- Konu Sahibi benderdimihangidaga
-
Arkadaslar Allah hepinizden bin kere razi olsun. Haklisiniz ben kendimden cok verdim resmen ezik durumuna düstüm. O hep benden daha fazlasini istedi. Bi gün telde konusurkeb bana diyoki, cogu kiz kocaya kaciyo sevgisini belli ediyo. Sen benim icin ne yaparsin diyo. Ya Allah askina ailem beni gönüllü vermis sen daha neyin pesindesin. Alti ay evli kaldik ama sanki yillarin monotonlasmis evliligi gibiydi ne bir hediye ne bir sürpriz nede deger vermek. Ben kendimi ucuza sattim resmen. Takilarimin hepsini ona verdim insan bir tesekkür eder demi. Hic birsey demedi.
Arkadaslar ben kendime dört dörtlügüm demiyorum degilimde ama inabin bu evlilik icib elimden geleni yaptim.
Ya yeni evli olan erkek karisina sen ayrilamazsin korkarsin dermi? Simdide bizi suclu görüyo biz yikmisiz yuvamizi. Zaten hep beni sucladi durdu her zaman. Zulüm gördük ailecek kendisinden ve annesinden. Güya ikiside ailenin en dindarlari. Kendi kendime ettim ben arkadaslar. Nisanlilik döneminden bu yana beni ayrilikla tehdit eden biriyle evlendim, ve herseyi kabullendim en büyük sucumda buydu.
Rabbimdrn dilerim en kisa zamanda hatalarini anlar ve görür bana nasil zulmettigini. Allah var gam yok.
Zor arkadaslar cok zor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Dualarinizi bekliyorum arkadaslar.
Selametle!!!
merhaba arkadaslar bende yeni katilanlardanim. icimdekileri anlatip rahatlamak istiyorum bunaldim hemde cok. keske bende sertap erenerin sarkisi gibi umrumda degil iyiki bitti omuzlarimdan koca bi yük gitti desem, diyebilsem... evet bosanma sürecini yasiyorum kötüyüm hemde cok. Üc ay oldu hemen hemen babamin evine geleli ama ben hala bosanmak istemiyorum bir ay sonra bosanma davam var. bastan anlatayim. esimle tanisarak evlendik cok israr etti neler yapti neler evet deyim diye... inandim tamam dedim ne derse tamam... dedim bundan iyisini bulamam hem seviyorum hemde cok saygili görgülü... ama degilmis... annesi zaten bastan beri istemiyordu evliligimizi, nisanlilik dönemince ne geldi ne gitti... esimde sagolsun hic gelip gitmezdi bende yeterki bozulmasin diye disarda görüstüm hep. nazlanarak bize geliyordu. o beni seven oglan gitmis yerine bambaska birisi gelmisti. olsun dedim ailesi ne nisanla ne dügünle ugrastilar sinirleri yipranmistir evlenince düzelir dedim... ne dediyse tamam yapalim nasil istersen dedim. ama ben böyle yaptikca o tepeme cikti. anneside nazlana nazlana bindebir gelirdi bize bizim zorumuzla. öyle bi duruma gelmistiki sanki ben hic istenilmeyen bir insanim esim benim icin veli nimet gibiydi. cok isteyenlerim oldu tanismak isteyen benim icin kalbine bile dövme yaptiranlar. neyse kina günü geldi catti kiz kardesi sagolsun benimle güzelce kavga etti, hemde kinanin basinda herkes gördü tam bir rezillikti zaten kinada onlarin tarafindan kimse yoktu hep bizimkilerdi herkes bi sogukluk oldugunu anladi esimse kinamizi hic umursamadi sanki kendisinin kinasi degilmis gibi hep su kina bitsinde artik eve gidelim dedi durdu ve kina sonrasi aldi yüzügü elime zorla verdi kabul etmedim... utandim... bunaldim... ben yine küsmedim konustum esimle dügünden bir gün önce esim sadicimiz olmasin dedi o kadar bunalmisimki burnum kanadi durmadan. onada tamam dedim. dügün günümüzde tam bi cenaze evi gibiydi herkes birbirine bakiyodu saskinliktan. esimin annesi kimseye hosgeldiniz bile demedi. evlendik aileme gidip gelmedi annem bize gelse hic hosgeldin demezdi ablam ikinci gelmesinde ablamla tartisti. ama ona sorsan o hep hakli o hep dogru. babamin evine geldim beni eve götürmek istedi gitmek icin can attim ama eve sen kendin gel ben seni alamam ailenin elini öpüp özür dileyip bide ben haksiz degilim suclu sensin dedi babamda göndermedi bundan sana koca olmaz dedi. ve nitekim bir bucuk ay sonra durusmamiz var ben cok bunaliyorum ayrilmak istemiyorum... kizlar sizce ne yapmaliyim bosansammi iyi yoksa savassammi evliligim icin...simdiden hepinize cok tesekkür ederim...
