Boşanma süreci

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanısaydınız önce neden hemen evlendiniz? Görücü usulüne sıcak bakmıyorum burada da olduğu gibi. İnsanlar birbirini tanımalı tanıyabildiği kadar.
Evet çok pasifsiniz hala temizlik, yemek diyorsunuz. Resmen hizmetçi ve köle gibi görmüş sizi. Adam psikopat ayrıca o yüzden hemen boşanın kurtulun bu adamdan.

Bazen insan 8 senelik flörtünü evlilikte bambaşka bulabiliyor bence evlilik tamamen kumar. Ya kazanır ya kaybedersin. Sezenin bir şarkısı vardı kimse kimseyi çözemez o kadar derine inemez gibi sözleri olan. Heh aynen öyle.

Verilmiş sadakanız varmış. İnşallah kazasız belasız kurtulursunuz. Altınlar boşanırken kadının olmuyor muydu? Avukatınızla konuşun da o arabada hakkınız olan bedeli bu herifin eline bırakmayın.

Aynenn öyle.. 10 ay nişanlı kaldım toplamda on gün buluştuk.. ama inanın hiçbir şekilde kendini rengini belli etmedi.. bence bu yılın ALTIN KELEBEK ODULU O ADAMA VERILMELI.. çok ustaca oynadı rolünün hakkını verdi.. evet bende aptal gibi kandim inandim.. çok iyi seçmiş beni kendine kurban.. nikahı kıydı 360 derece döndü

Evet altınlar kadının hakkiymis.. araba içinde ayrı bir dava açacak avukat sonraki süreçte .

Yok öyle çakallık. Sizin altınlarınızla alınan o araba evlilik sonrası edinilen mal kapsamına girmiyor mu? Oldu madem herkes böyle çalsın altınları sülalesinin üstüne yapsın, kadın da bakakalsın.

Kesinlikle öyle bende aynısını düşünüyorum buda benim kumarim oldu diyorum kendi kendime artık..dünya o kadar kötüye gidiyor ki aynaya bakınca insan kendini bile tanıyamıyor.. artık kendi golgemizden korkar olduk sanki yaşanılan yaşatılan tüm bu rezillikler icin Rabbım doğru yüreği temiz insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimiziii

Ya yüzsüzlüğüne bakın..kavga yapınca geriye kalan üç beş çeyrek cumhuriyet altını alıp arabaya koyuyordu ise giderken.. arabanın yedek anahtarını bile yanına alıyordu.. bu kadar mı aç gözlü şeytan ruhlu olur bi insan..benim olanı benden niye kaçırıyorsun sen ..ben napayim o altınları

Bana aldığı telefonu elimden zorla aldı ..gelirken ben .. baban alsın sana telefon dedi.. bu evden hiçbirsey alamazsın diyerekten ..bu kadar kötü kötü kötü kötü bi insan Allah bin beter etsin onu inşallah... ailem yeni telefon aldı sagolsunlar bana.

Sen ağlayacağına otur da şükret böyle bir insandan kurtuldum çocuğum da olmadı diye. Neyine ağlıyorsun bu adamın ya?

Sen ağlayacağına otur da şükret böyle bir insandan kurtuldum çocuğum da olmadı diye. Neyine ağlıyorsun bu adamın ya?
Adam için ağlamıyorum da canım bana yaşattıklarina üzülüyorum ..çok şükür farkındayım yol yakınken kurtulduğumun.. böyle bir pisliğin beni bulmasına üzülüyorum..umduğum hayal ettiğim gibi bir evliliğimin olmamasına vs.vs. ama RABBIM BOHLE İSTEMİŞ YASADIM VE BITTI COK SUKUR GERIDE KALDI ARTIK .. INSALLAH HER SEY DAHA GUZEL OLURRR

Size kim saçını süpürge edersen, kendini yerlerde paspas edersen sevilirsin dediyse yalan söylemiş. Bunu kabullenin evvel, bunu bunu yaptım diye ballandıra ballandıra anlattığınız şeyler kendine saygısı olan insanların yapacağı şeyler değil.

Evet maalesef ki kendime saygım olmadığı için başıma bunlar geldi .. KENDIME OLAN SAYGIMIN BU SEKILDE KAZANMAM DA ARTIK BENIM TECRÜBEM OLDU ..

Amin amin

Sana dünyayı dar etmis sende ona yar etme sikayetci ol bakalim elindeki silahi aliyolarmi meslekden uzaklastirma hatta ihrac bile olur kim kime boyun eğmek zorunda görsün bunca sey olurken sen nie hic delil toplamadin nasil buladar sustun dayandin anasından emdiği sütü burnundan getir bu konularda emniyetin yaptirimi cok kati affi yok

Evet doğru diyorsunuz .. inanın hiç ama hiç aklıma gelmedi bu süreçte bunları yaşarken düşünemedim neyi nasıl yaparım diye.. şuan o yüzden ahhhh aptal kafam diye kendi kendime dövünüyorum. Haketmiyor asla o mesleğii..aynen öyle ali kıran baş kesen kesildi başıma bir buçuk yıldır..

Silahını 6 ay boyunca el koymuşlardır zaten.. inşallah yine alırlar.. uzaklaştırma kararı da aldırdım. İnşallah meslektende olur hayatı zindan olsun. . Sanki açık cezaevinden tahliye olmuş gibi hissediyorum kendimi artık.. aileme korkumdan bisey anlatamadım.. hep tehditlerine boyun eğdim..yok dul kadın olacaksın kimse yüzüne bakmaz olan sana olur..babanın evinde iki gün yüzüne gülerler sonra fazlalık olursun diye.. aptal gibi dinledim bende kandım ya nasıl bu kadar saçmaladım bende şaşırıyorum kendime ..

Yahu bu nedir otur otur kalk kalk konus deyince konus sus deyince sus nedir yani sacma sapan bir insan..
Ruhun niye yaralı boyle bir ruh hastasından kurtuldugu icin mi?
Seni o silahinla vurmadigi icin mi ruhun yarali??
Kendine gel bence gencecik kadınsın adam ciddi hasta ilaclarini bile icmiyormus kendin soyluyorsun..
Hala.beni aramadilar diyorsun kuzum sende destek almalisin bence aramalarini bekliyorsan diyecek bir sey yok.
Gormuyor musun her gun kadın cinayeti aklini basina topla aramadiklari icin kurtuldugun icin sukret bosanir bosanmazda kurban kes.

Aslında bütün bunlar olurken müdürüne bile gidip soyleseydiniz bitmisti o.Komsumun başına geldi sadece yüksek sesle kavga ederken bi patirdi duyuyolar ve polis cagiriyolar diger komsular bütün emniyet komser müdür eve daldilar adam meslekden aciga alindi kadini müdür anne babasina götürdü rezil ettiler adami

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…