Boşanma süreci

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet destek alacağım zaten randevu bulamadim sadece.. çok teşekkür ederim size .. bana gücü yetti işte güçsüze güç gösterisinde bulunan her kim varsa Rabbım onu kendi silahıyla vursun inşallah.. çok şükür verilmiş sadakam varmış yine rabbimin sevdiği kulmuşum demekki sağ salim kurtuldum ruh hastasından.

Evet yaa hiç düşünemedim inanın apar topar geldik babamın evine.. eve gelmedi zaten amcam ve kardeşim geldiğinde.. bir gece kaldık sabah yola çıktık. . Rezil etmem gerekiyordu Aslında iyi bi ders vermek gerekiyordu tüm lojmanda emniyette rezil olması gerekiyordu.. zaten olur inşallah duyulur her şey komşularım şahit hepsinin kocası aynı yerde çalışıyor kara haber tez duyulur..zaten öyle yüksek sesle kavga ediyorki utanıyorum ya sesini alcalt diyorum umurunda değil rezil olmak.. insanları niye rahatsız ediyorsun diyorum bak herkes duyuyor her şeyi duvarlar ince zaten diyorum ama dinleyen eden yok ..

Allah im canımı kurtardım diyip sadaka dagitmaniz gerekirken bosanmak için evlenmedim yazmışsınız

Kesinlikle inan kurtulmussun allah korusun
Insallah hemencecik biter surec.

Hala akıllanmamışsınız. Temizlik yapardım her dediğine he derdim diye kendinizi savunuyosunuz, bu dedikleriniz anormal seyler değer görmek için bunları yapmanıza gerek yoktu. Allahtan çocuk yokmus ağlayacağınıza sadaka verin daha da önemlisi bundan sonrasında kendinize değer verin, siz köle hizmetçi başkalarını mutlu etmeye gelmiş bi canlı değilsiniz.

Allah im canımı kurtardım diyip sadaka dagitmaniz gerekirken bosanmak için evlenmedim yazmışsınız
Böylesine pis ruhlu bir insanın hayatımla oynaması beni kandırması .. MASKE TAKIP GERCEK YÜZÜNÜ SAKLAMASI . Boşanmak için evlenmedim derken ( kimse kimsenin günahına girmemeli o ki evliliği yurutemeyecek yada böylesine hasta ruhlu birisin niye evlendirdi seni ailen yada niye benim başıma bela oldu demek istedim Aslında orda ne umdum ne buldum )

Kesinlikle inan kurtulmussun allah korusun
Insallah hemencecik biter surec.
İnşallah İnşallah biter yüzünü bile görmek istemiyorum .. tahammülüm kalmadı.. avukatım süreci güzel bir şekilde yürütür İnşallah..hakim zaten ne olduğunu çok çok iyi anlayacaktır. . Yaşadıklarımın hepsi birer birer boşanma gerekçesi zaten avukat öyle söyledi..

Teşekkür ederim tabikide öyle .. bunu kendi kendime yaşattım kendime büyük bir özür borçluyum aslında aklı başında bir insanımdır da ama inanın bu yaşadıklarımdan ötürü artık beynim error verdi resmen ..

Canım ben 37 yasındayım senden bir 11 yaş buyugum profilin 26 diyor.
Benimde kızım var 8 aylık suan
Cok zor buyuyorlar gozunun icine bakiyorum kokluyorum.
Adamin biri gelip benim kizima bunlari yapsa allah korusun gozum doner bir sey gormez dusunmesi bile korkunc...
Ailen kiyamaz sana elin adami neler yapmis.
O terbiyesizi dusunme ve sakın artık üzülme.
Evlenmek kadar bosanmakta son derece normal bir durum.
İş ara, kitap oku, arkadaslarinla ailenle zaman gecir...
Hayat çok güzel mutlu olmaya bak..

Köleliğin meşru hâlisiniz yemin ederim. Bir de ballandıra ballandıra anlatmışsınız.

Ondan dolayi fake diyorum. Bebe kamerasi, sonrada silah var. Dedim hadi yaaa! Adam silah dayiyor, kizda evimde temizlik yapamiyorum diye ağliyor.