Hala boşanma davası acmadın mı abetaNeyi bekliyorsun? Koskoca iki yıl oldu.
dava açıldı ancak red oldu...şimdi o açamıyor ben de bekliyorum açarım be elmayra yazı var kışı var:) dava yeni bitti zaten...
ahahahaha otobüs bozuldu yan yattı çamura battı diyosun
Ac davanı bosan, hayatına bak demiştik iki yıl gecmiş üstünden
elmayra canım..valla davadan alnımın akıyla çıktım...biliyorsun aynı iş yerindeydik ve kulagıma bir sürü lafı geldi...boşayacagım abetayı deyip duruyormuş..boşayamadı:)..sunduğu bütün sebepleri çürüttüm..ve davayı kazandım...şimdi sıra bende beklesin bakalım açacağım davayı...boşama nasıl olurmuş görsün...avukatı arayıp duruyor ne kadar istiyorsunuz diye...gözüm parada değil ki benim...gençliğimi hayallerimi almış..hangi para telafi eder ki...boşayıpta hemen evleneceğimde yok zaten..böyle hayatım pek gıcırında...bu arada buradan da söyleyeyim merak edenlere:
1) 1 yılı aşmayan evliliklerde boşanma davası açılır ..ancak çekişmeli olur...çekişmeli boşanma davası da en az 1 yıl sürer..gücünüz varsa kalkışın...çok zor bir süreç
2) takıları öyle zırt diye vermiyor mahkeme...ziynet eşyası davam hala devam ediyor neredeyse 2 yıl olacak..
elmayra bu arada seni de takip ediyorum ben...hepimizin hayatı daha da güzel olacak..
öpüyorum..
siz hala bu evliliği yürüteyimmi diyebizemi soruyorsunuz....
bencede çaba göster bukadar birbirini seven seni kızları gibi seven bir aile.seni gözünden bile sakınna bir eş.ve bukadar güzel yürüyen bir evlilik bırakılırmı canım sizde abartıyorsunuz.....siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz yaaaaa....senin bu evlik başta olmamışki sen neyin savasındasın.hala ayrılmak istemiyorum demisin ayrılma ozaman çek bu zindan hayatı.....
peki ben ne yapayim bu durumda hic kimse esimle barismami istemezken o tarafta benimle ilgilenmezken ben yuvami nasil kurtarabilirim tekrar ooff valla bazen ölüm cok tatli geliyo bana bi kac kerede girisimlerim oldu ama beceremedim :'(
yapma sakın böyle bişey!! daha neler! değer mi kalınkafalının teki için. daha önünde uzun yıllar vra, ne kadar gençsin. ben de kocamla sorun yaşıyorum ve boşanmayı düşünüyorum. ama böyle bişeyi hiç düşünmedim. sakın sakın yapma bunu. kendine yazık edersin, o napıcak iki gün ağlar, üçüncü gün evlenir başkasıyla.
Arkadaslar Allah hepinizden bin kere razi olsun. Haklisiniz ben kendimden cok verdim resmen ezik durumuna düstüm. O hep benden daha fazlasini istedi. Bi gün telde konusurkeb bana diyoki, cogu kiz kocaya kaciyo sevgisini belli ediyo. Sen benim icin ne yaparsin diyo. Ya Allah askina ailem beni gönüllü vermis sen daha neyin pesindesin. Alti ay evli kaldik ama sanki yillarin monotonlasmis evliligi gibiydi ne bir hediye ne bir sürpriz nede deger vermek. Ben kendimi ucuza sattim resmen. Takilarimin hepsini ona verdim insan bir tesekkür eder demi. Hic birsey demedi.
