• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınıza silah dayadığını avukatınıza söyledinizmi ..Altınlarınızı aldığını..evet maddiyat kesinlikle önemsiz ama bu yaptıklarınında bir bedeli olmalı yanına kar kalmamalı..Anladığım kadarıyla polis kimliğini çok önemli birşey olarak görüyor,kendini ilah falan sanıyor..şuursuz. Umarım meslekten atılır

Evlilik degil bu sizin yaptıgınız hata alta bu kadar boyunduruk altına girmiş olmanız bu kadar kendinizi hiç ederseniz tabiki deger görmezsiniz kusura bakma da bana ben sus dersem susacak konuş dersem konuşacaksın diyen adama hoşt köpek az ötede havla derim o kim oluyor beni ben yapan o mu ki kendi benliğimi hie sayayım onun istemesine bu arada bende yengeç burcuyum bunun onunla hiç alakası yok siz kendi kendinize etmişsiniz önce kendin degerini bil ki çevrendekiler de sana deger versin
Evet çok doğru.. 👏 işte o çizgiyi koruyamadım ben .. ailemde rizede .. biz adiyamandaydik.. tek başıma kaldım.. eşime güvenilir bir liman diye sığındım ama o liman tam tersi benim psikolojimi bozdu

Fiziksel şiddet var demişsiniz, darp raporu aldınız mı? Polis kendisi başınıza silah dayayıp tehdit etmiş. Elinizde mesajı falan yok mu?
Oturup ağlayacağıniza boşanma sürecini lehinize çevirmek için neler yapabilirsiniz ona kafa yorun.
Böyle bir manyaktan boşanıyor olmasına ağlayan birine verecek teselli yok bende. 🤷

Kesinlikle öyle.. her kavgamızda bile kedi gibi yanına sokulup sevgi bekliyordum ondan . Ama kesinlikle utanmadan Trip atar yüzüme bile bakmazdi ..hep barışan konuşan ben olurdum.. bahanesi hep aynı iş yerinde sorunlar yaşıyorum polislik zor meslek .. haklı olsam bile öyle konuşuyordu ki kendini haklı beni suçlu gösteriyordu..
Dik durun ve kurtarın kendinizi bu adamdan bu resmen manipülasyon.

Değil aramak kapında yatsa sakın barışma. Umarım kazasız belasız kurtulursun. Bırak eğlensin unutsun mümkünse kendi başını yesin, boşanamazsın diye hayatı zehir etse daha mı iyi?

Tweetyy34 Tweetyy34 Şükret canım çocuk olmadan bosandigina daha genceciksin karşına daha iyi biri çıkar ilerde çalış evde durma düşünme düşündükçe insan kafayı yer kendi ayaklarinin üstünde dur ailen de arkanda bırak ne hali varsa görsün eden bulur elbet..

Evet çok doğru.. 👏 işte o çizgiyi koruyamadım ben .. ailemde rizede .. biz adiyamandaydik.. tek başıma kaldım.. eşime güvenilir bir liman diye sığındım ama o liman tam tersi benim psikolojimi bozdu
Valla insanoglu dag olsa yaslanmayacaksın hiç anlamadan kayı verir düşüp kalan sen olursun şu hayatta kendinden başka kimse seni kurtaramaz kendi kendine yetmeyi bilmelisin

Başınıza silah dayadığını avukatınıza söyledinizmi ..Altınlarınızı aldığını..evet maddiyat kesinlikle önemsiz ama bu yaptıklarınında bir bedeli olmalı yanına kar kalmamalı..Anladığım kadarıyla polis kimliğini çok önemli birşey olarak görüyor,kendini ilah falan sanıyor..şuursuz. Umarım meslekten atılır
Kesinlikle öyle hepsini tek tek anlattım..gittim şikayetçi oldumm.. bana kimse bisey yapamaz mantığında ve egosunda.. beni korkak ve pasif görüyordu sen hiç bir şey yapamazsın diyordu. Maddi açıdan parasına muhtacligim yok çok şükür ama.. evlendikten hemen bi hafta sonra araba aldı arabasını abisinin üzerinde.. evi var evi yengesinin üzerinde.. ailecek dini imanı para .. para konusu hiç eksik olmuyor konuşmalarında.. artık gına geldi bana..

Kafanıza silah dayıyan sözde polise mi ağlıyorsunuz? Böyle Bi vaka vardı haberlerde, sonumuzun öyle mi olmasını istiyorsunuz? Hikayeniz de her şeyiyle ona benziyor... Ben boşanmakla kalmam süründürdüm. Net!

