- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü onu sevmiştim ... maalesef ki sevmiştim.. bu süreçte bazı şeyleri idrak edemiyorum psikolojimin bozuk olduğunu itiraf ediyorum kendime zor şeyler atlattım ve önümde boşanma sureci içinde zor şeyler de yaşayacağımdirda.. ben sadece INSAN DIŞI GIBI DAVRANAN AYNI EVI AYNI YASTIGI PAYLAŞTIĞIM BU ADAMIN NE KADAR NE KADAR BASIT OLDUĞUNU GÖRDÜM ..tamam bu adam bu kadar kötüyse ayrılıp kurtulmuşsunuz hala neye ağıt yakıyorsunuz arasa sorsa size eziyet eden adama dönecekmişsiniz gibi geldi insana yapılmayacak şeyler anlatıyorsunuz sonra ama ben evime bağlıydım diyorsunuz bir buçuk sene bu evliliği sürdürdüğünüze göre ve hala böyle konuşmanızdan anladıığım tek şey tedavi olmanız gerektiği
Adamın türkü bara gittiğine takmışsınız da ben olsam böyle bir psikopattan kurtulunca adını yanımda andırmam sizin takıldığınız noktalar normal gelmedi hiç
Aynen öyle Hele ki parayı coook seviyorlar ailecek.. şuan bunun derdine dusmuslerdir.. alacağım tabi kendim yemezsem bile o parayı gidip sadaka verip çocuklara dağıtırım coook daha iyi olur... böyle bi adama her şey müstahakTazminatınızı alın kafaniza silah dayamis . Boş gurur yapmayın sakın. Canı ancak bu şekilde acır biraz da olsa.
İkimizde farklı şehirlerde yaşıyorduk diyorum ya nisanliyken hiç ama hiç bu denli kötü değildi.. gerçek yüzünü Tamamiyle evlendigimiz ilk günden itibaren ortaya koydu .. dereyi geçene kadar ayıya dayı demiş oldu resmennninşallah adam polis diye nişanlıyken her türlü eksi özelliklerine göz yummamışsındır. kendi sonunu inşallah kendi ellerinle hazırlamamışsındır inş yanılıyorumdur.
Doğru diyorsunuz da onu avukatla konuşurum ben yinede.. Bende istemiyorum öyle dengesiz birinin o şekilde devam etmesini .. gitsin otursun o çok sevdiği anne babasının yanında .. benim hayatımı mahvetti ..Böyle adamın aramasını mı beklediniz?
Konuyu ben olsam ,bu adamın memurlugunu nasıl yakarım diye acardım
Böyle adamlar barınamasın hic biyerde.
Çok çok teşekkür ederim coook güzel özetlediniz kesinlikle aynenn öylee yaptı..benim IYI NIYETIMI FAZLACA SU ISTIMAL ETTI .. ona muhtacım diyerekten.. çünkü açıkçası bende yeni evliyim bosaninca hayatim daha zor olur millet ne der diye ister istemez dusundum yanii insanız sonuçta hepimizin aklı başında olsa da yinede güçsüz bir kişiyim ben düşünmüş olabilirim bunları .. çok şükür NAMUSSUZLUK YAPMADIM BASKA BIRSEY YAPMADIM ALNIMIN AKIYLA GELDIM BABAMIN EVINE KI AILEMDEN SONSUZ KERE RAZI OLSUN BANA COOK DESTEKLER ..KESKE HER SEYI ONLARLA DA PAYLASSAYDIM .. HEP BENI BASTIRIYORDU KENDI VE AILESI .. DUZELIR DÜZELİR DIYORDU KENDI BABASI . ONLARA DA HAKKIM HARAM OLSUN ...Bence hiç üzülmeyin gerçek yüzünü göstermiş sevinin Allah korusun size bir zararda verebilirdi.
Böyle biri için neden üzesiniz kendinizi.
Açıkçası sizin kırılgan alttan alan yapınızı hep su istimal etmiş.
