Boşanma sonrası hayata uyum sürecinde kardeş evliligi

Bu özelliğinizi bastırın. Siz muhtemelen ilgisiz bir evlilik geçirdiniz kardeşinin arkadaşı da ilgili olunca gıpta ediyorsun canın ilgi istiyor

Bence çok normal böyle hissetmeniz . Bende hamile kalmadan önce üzülür dururdum içten içe her hamilelik haberine . Kıskanmak değil bu .

Amin cok teşekkür ederim

Bu özelliğinizi bastırın. Siz muhtemelen ilgisiz bir evlilik geçirdiniz kardeşinin arkadaşı da ilgili olunca gıpta ediyorsun canın ilgi istiyor
Canım ilgi mi istiyor ? Nasıl bir yorum bu Allah askına biri benimle ilgilense bütün sorunlarım bitecek yani öyle mi
Ayrıca görüşmek isteyen birkaç kişi oldu sürecim taze olduğu icin ben istemedim

Canım ilgi mi istiyor ? Nasıl bir yorum bu Allah askına biri benimle ilgilense bütün sorunlarım bitecek yani öyle mi
Ayrıca görüşmek isteyen birkaç kişi oldu sürecim taze olduğu icin ben istemedim
Beni yanlış anladınız incitmek istemedim. Bu kadar yakın biri olan kardeşinizin mutluluğu sizi güzel hayallere götürüyor ilgi kelimesi yanlış olduysa kusura bakma

Çok normal duygular.Ben de henüz kesinleşmiş olmasa da boşandım.Bu duyguları herhangi biri evlenirken ya da iyi anlaşan herhangi bir çift görünce de hissediyorum.Yaşınız genç yine evlenirsiniz.Gonul isterdi ki kızınızın babası olsaydı yanınızda ama yine mutlu olursunuz.Onemli olan iyi insanlarla karşılaşmak.

Simdi "Ahh nasil öyle düsünürsün blabla" demem, cünkü daha hersey cok yeni ve siz hala yasadiklarinizi atlatmis degilsiniz. En yakininda bir dügüne sahit olmak icinizi burkabilir. Size ama tavsiyem: Bu sürecte kardesinizin yaninda olun. Ona ne olursa olsun yaninda oldugunuzu hissettirin. Sizin duygu karmasaginiz onunla alakali degil, ama pozitif bir sekilde kullanin..kendiniz icin nasil bir sürec hayal ediyorsaniz öyle bir sürec insaa etmesine yardim edin. Sizde kendinize cok güzel bir hayat kurun..ilerde belki sizde yeni bir yuva kurarsiniz. Su anda önemli olan varolan baglari güclendirmek. Hakkinizda hayirlisi ❤

Kardeşim ilk eşinden boşandıktan sonra hiç evlenmemiş biriyle evlendi, 10 yıl oldu, ilk evliliğinden bir oğlu, ikinciden kızı var, gayet mutlu. Ben boşanmış iki çocuklu bir adamla evlendim, bin kere evlensem yine onu seçerim. Hayatta her şey dümdüz değil, böyle düşünmeyin. Kk da dertleşiriz, tavsiye veririz ama çok takılmayın, hayat sizin, her ilişki kendine özel. Önyargılı olmayın, çok güzel bir hayatınız olacak buna inanın

Bence evlilik gibi bir olayın içine girip sonra bunu bitirmek zorunda olmak gerçekten zor. Sonuçta iki kişilik bir hayat kuruluyor. Hatta bir çocuk getiriyorsunuz dünyaya. Sonra belli sebepler dolayısıyla o birliktelik bitiyor. Gerisi ne kadar kötü bir insan olsa da koca bir boşluk. Tabi ki cocuğunuz yanınızda olsun gerisi önemli değil. Ama insan hayatinin her dönemli değerli ve sevildiğini hissetmek istiyor. Kardeşinizin bu yola atacağı adımda içinizin buruk olması çok normal. Bunun için kendinize kızmayın. Umarım kızınızla hayallerinizi gerçekleştirdiğiniz çok güzel bir hayatınız olur

Şeytana uymayın kardeşinizin yanında olun , sizin içinde güzel günler yakındır inşallah, her zaman böyle gitmez hayat..

