Boşanma sürecindeyim yardım edin.Çocuklarım etkileniyor.Çok çaresizim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kocayla boşandıktan sonra tekrar evlenirken çocukların psikolojisini pek de dusunmemistiniz. Hatta yok saymistiniz isteklerini. Bilemedim şimdi...
Tekrar evlenmek mi karıştırdıniz sanırım boşanma olmadı hiç sadece 4 aylık bir ayrılık süreci oldu 3 yıl önce.Boşanma şimdi gerçekleşecek

Ee supermis. Konu sahibesi annen gayet zeki bir kadin, o da senin cocuklarinal kendi duzenin olmasi gerektiginin farkinda. Bence kizinla guzelce konus, biraz sabirli olmasini, her seyin rayina yakinda girecegini, kendi eviniz olacagini soyle.

Öyle bir imkan varsa, çocuklarınızın eşyalarını alın. Bir an önce evi benimsesinler. Çocuklar artık büyümüş. Çalışırsınız. Annenizin durumu da iyi anladığım kadarıyla. Maddi manevi desteğiniz var. Neyi düşünüyorsunuz bu kadar?

kesinlikle suçlu sizsiniz. böyle rezil bir hayata katlandığınız için. ve çocuklarınızı böyle saygısız ve sevgisiz bir ortamda büyütüp, baba / eş olan kişiye katlandırmanızdır. yazık o çocuklara. biliyor musunuz şimdi nasıl travmalar yaşıyorlar kendi içlerinde. hemen boşanma davası açacaksınız ve ayrıldıktan sonra şu anki evinizde 2 çocuğunuzla beraber kalmayı yaşamayı talep edeceksiniz. bunlar olmuyorsa da çalışıp, düzen kuracaksınız. anne, baba evinde o yaştaki çocuklarla olmaz. onlar düzen isteyecekler. bir başkasının düzeninin üzerinde hiç kimse rahat edemez zaten. ve de kesinlikle o kişiye karşı da uzaklaştırma talep etsin avukatınız. hayatınıza ve çocuklarınızın hayatına daha fazla kötülük edilmesin.

++++++
++++++

Yaşadıklarınız zor ve anlaşılması da zor malesef.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun.
Anladığım kadarıyla çalışmayan bir kadınsınız, zira çalışıyor olsaydınız durumlar çok daha farklı olabilirdi.
Çalışma imkanınız varsa, yerinizde olsam bir an önce iş anlamında kendimi hale yola koyardım.
Çocuklarınızın ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilmek adına.

Annenizin evinde olmanız zor bir durum oluşturuyordur farkındayım.
Fakat çocuklarınız birşeyleri anlayacak ve kendi başına da bu konular ile mukayese yapıp mantık yürüyetecek yaştalar.
Bende kızınızın evimde evim tutturmasını anlayamadım.
Sizin yaşadıklarınıza şahit olmuş birisi olarak, bence davranışı doğru değil.

Öncelikle kızınızın bu bencilliğini biraz yenmesini sağlayın derim.
Oğlunuz ise size destekçi olarak davranmış taktir ettim.
Çocuklarınız için, kendinize o ev haricinde bir yerleşim edinip, kendi düzeninizi tekrardan kurmanız gerekecek.
Ben böyle görüyorum konuyu, çünkü eşiniz size rahat vermeyecek belli ki.
Zaten bunca zamandır da susmanız ve yaşattıklarına katlanmanız ayrı bir konu.

Ben şunu da anlayamadım.
Adam napacaksa misli misli yapmış.
Kadın bir şekilde susmuş, iyi güzelde, hala niye o evde kalma çabası onu anlamadım?

Bir dakika durmam o evde ya.
Taştan çıkartırım rızkımı gerekirse, çocuklarımın ihtiyaçlarına yeterim bir şekilde.
Allah yardım etsin ama, ben çok boşanacak gibi görmüyorum kendisini.
Zira bunca senedir çektirilenler az buz değil, bunlara susup katlanan bir insan, nasıl sonradan değişir? Tartışılır.

Kendi evladınızla aynı yaşta olan çocuklarla bile birlikte olacak kadar gözü dönen bir adamın yaptıklarına göz yumduğunuz için, bu zamana kadar birlikte olduğunuz için sadece ve sadece siz suçlusunuz, yazık. Ancak sizi evden kovmasını beklemişsiniz, evden kovmasa 17 yaşındaki çocukla beraber olacak kadar gözü dönmüş bu adama kadınlık yapmaya devam edecektiniz öyle mi?
Öneride bulunabilirim ama kusura bakmayın hiç empati kuramadım, allah ıslah etsin diyorum.

Çoookk Ama yine de babalarına kin nefret yok bana hak veriyorlar ama çocuklarla arası çok iyiydi o yüzden babaya kızgınlık yok ikisinde de.Ama benim bosanmami destekliyorlar.

Nefret etmesinler zaten,ama annelerinin yaşadığı sıkıntıyı görüpte özellikle kızınızın eve dönmeyi istemesi ilginç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…