Umduğunuz sevgiyi yaşamamanız üzücü ama şimdi bunları düşünmeyin valla kurtulduğunuza sevinin
Çok teşekkür ederim çok doğru evlilik asla asla bu değil.. inşallah insallah Amiinn . Artık dönmem bunca şeyden sonra dönmemeliyimde .. canımı yolda bulmadım ..bu hayata birdaha gelmeyeceğiz zaten normal şeyler yaşamış olsam ailem derdi kızım düzelir eder yuva yikma diye yada benim hatam olsa der yinede beni çekiştirirler ama bu cok farklı bir boyutta.. Allaha havale ediyorum hepsini... oğullarını alıp tedavi ettirsin ailesi dengesizi..Geçmiş olsun canım. Senin için kolay bir süreç değil hiç kimse ayrılmak için evlenmez. Ama evlilik de bu değil emin olabilirsin. Allah yolunu açık etsin iyilere denk gel inşallah. Bundan sonra sadece ondan kurtulduğun için mutluluktan ağla. Onlar da kendi çamurunda boğulsun seni mumla arayacaklar sakın ama sakın geri dönmek isterse de inanma, kanma.
Baya saklamış o zaman kendini. Bu kadar usta yalancılar da olabilir elbette. Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce boşanır hayatınıza devam edersiniz.Aynen öyle yani bu denli fazla .. sinirli bir kişiliğe sahipti evlendikten sonra aşırı derecede kıskanç baskıcı birisi oldu .normalde bekarken giyinmiş olduğum kıyafetleri evlendikten sonra anormal olarak karşıladı oysa beni o şekilde gördü sevdi beğendi aldı
İnşallah güzel bir hayatınız olur bundan sonraÇok teşekkür ederim.. çok haklısınız benden önce bir sürü kişiyle görüşmüş bende diyordum ki kendi kendime hiç mi biriyle olmaz hiç mi birini beğenmez diye.. hiç birini kendisi beğenmemiş coook seciciymis...doğruuuu BENIM GIBI SALAGINI SEÇTİ COK GÜZEL SEÇİM YAPMIS UYANIK... çok şükür diyelim ..inşallah daha da iyi olur hayatım.. evet insan kendine bir yuva kurmak istiyor çok yanlış bir insan seçmiş oldum
İnşallah inşallah . Her şey eskisinden daha iyi olur umudum o yönde .. evet sakladı kendini bana aileme .kimse anlamadı.YALAN YALAN YALAN... göz göre göre yalan söylüyor biliyorum yalan dediğine ama hala daha kabullenemiyor.ALLAH KORUSUN BÖYLE KÖTÜ INSANLARIN ŞERRİNDENBaya saklamış o zaman kendini. Bu kadar usta yalancılar da olabilir elbette. Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce boşanır hayatınıza devam edersiniz.