Valla insanoglu dag olsa yaslanmayacaksın hiç anlamadan kayı verir düşüp kalan sen olursun şu hayatta kendinden başka kimse seni kurtaramaz kendi kendine yetmeyi bilmelisin
Aynenn oyleee .. tek geldik tek gidecez.. bunun bilinciyle yaşamayı öğrenmek en doğrusu gerçekten

Co
Tweetyy34 Tweetyy34 Şükret canım çocuk olmadan bosandigina daha genceciksin karşına daha iyi biri çıkar ilerde çalış evde durma düşünme düşündükçe insan kafayı yer kendi ayaklarinin üstünde dur ailen de arkanda bırak ne hali varsa görsün eden bulur elbet..
Coook şükür çocuğum yok ..HER HAYIRDA BIR SER SERDE BI HAYIR VAR DERLER YA...CIDDEN BENİM ŞER GORUNEN SEY HAYIR OLDU.. COCUGUN OLMAMASI BUYUK BUYUK BIR AVANTAJIM.. SONSUZ SUKURLER RABBIME

Kafanıza silah dayıyan sözde polise mi ağlıyorsunuz? Böyle Bi vaka vardı haberlerde, sonumuzun öyle mi olmasını istiyorsunuz? Hikayeniz de her şeyiyle ona benziyor... Ben boşanmakla kalmam süründürdüm. Net!
Evet evet çok şükür ki sağ salim geldim ailemin yanına.. her şey beklenir bundan.. ben çok sansliymisim.. inşallah hem Allahtan bulur hemde hakettigini bulur..

Kesinlikle öyle hepsini tek tek anlattım..gittim şikayetçi oldumm.. bana kimse bisey yapamaz mantığında ve egosunda.. beni korkak ve pasif görüyordu sen hiç bir şey yapamazsın diyordu. Maddi açıdan parasına muhtacligim yok çok şükür ama.. evlendikten hemen bi hafta sonra araba aldı arabasını abisinin üzerinde.. evi var evi yengesinin üzerinde.. ailecek dini imanı para .. para konusu hiç eksik olmuyor konuşmalarında.. artık gına geldi bana..
Arabayı abisinin üzerine almasına neyi gerekçe gösterdi acaba gerçekten merak ettim.Yada ev neden yengesinin üzerine.Sonuçta yengeside el kızı abisinden boşanıp eve el koyabilir. Bu kadar paracı insanlar bunu düşünemiyor mu enrteresan gerçekten..
Yada işin içinde başka şeyler var
Rüşvet,görevi kötüye kullanma vs.ispatlanmaması için malvarlığı başkalarının üzerinde...Ama anne babasına bari versin yenge nedir?
Neyse konu bu değil
Siz bu saatten sonra kendi yolunuzda çok mutlu olursunuz umarım.o adam da layığını bulur elbet birgün

Merhaba arkadaşlar . Söze nasıl başlamam gerektiğini inanın bilmiyorum ama yaşadıklarımı ve içimdekileri döküp biraz olsun rahatlamak istiyorum.. eşimle görücü usulü tanıştık.1.5 yıllık evliyiz eşim polis memuru ben ev hanımıyim . Ben eşimi çok severek ve ona güvenerek evlenme kararı aldım. Şuan babamın evindeyim. Evlendigimiz günden hatta balayında başladı bizim kavgalarımız. Kavgamızın sebebi eşimin ailesine karşı aşırı aşırı aşırı derecede düşkün olması ve yanlışları olsa dahi hiç bir şekilde bunu kabullenmemesi. Düğün sonrası evimize döndük eşimin ailesi uzakta.ben eşimin ailesine anne ve babasına karşı sonsuz derecede saygı ve sevgi duydum her zaman hürmet ettim aradım sordum hizmet ettim .. eşim aşırı baskıcı inat kıskanç ve bencil bir insan.. sürekli kendi dediği olsun istiyor. BEN NE İSTERSEM ONU YAPACAKSIN AKSI TAKDİRDE BU EVLILIK YURUMEZ DİYORDU . SUS DEYINCE SUSACAK KONUŞ DEYINCE KONUSACAKSIN DİYORDU. Ben zaten yengeç burcuyum çok anaç hassas kırılgan ve pasif bir insanımdır boyun egiyordum bu isteğine.. günde dört beş kere anne babasıyla konuşuyordu telefonda.. benim ailemle görüşmemi istemiyordu telefonumu karistiriyordu işten gelince.. Eve bebek kamerası yerleştirdi ise gidince beni ondan takip ediyordu .. bana hiçbir şekilde harçlık vermiyordu inanın cüzdanımda beş lira bile yoktu.. altınların hepsini bozdurup araba aldı kendisine. Ailesi benim yanıma geldi altı ay sonra tam üç buçuk ay benim evimde kaldılar.. ben elimden gelenin fazlasını yaptım hiç bir gün ne zaman gitcekler diye söylenmedim eşime.. ama yeni evli bir insanın evinde bu kadar kalmaları da anormallik bence.. diğer taraftan eşim onları sürekli gezdirdi tozdurdu tabi bende gidiyordum .. bi dediklerini iki etmedi.. kaynanam çok kıskanç sinsi yalancı bir kadın..sürekli nazlanmak istiyordu . Kız çocuğu yok iki erkek kardeşler eşim.. eltim çok kötülük yapmasına rağmen ona toz kondurmuyordular iki yüzlülük yapiyordular. İyi niyetimi hep su istimal ettiler.. neyse şuan boşanma sürecindeki.. eşim hiçbir şekilde aramadı sormadı anne babası da aynı şekilde.. davayı ben açtım iki ay bekledim ne arayan var ne soran.. eşim türkü barlarda gezip çiftetelli oynuyor keyfini keyif gününü gün ediyor.. ama benim psikolojim coook bozuk sürekli ağlıyorum bunları haketmedim ben.. çocuğum yok. Evime çok bagliydim temizlik yemek düzen her şeyin en iyisini yapmaya çalıştım .. eşim başıma silah dayadı beni tehdit etti seni kursuna dizerim diye.. ben bunları hakedecek hiç bir şey yapmadım.. canım coooook yanıyor... BOSANMAK ICIN EVLENMEDIM AMA GÜVENDİĞİM DAĞA KAR YAĞDI. NASIL BIR INSANI SEVMISIM BEN.. NASIL ATLATACAGIM BEN BUNLARI ..😭😭😭😭
Acil boşan sakın dönme, sağ kurtulursan sadaka dağıt, adam psikopat Allah aşkına ne evi ne temizliği , canını kurtar asla dönme aslaaa🙄