İnsan hissettiklerine engel olamıyor, ama davranışlarına ve söylediklerine olabiliyor. Kardeşinizi üzecek/alındıracak bir davranışta bulunmadığınız sürece , bence sorun yok.

Sen evlen sonra yine sira Bende deyin gulun sarilin kardesinize. Kiz kardes candid elbet yaninda olucaksiniz konu bosanmaniza gelmesin diye dedigim gibi sen evlen sonra sira yine Bende diye sakalasin bence bunu dusunmeniz cok normal cunku kotu bir tecrube yasadiniz akliniza gelmesi de normal ama bunlar hep gecici seyler. Boyle guzel mutluluk zamanlarini eski aci tecrubelerin uzuntusuyle gecirmeyin

Kendinizi dizginleyin. Insan bir dugunumde yapılan iyiliknve kotulugü bir de dogum ani cocuğunun oldugu evredekileri unutmuyor. Yani geri donusu olmayan birşey yapmayın kendinizi dusunmeyin birkac ay kardesinize izin verin mutlu olsun guzel gununde. Yarın birgün yeniden evlenirsiniz ama kardesinizin şugununnu degistiremezsiniz

Kuzenlerimde aynı durum oldu, abla resmen düğünü zehir etti , lütfen dikkat edin yansıtmayın. Kiskaniyor olabilirsiniz bu duygu da çok insanı Yeter ki yansitmayin

Böyle hissetmeniz çok normal ,sizde insansınız eski eşinizle mutlu bir yuvaniz olsaydı bu mutlu günlerde oda yanınızda olacakti ,belki hep birlikte paylaşımlarınız olacaktı ,içgüdüsel olarak bunu düşünüyor olabilirsiniz,kendinizi yanlız hissediyorsunuz, kendinizde suçlamayın her insan mutlu olmak ister bu kardeşinizin mutluluğunu kıskanmak değil inanın bana

Gayet normal yaşadığınız insanız kıskanmak degil zaten insan içten içe düşünebiliyor bunlari:) Hele de cocuk varsa boşaninca ozellikle tatile falan gidildiginde aile olarak gelenleri gorunce burulmak insanliga dair bisey zaten. Zaten cocuklu ve mutsuz evlilige insanlar biraz da bundan dolayi katlaniyor.'Sosyal prestij' olarak tanimliyorum ben bunu.Ve güvenli alandan bu yuzden cikamayan binlerce kadın var. Siz güçlü tavir sergileyerek mutlu bi yaşam kurmak icin boşanmissinz maddi olarakta bi probleminiz yok ne mutlu size

ayni olayi 2 teyzemde yasadim. Buyuk teyzem bosandi ve bikac ay sonra kucugu nisanlandi. Teyzemde bir yani buruktu dugunde oynamadi istemedi kotu bir evlilik yasadi siddet gördü. Bu kiskanclik degil neden ben yaSADIM bunlari hissi galiba. Suanda oda evlendi okadar romantik anlayisli terbiyeli bir esi varki cok sukur Allaha . Sizde mutlu olursunuz insallah yeni bir ask yeni bir duzen.

Tamda böyle bir durum yaşıyorum şuan ama hiç sizin gibi düşünmedim. Sanırım böyle düşünmenin sebebi kendi mutsuzluguma değil de kardeşimin mutluluğuna odaklanmış olmam. Herşeyiyle ilgileniyorum Adan Zye. Hiç kendimi düşünecek vaktim olmuyor şuan iki çift olamadığımız için üzülüyorum ama bazen. İnsanı düşünceler, duygular bunlar. Herşey bizim için.
Aynı durumda olan biri olarak tek tavsiyem kardeşinizin mutluluğuna odaklanın

bence iki durumu birbirinden bağımsız düşünmeniz lazım, çünkü inanın ki öyle...ben de yavrumu kaybedince hep bebeği olanlar şimdi ne kadar mutludur diyip , kendimi kıyaslıyordum ve bu bence hiç sağlıklı bir düşünce yapısı da değil çünkü gerçekten onların durumuyla sizinki arasında bir bağlantı yok...
bence bu tarz depresif düşünceleri aşmak için yardım almanız, psikoloğa gitmeniz lazım ( ben de öyle yaptım). Aynı şehirdeysek kendi terapistimi tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…