Bizler olumsuzlari goruruz hep. Evet evliligini bitirmen uzucu. Kimse boşanmak için evlenmez .ama bazi durumlarda olayin iyi tarafindan bakmayi bilmelisin. Bu insanlardan kurtuluyorsun. Aramamasi bence daha iyi. Burda o kadar okuyoruzki erkek gelip timsah goz yaşlari dokuyor kapida. Kiz da inanip geri donuyor ve herşey sil baştan yeniden başliyor. Geri dondugune bin pişman olmayan birini dahi okumadim. Aklini kariştiracakdi hassassin belki geri donecekdin. Seninki yuva değildi. Verdiyin kararin arkasinda dur ve geri donmek için bir işaret bekleme. Onlarin zulmu yuzunden gittin yine onlarin lafina gore de geri donme. Oyle aile bundan sonra kimi gelin getirecekse ya kiz seninle ayni şeyi yapacak, boşanacak, ya da kul misali hizmet edecek. Yani o aileye girip mutlu olamiycak kimse. Allahindan bulsunlar. Çocuk olmamasi çok iyi. Onlarin genin taşimalarindan çok daha iyi. Lutfen sukret. Hepimizin hayatinda yalnişlar, uzuntuler oluyor. Ama kendimizi toplamaliyiz. Annem derki hayat bize hep mis gibi guller sunmaz. Bazen dikenli kaktusler sunar. Kaktüsü tutmaya kalkarsan ellerin kanar acirsin. Tuttugun surece de acin devam eder. Ya hiç o kaktüsü goturmiyceksin, ya da goturduysen birakicaksin.Merhaba arkadaşlar . Söze nasıl başlamam gerektiğini inanın bilmiyorum ama yaşadıklarımı ve içimdekileri döküp biraz olsun rahatlamak istiyorum.. eşimle görücü usulü tanıştık.1.5 yıllık evliyiz eşim polis memuru ben ev hanımıyim . Ben eşimi çok severek ve ona güvenerek evlenme kararı aldım. Şuan babamın evindeyim. Evlendigimiz günden hatta balayında başladı bizim kavgalarımız. Kavgamızın sebebi eşimin ailesine karşı aşırı aşırı aşırı derecede düşkün olması ve yanlışları olsa dahi hiç bir şekilde bunu kabullenmemesi. Düğün sonrası evimize döndük eşimin ailesi uzakta.ben eşimin ailesine anne ve babasına karşı sonsuz derecede saygı ve sevgi duydum her zaman hürmet ettim aradım sordum hizmet ettim .. eşim aşırı baskıcı inat kıskanç ve bencil bir insan.. sürekli kendi dediği olsun istiyor. BEN NE İSTERSEM ONU YAPACAKSIN AKSI TAKDİRDE BU EVLILIK YURUMEZ DİYORDU . SUS DEYINCE SUSACAK KONUŞ DEYINCE KONUSACAKSIN DİYORDU. Ben zaten yengeç burcuyum çok anaç hassas kırılgan ve pasif bir insanımdır boyun egiyordum bu isteğine.. günde dört beş kere anne babasıyla konuşuyordu telefonda.. benim ailemle görüşmemi istemiyordu telefonumu karistiriyordu işten gelince.. Eve bebek kamerası yerleştirdi ise gidince beni ondan takip ediyordu .. bana hiçbir şekilde harçlık vermiyordu inanın cüzdanımda beş lira bile yoktu.. altınların hepsini bozdurup araba aldı kendisine. Ailesi benim yanıma geldi altı ay sonra tam üç buçuk ay benim evimde kaldılar.. ben elimden gelenin fazlasını yaptım hiç bir gün ne zaman gitcekler diye söylenmedim eşime.. ama yeni evli bir insanın evinde bu kadar kalmaları da anormallik bence.. diğer taraftan eşim onları sürekli gezdirdi tozdurdu tabi bende gidiyordum .. bi dediklerini iki etmedi.. kaynanam çok kıskanç sinsi yalancı bir kadın..sürekli nazlanmak istiyordu . Kız çocuğu yok iki erkek kardeşler eşim.. eltim çok kötülük yapmasına rağmen ona toz kondurmuyordular iki yüzlülük yapiyordular. İyi niyetimi hep su istimal ettiler.. neyse şuan boşanma sürecindeki.. eşim hiçbir şekilde aramadı sormadı anne babası da aynı şekilde.. davayı ben açtım iki ay bekledim ne arayan var ne soran.. eşim türkü barlarda gezip çiftetelli oynuyor keyfini keyif gününü gün ediyor.. ama benim psikolojim coook bozuk sürekli ağlıyorum bunları haketmedim ben.. çocuğum yok. Evime çok bagliydim temizlik yemek düzen her şeyin en iyisini yapmaya çalıştım .. eşim başıma silah dayadı beni tehdit etti seni kursuna dizerim diye.. ben bunları hakedecek hiç bir şey yapmadım.. canım coooook yanıyor... BOSANMAK ICIN EVLENMEDIM AMA GÜVENDİĞİM DAĞA KAR YAĞDI. NASIL BIR INSANI SEVMISIM BEN.. NASIL ATLATACAGIM BEN BUNLARI ..
