Boşanma sürecindeyim yardım edin.Çocuklarım etkileniyor.Çok çaresizim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'de kaç tane adam evi kadına bırakıpta gidiyor,bir elin parmaklarını geçmiyor maalesef.
Aynen maalesef.Durdugu evin taksitierini de ödeniyor zaten Annesinin üzerinden kredisi var.Ev de annesinin üzerinde zaten orda durdurmazlar beni ne kadar hakli da olsam.Baskasinin olan eve de ödeme yapmam.O da beni o evden çıkarmak için zaten yapmadığı ödemeleri hiç ödemez.

Taksit ödeniyorsa hala bu borcu sizede yıkarlar madem oturacaksın öde bu borcuda diyebilirler.

Nefret etmesinler zaten,ama annelerinin yaşadığı sıkıntıyı görüpte özellikle kızınızın eve dönmeyi istemesi ilginç.
Evet ben de buna üzülüyorum hem de çok.Hayir bosanin diyor ama o gitsin biz gidelim evimize diyor.Bir süreç var önümüzde pat diye ev eşya iş bulma düzen oluşturma olamıyor tabiki.Zamanla olacak bu süreçte anneanne düzenine adapte olması gerek bu süreç sıkıntı sadece benim için

bakin hanimefendi kiziniz 13 yasinda akli basinda dediginizi anlayacak kavrayacak yasta rica ediyorum anlatin ve anlasin. 17 yasindaki zaten buyumus derdinizi gormus. bakin bu adam ahlaksiz. anneniz size ev dosemisti diger ev bos duruyordu o bos olan eve gidin. ya suanda kiziniz evi degil interneti ozluyor

Oras
Taksit ödeniyorsa hala bu borcu sizede yıkarlar madem oturacaksın öde bu borcuda diyebilirler.
Orasi kesin .Benim o evden ümidi kesmem gerek.Kızıma da bu sürecin geçici olduğunu bir duzenimizin olacağını ama zamanla olacağını anlatabilmem gerek

Kredi olayını mutlaka biliyordur çocuklar,siz çalışmıyordunuz değilmi.
Belli bir süre anneanne yanında kalıp daha sonra kendi imkanlarınız el veririrse ayrı bir eve çıkabilirisiniz.

Annem gidecek geri o eve.Ama şimdi daha çok yeni hersey bir hafta oldu bir anda herşey yoluna girmiyor bu süreci sağlıklı atlatmak önemli olan

Kesin bir dille anlatın bunu,bunu anlayacak yaşta zaten onun derdi internet olmaması evde değilmi.
Evet bir de aşırı müdahaleci anneanne.Aslinda iyilikleri için söyleniyor sürekli, erken yatın telefonları bırakın, çamaşırlarınizi katlayin vs.ama anneme de anlatamıyorum .İyi hoş çok fadakardir ama azıcık uyarınca annemi o da öleyim kurtulayım deyip basıyor veryansini.

Annem gidecek geri o eve.Ama şimdi daha çok yeni hersey bir hafta oldu bir anda herşey yoluna girmiyor bu süreci sağlıklı atlatmak önemli olan
bu surec saglikla falan atlatilmaz kendinizi kandirmayin. yillarca cok saglikli bir ortamda cocuklariniz ve siz kalmis gibi davraniyorsunuz. azicik kendinize gelin. cocugum evini babasini ozledi diyip yine ayni ortama donecek gibi davraniyorsunuz. 5 yasinda bir cocuktan bahsetseniz anlayacagim. bu kiz sizin aldatildiginizi bilmiyor mu? nelere gogus gerdiginizi ? azicik internetten uzakta duruversin ayrica 13 yasinda hic odasindan cikmayan bir kiz ne kadar saglikli olabilir? kendinizi kandirmayin. ben kimseye ayril demem size de demiyorum ama azicik guclu olun.

Bosanma davası acıp uzaklasyırma alın. Sız evde kalırsıjız, esınız gıder. Ama eve donun oyle acın davayı. Terk eden sız olmayın ,

Belli bir yaşa geldikleri için normal aslında.

Çok haklısınız .Hayat bu yara da alsa geçirecek bu süreci.Ayril demem demenize şaşırdım ayrıca insanlar bir mozosit olduğumu falan düşünüyor.Bunca sene çektiğim için sizin böyle demenize şaşırdım.

ne ayril derim ne ayrilma bu kisim sizin bileceginiz is ama yasadiklariniz berbat oturun yazdiklarinizi tekrar okuyun ve ayrilip ayrilmama kararini siz kendiniz veein. bu hayat sizin hayatiniz biz sadece en fazla 5 dk misafir olur unuturuz.

Nefret etmesinler zaten,ama annelerinin yaşadığı sıkıntıyı görüpte özellikle kızınızın eve dönmeyi istemesi ilginç.
13 yaşındaki kızın her ne kadar ergen de olsa annesinin halinden anlaması lazım....

Madem anlamıyor ve lüksünü özlüyor, gönderin baba ile kalsın o çok sevdiği evinde ve odasında....

Ancak konu sahibi oturuyor birşey yapmıyor gibisiniz, kızınızı alın karşınıza arkadaş gibi konuşun, hiç mi olmuyor, bir oda kurmak o kadar da para istemiyor...kendinizi tanıtırken epey olumlu cümleler kullandığınız için kolay iş bulacağınızı düşünüyorum....

Herşeyi bilip anlayacak yaşta kızıda,ama genede evine gitmek istemesi ilginç.
Buradaev konusunda anneye destek vermesi lazım.

ne demek eşim kanun falan dinlemez, NE DEMEK ? Muz Cumhuriyeti değil burası istediği gibi at koştursun. Sadece şuradaki anlatımlarınız bile burnunu sürtecek kadar hukuki işlem yapmanıza yeterli olur. yok öyle eve çöreklenip pislik işlerini orada devam ettirmek. Mahkemeden karar çıkar çıkmaz icraya koyarsınız, memurlar gelince ne yapacakk? kendini zincirle bağlasa da emre mukavemetten doğru hapse. Lütfen ama LÜTFEN haklarınızı bilin ve gücünüzün farkında olun. yazım tarzınız bile çaresizce geldi bana. Çocuklarınız için bile olsa güçlü durmak zorundasınız.

Evin gecikmeli kredi ödemeleri var üstelik annesinin üzerinde,zorla kalırsam evde borcu temelli ödemez,sıkıntı olur evi unutmam gerek.

aynı odayı yeni evinize de yaparsınız çocukları öyle bir ortamda büyüterek yeterince bozmuşsunuzdur psikolojilerini zaten. bir an önce boşanın alın nafakayı ayrı eve çıkmaya bakın. dünkü çocuk odasını istiyor diye o cehenneme döndürmeyin çocukları

Kızınızın odasını mabed gibi gördüğünüzü söylemişsiniz. Bir eşyaya bir internete böyle anlam yüklemesi bile karı koca ilişkinizin çocuklarınızı ne kadar olumsuz etkilediğini gösterir.
Henüz bir hafta olduğu için bu çıkışları normal karşılamanızı tavsiye ederim. Annenizin teklifi de gayet makul. Odasının aynısını bile alabilirsiniz bir müddet sonra. En önemlisi de bu süreçte kızınızı kaybetmeden onunla vakit geçirmeye dikkat etmeniz.. Oğlunuz yanınızdaymış durumun farkındaymış ne güzel. İnşallah kızınız da bu süreci en az hasarla atlatır ve hep birlikte güzel bir hayatınız olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…