Arabayı abisinin üzerine almasına neyi gerekçe gösterdi acaba gerçekten merak ettim.Yada ev neden yengesinin üzerine.Sonuçta yengeside el kızı abisinden boşanıp eve el koyabilir. Bu kadar paracı insanlar bunu düşünemiyor mu enrteresan gerçekten..
Yada işin içinde başka şeyler var
Rüşvet,görevi kötüye kullanma vs.ispatlanmaması için malvarlığı başkalarının üzerinde...Ama anne babasına bari versin yenge nedir?
Neyse konu bu değil
Siz bu saatten sonra kendi yolunuzda çok mutlu olursunuz umarım.o adam da layığını bulur elbet birgün
İnşallah inşallah.. abisi astsubay yengesi öğretmen.. krediyi yengesinin üzerine çektikleri için yengesinin üzerinde ev... güya borç bitinceye annesinin üzerine verecekti evi kaynanama yani . kesinlikle öyle çünkü ailesi onun için her şeymiş..benimle hiç bir kan bağı yokmuş..çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için..

Acil boşan sakın dönme, sağ kurtulursan sadaka dağıt, adam psikopat Allah aşkına ne evi ne temizliği , canını kurtar asla dönme aslaaa🙄
Evet şükür namazı kılmak gerek her şey sonuçlanır feraha kavuşunca inşallah....inşallah hayırlısıyla bosanirim. Çok şükür farklı şehirlerdeki.. ailesi egeli ege de yaşıyor.. psikopat kesinlikle..narsist diye bi hastalık var psikolojide kesinlikle narsizm hastası buuuu .

İnşallah inşallah.. abisi astsubay yengesi öğretmen.. krediyi yengesinin üzerine çektikleri için yengesinin üzerinde ev... güya borç bitinceye annesinin üzerine verecekti evi kaynanama yani . kesinlikle öyle çünkü ailesi onun için her şeymiş..benimle hiç bir kan bağı yokmuş..çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için..
Yengesiyle kan bağı varmıymış acaba ...yada her neyse ..siz kurtulmuşsunuz çocuk olmaması büyük artı.hep birlikte yerin dibibe girsinler inşallah🤣

Fiziksel şiddet var demişsiniz, darp raporu aldınız mı? Polis kendisi başınıza silah dayayıp tehdit etmiş. Elinizde mesajı falan yok mu?
Oturup ağlayacağıniza boşanma sürecini lehinize çevirmek için neler yapabilirsiniz ona kafa yorun.
Böyle bir manyaktan boşanıyor olmasına ağlayan birine verecek teselli yok bende. 🤷
Darp raporu aldım . Mesajı filan hiç yok çünkü aynı evin içinde yuzyuze gerçekleşti her şey.. sadece evde psikiyatrist ilaçlarını hiç içmediğine dair ilaçların fotoğrafını filan çektim.. avukat düğün CD fotoğraf ve kıyafetlerini al direk ailenin yanına geldi .. geldim öyle amcam ve kardeşim aldılar beni sagolsunlar ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back