Çok teşekkür ederim elinize ağzınıza sağlık bu güzel cümleler için..çok haklısınız. Amin inşallah ne yaşattıysa aynılarını yaşasınlar.. utanmadan yine beynimle oyun oynuyordu ( ben bu saatten sonra evlenmem diyor sana hemen koca bulurlar diyordu ) bu cümlede bile bir baskı bir acaba bırakıyor .. kurtulacağım gün bugündür çok şükür diyorum. . Herkes kalbinin ekmeğini yer derler ya cidden öyle.. annenizin de ellerinden öpüyorum çok güzel betimlemiş.. Allah razı olsunnBizler olumsuzlari goruruz hep. Evet evliligini bitirmen uzucu. Kimse boşanmak için evlenmez .ama bazi durumlarda olayin iyi tarafindan bakmayi bilmelisin. Bu insanlardan kurtuluyorsun. Aramamasi bence daha iyi. Burda o kadar okuyoruzki erkek gelip timsah goz yaşlari dokuyor kapida. Kiz da inanip geri donuyor ve herşey sil baştan yeniden başliyor. Geri dondugune bin pişman olmayan birini dahi okumadim. Aklini kariştiracakdi hassassin belki geri donecekdin. Seninki yuva değildi. Verdiyin kararin arkasinda dur ve geri donmek için bir işaret bekleme. Onlarin zulmu yuzunden gittin yine onlarin lafina gore de geri donme. Oyle aile bundan sonra kimi gelin getirecekse ya kiz seninle ayni şeyi yapacak, boşanacak, ya da kul misali hizmet edecek. Yani o aileye girip mutlu olamiycak kimse. Allahindan bulsunlar. Çocuk olmamasi çok iyi. Onlarin genin taşimalarindan çok daha iyi. Lutfen sukret. Hepimizin hayatinda yalnişlar, uzuntuler oluyor. Ama kendimizi toplamaliyiz. Annem derki hayat bize hep mis gibi guller sunmaz. Bazen dikenli kaktusler sunar. Kaktüsü tutmaya kalkarsan ellerin kanar acirsin. Tuttugun surece de acin devam eder. Ya hiç o kaktüsü goturmiyceksin, ya da goturduysen birakicaksin.
Allah yolunu bahtini açik etsin. Hayir bilen vicdan sahibi insanlarla karşilaştirsin InsaAllahÇok teşekkür ederim elinize ağzınıza sağlık bu güzel cümleler için..çok haklısınız. Amin inşallah ne yaşattıysa aynılarını yaşasınlar.. utanmadan yine beynimle oyun oynuyordu ( ben bu saatten sonra evlenmem diyor sana hemen koca bulurlar diyordu ) bu cümlede bile bir baskı bir acaba bırakıyor .. kurtulacağım gün bugündür çok şükür diyorum. . Herkes kalbinin ekmeğini yer derler ya cidden öyle.. annenizin de ellerinden öpüyorum çok güzel betimlemiş.. Allah razı olsunn
Amin cümlemizi inşallah Rabbım yarınlarımız aydınlık eylesin inşallah .. inşallah tüm bu yaşadıklarım kefaret olur güzel mutlu günlere ..Allah yolunu bahtini açik etsin. Hayir bilen vicdan sahibi insanlarla karşilaştirsin InsaAllah
çok doğru demişsinizArtı olarak profil resmini kaldır, biri görür eltin görümcen komşun vs herşeyi yazmışsın yazarsın bide davayla alakalı önlem alamasınlar.
Amin cümlemizi inşallah Rabbım yarınlarımız aydınlık eylesin inşallah .. inşallah tüm bu yaşadıklarım kefaret olur güzel mutlu günlere ..