,bu laçka olmuş evliliği böyle sürdürelim dedim ama onun gibi bir adam bunu kabul eder mi.Tabi ki etmedi.
Son bir ay boyunca ,ona olmuyorsa sen git istediğin yere,boşanalım,istediğin hayatı yaşa dedim,ben çocukların düzenini bozmam,kira bile olsa ortak mülk kadın ve çocukların hakkıdır desem de,kabul etmedi.Kadınlık edeceksin etmiyeceksen sen gideceksin o burnun sürtülecek tıpış tıpış geri geleceksin dedi durdu.Ben de gitmeyeceğim dedim durdum sen gideceksin dedim.Gidemeyeceğimi anlayınca iyice eziyete başladı, psikolojik olarak.
En son yine ana ekranda mesaj gördüm sabah,akşamına da işten gelince suratsız karşıladım doğal olarak.O da zaten cinsel anlamda da pek beraberliğe yanaşmadığim için hiddetli idi zaten tuttu kolumdan seni öldürmeden çık bu evden dedi.Çıkmayacaktım Allah var 17 yaşındaki oğlum Anne yürü dedi,deli misin sen ne diye kendine eziyet ettiriyorsun dedi ve çıktık geldik annemin evine.Yani haklı olarak ailem de yanımda ve bu işin artık olmayacağını biliyorlar.
Şu an ise tek derdim çocuklarım.Ne olur onların arkasına sığınma demeyin.Siginma değil bu evliligi asla sürdürmeyecegim bu net.
Kızım 13 yaşında ve odasını çok severdi mabedi gibiydi evini çok sever evden çıkmazdı ister istemez burda anneannesinde çok rahat edemiyor.Simdiki çocuklar internet çocuğu evde internet yok alma durumu da yok teknik olarak.Canı sıkılıyor evini özlüyor.Agliyor babam gitsin ayrılın ama eve biz gidelim diyor.Anlatiyorum anlamıyor.Annanne de biraz despot fazla müdahale ediyor çok arada kaldım oğlum daha makul ama kızıma kıyamıyorum.Sabah herşeye agresif davrandı .
Bağırdım çocuğa,ne çektiğimi ne kadar mücadele ettiğimi yıllardır biliyilorsun .Yeter artik benden bu kadar dedim.O kadar şeye rağmen evden kovan baban dedim.Gideceksen git ev orda dedim ev yakın anneme.Benden gidecek yok buranın şartları böyle dedim.Ama yine de çocuklarımı bu süreçten sağlıklı çıkarmak için ne olur yardım edin.Kizim asla psikolog yardım kabul etmiyor gitmez sanmıyorum zorla da götüremem,ayrılıktan boşanmadan etkilenmiyor asla ama evini özlüyor.Kanuni yollarda işe yaramaz o kanun dinlemez evde biz duralım desek mahkeme de kabul etse ,yine de çıkmaz eziyetine devam eder bu sefer de 3.sayfalara haber oluruz ev zaten annesinin üzerine.
Yani kısacası; çocuklarımı özellikle kızımı hasarsız bu duruma nasıl alıştırabilirim.
13 yaşındaki kızın her ne kadar ergen de olsa annesinin halinden anlaması lazım....Nefret etmesinler zaten,ama annelerinin yaşadığı sıkıntıyı görüpte özellikle kızınızın eve dönmeyi istemesi ilginç.
13 yaşındaki kızın her ne kadar ergen de olsa annesinin halinden anlaması lazım....
Madem anlamıyor ve lüksünü özlüyor, gönderin baba ile kalsın o çok sevdiği evinde ve odasında....
Ancak konu sahibi oturuyor birşey yapmıyor gibisiniz, kızınızı alın karşınıza arkadaş gibi konuşun, hiç mi olmuyor, bir oda kurmak o kadar da para istemiyor...kendinizi tanıtırken epey olumlu cümleler kullandığınız için kolay iş bulacağınızı düşünüyorum....
Evin gecikmeli kredi ödemeleri var üstelik annesinin üzerinde,zorla kalırsam evde borcu temelli ödemez,sıkıntı olur evi unutmam gerek.ne demek eşim kanun falan dinlemez, NE DEMEK ? Muz Cumhuriyeti değil burası istediği gibi at koştursun. Sadece şuradaki anlatımlarınız bile burnunu sürtecek kadar hukuki işlem yapmanıza yeterli olur. yok öyle eve çöreklenip pislik işlerini orada devam ettirmek. Mahkemeden karar çıkar çıkmaz icraya koyarsınız, memurlar gelince ne yapacakk? kendini zincirle bağlasa da emre mukavemetten doğru hapse. Lütfen ama LÜTFEN haklarınızı bilin ve gücünüzün farkında olun. yazım tarzınız bile çaresizce geldi bana. Çocuklarınız için bile olsa güçlü durmak zorundasınız.