Arkadaslar ben kendime dört dörtlügüm demiyorum degilimde ama inabin bu evlilik icib elimden geleni yaptim.
Ya yeni evli olan erkek karisina sen ayrilamazsin korkarsin dermi? Simdide bizi suclu görüyo biz yikmisiz yuvamizi. Zaten hep beni sucladi durdu her zaman. Zulüm gördük ailecek kendisinden ve annesinden. Güya ikiside ailenin en dindarlari. Kendi kendime ettim ben arkadaslar. Nisanlilik döneminden bu yana beni ayrilikla tehdit eden biriyle evlendim, ve herseyi kabullendim en büyük sucumda buydu.
Rabbimdrn dilerim en kisa zamanda hatalarini anlar ve görür bana nasil zulmettigini. Allah var gam yok.
Zor arkadaslar cok zor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Dualarinizi bekliyorum arkadaslar.
Selametle!!!
ILAHI ADALET!!!!!!!!!!
Sevgili arkadaslar
5 Temmuz 2013 senesinde actigim konuya tekrar yorum yapacagim hic aklima gelmezdi. Arkadaslar konumdada göreceginiz üzere "eski esim" bana olmadik haksizlik yapip, beni bosamisti. Bunun nihayetinde cok büyük bir travma atlatmak zorunda kalmistim. O öyle bi sürectiki, simdi bile aklima gelince basim agriyor, ruhum daraliyor. Aradan yillar gecti. Hamdolsun düzeldim. Hatta cok iyiyim. Bosandiktan sonra o zor sürecte kendimi yarim kalan üniversite hayatima verdim. Ve hamdolsun mezun oldum. Suan güzel bir iste calisiyorum. Isimden, calisma ekibimden memnunum. Yeni cevreler edindim. Eve kendimi kapatip acimla basbasa kalmamak icin gezdim, gönüllü olarak stklarda calistim. Gel gelelim eski esime ve ailesine. Eski esimin kiz kardesi ikinci evliligini bitirmis. Bir kiz cocugu var. Ve eski esimde tekrar evlenip kisa sürede yine bosanmis. Esi üc aylik hamileyken, eski esim bankadaki bütün parayi cekip, evden kacmis. Yanlis anlamayin, kadin degil parayi alip kacan. Benim eski esim. Normalde ortak cevremiz yok. Ben hep diyodum, bisey olsada onlarla ilgili ben duyamam. Bizim isimiz ahirete kaldi diye. Ama Allah cc o kadar büyükki, ben eski esimin bosanma haberini Facebookta gezinirken, tevafuken kadinin avukatina sayfasinda okudum. Hatta öyle sacma yapan bi olay yüzünden televizyonada cikmislar. Neden bosandiklarini detaylica kadar ögrendim. Kisa kesiyorum. Yoksa konu derin. Rabbime hamd ediyor, sükrediyorum. Iyikide o piskopatla evli kalmamis, iyikide cocuk yapmamisim. Eger sizede haksiz muamele yapanlar olduysa Allah'a havale edin. Ahiniz kimsede kalmiyor. Kendinize cok iyi bakin.
Getirisi oldugu gibi, götürüsüde cok benden bu kötü tecrübebin. Evet iyikide ailem yanimda durdular. Ki benim babam cevrede birisi bosansa bile cok üzülürdü. Ama benim hep arkamda durdular hem annem hemde babam. Ikisindende Rabbim razi olsun.Pardon konu sahibi ben son yorumunu görmemiştim.
Allah yine ana babandan razı olsun seni o adamın kapısına bırakmamışlar yeniden hayata dönmüşsün. Kendine bir düzen kurmuşsun.
Ben bu pislik eski kocanın karısınada çok üzüldüm onun ne günahı vardı da çocukla ortada kalmış.
Eski eşin olacak adam da evlilik yürütemeyip ısrarla yine evleniyor.
Bir daha kimseye sebep olamadın ettiğini bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?