Profil fotosu bile bizimle dalga geçiyor yaaa

tamam bu adam bu kadar kötüyse ayrılıp kurtulmuşsunuz hala neye ağıt yakıyorsunuz arasa sorsa size eziyet eden adama dönecekmişsiniz gibi geldi insana yapılmayacak şeyler anlatıyorsunuz sonra ama ben evime bağlıydım diyorsunuz bir buçuk sene bu evliliği sürdürdüğünüze göre ve hala böyle konuşmanızdan anladıığım tek şey tedavi olmanız gerektiği

Adamın türkü bara gittiğine takmışsınız da ben olsam böyle bir psikopattan kurtulunca adını yanımda andırmam sizin takıldığınız noktalar normal gelmedi hiç

Kusursuz cinayet yoktur der bir programda aynı şekilde hatasız yalancı da yoktur bence. Bu insanlar belli ediyorlar aslında ama biz bazen görmek istemiyoruz. Belki aileden kurtulmak belki yaşım geçti gibi nedenler bulabiliyoruz. Hepimiz yanlış seçim yapabiliriz ama bu gerçekten çok ama çok yanlış bir insan. Her şey geride kalmalı özellikle bu adamı arkanızda bırakın bir an önce.

Tamamiyle bir insan beni de tanıyamaz ki zaten tamamen bir tanıma değil ama konu sahibi 10 ay nişanlı da kalmış bence gördü bir şeyler ama belki el ne der dedi vazgeçmedi.

Böyle adamın aramasını mı beklediniz?
Konuyu ben olsam ,bu adamın memurlugunu nasıl yakarım diye acardım
Böyle adamlar barınamasın hic biyerde.

Ondan dolayi fake diyorum. Bebe kamerasi, sonrada silah var. Dedim hadi yaaa! Adam silah dayiyor, kizda evimde temizlik yapamiyorum diye ağliyor.

Profil fotosu bile bizimle dalga geçiyor yaaa
Ne fake fotoğrafı Allah aşkına..bunu yapacak kadar sahtekar olamam ..kendi fotoğrafım o niye bir başkasının fotoğrafını oraya koyup kul HAKKINA GIREYIM SAKA GİBİSİNİZ CİDDEN...

Böyle adamın aramasını mı beklediniz?
Konuyu ben olsam ,bu adamın memurlugunu nasıl yakarım diye acardım
Böyle adamlar barınamasın hic biyerde.
Aramaktan kastım insan yaptıklarından pişman duyar üzüntü duyar bitiyorsa bile saygıyla bitirip sen haketmedin bunu diyerek INSANLIK YAPARDI.. AMA NERDEEE BUNLARI BANA YASATAN BİRİNİN INSAN GIBI DAVRANIYOR OLMASI IMKANSIZ

Tamamiyle bir insan beni de tanıyamaz ki zaten tamamen bir tanıma değil ama konu sahibi 10 ay nişanlı da kalmış bence gördü bir şeyler ama belki el ne der dedi vazgeçmedi.
Aynen öyle yani bu denli fazla .. sinirli bir kişiliğe sahipti evlendikten sonra aşırı derecede kıskanç baskıcı birisi oldu .normalde bekarken giyinmiş olduğum kıyafetleri evlendikten sonra anormal olarak karşıladı oysa beni o şekilde gördü sevdi beğendi aldı

Çok teşekkür ederim.. çok haklısınız benden önce bir sürü kişiyle görüşmüş bende diyordum ki kendi kendime hiç mi biriyle olmaz hiç mi birini beğenmez diye.. hiç birini kendisi beğenmemiş coook seciciymis...doğruuuu BENIM GIBI SALAGINI SEÇTİ COK GÜZEL SEÇİM YAPMIS UYANIK... çok şükür diyelim ..inşallah daha da iyi olur hayatım.. evet insan kendine bir yuva kurmak istiyor çok yanlış bir insan seçmiş oldum

Evet ablacım çok teşekkür ederim .. kesinlikle haklısınız.. Rabbım prensesinizin karşısına hayırlı doğru insanlar çıksın YOLUNU BAHTINI ACIK ETSIN İNŞALLAH.. kizkardesi yok teyzesi yok neyin ne olduğunu bilmiyor diycem hadi ama annesine öyle değer verir el bebek gül bebek gibi önemser ki ... yaptığı hainlik bir banaymis demek.. üstelik ailesinin her lafı da EL KIZI DEYIP GEÇİYORDU bir başkası adına yorum bile yapsalar demekki bende el kızıydim..kayinvalidem hiç mi annelik duyguyla oğlunu çekip çevirmedi hiç mi ah almaktan korkmadi diyorum kendi kendime.

inşallah adam polis diye nişanlıyken her türlü eksi özelliklerine göz yummamışsındır. kendi sonunu inşallah kendi ellerinle hazırlamamışsındır inş yanılıyorumdur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…