Boşanma sonrası dönme isteği

Bazende bu sitede erkeklee bisey istiyor kadinlar yapmak istemedgini erkeklern zorladgni anlatyolar . yani demek istedgm bu durumda yapmiyor diye bosanmak cok sacma sadece bununla tatmin olmaniz. Bi orta yol bicok cozum bulunabilcek bi mesele ama adam ayagnizi opmuyor diye sikayet etmek nedir. opmek istemeyebilir hakkidir o sizden istese sizde istemiyorum diyebilirsiniz buda sizin hakkiniz yani cozumsuz seyler degil
Ben sexte ortak yolu bulmanın doğru olacağını düşünüyorum yüzde 70-80i sex değilmi evliliğin

Kadınların orgazmı beyindedir deyip çeşitli makaleler falan okuttunuz mu kendisine. Eşiniz ıslanma kavramını biliyor mu… hani ayağımı öp cümlesiyle değil de daha farklı bir iletişim tarzıyla sonuç alma ihtimaliniz daha yüksek.
Aslında ayağımı öp demedim direk sürekli direk sonuca ulaşmaya çalışan bir insan olduğu için neden böyle hep dedim istiyorum ki tutku ile tepeden tırnağa öpsün beni yapamam diyor

Aslında ayağımı öp demedim direk sürekli direk sonuca ulaşmaya çalışan bir insan olduğu için neden böyle hep dedim istiyorum ki tutku ile tepeden tırnağa öpsün beni yapamam diyor
O zaman erken boşalmaktan korkuyor olabilir mi

polemik yaratmak gibi bi derdim yok . kadinin canina birsey demiyorum tabiki istekleri vardir elbette ama goruyorz burda bo suru kadinda erkekler tarafndan boylw seyler istyor ben istemyorm diyorlar yani istememek kocasininda hakki . ancak yardimci olacak bir sey yok kocasi ayagni opmuyor diye biz bisey yapamayiz 🤷🏻‍♀️
Sorun sadece ayagini opmek degil ki, oraya takilmissiniz sadece. Ayagini opmese bile oral seks yapabilir. Kadin on sevisme olmamasindan yakiniyor. 7 yil boyunca sadece erkegin tatmin oldugu bir iliskiyi bende yasamak istemezdim. Zevk almayinca islanmayinca seks, azaba dönüşüyor

Öyle bir korkusu olduğunu hissetmedim
Direkt sonuca gitmesi ve istediğiniz şeyi doğru şekilde açıkladıysanız yanaşmaması bana bunu düşündürdü. Gerçi ön sevişmeyi iyice açıkladınız mı onu bilmiyorum tabii. Bazısını gütmek gerekebiliyor maalesef 🤭

Ben sexte ortak yolu bulmanın doğru olacağını düşünüyorum yüzde 70-80i sex değilmi evliliğin
zaten bahsettigim ortak yol o konuda. evet evliliginin en buyuk kismi sex. ancak onuda istemedigi birseyi zorlamayin diyorum yani sizinde istemedgnz seye zorlanmamaniz gerekir daha farkli sseyler bulabilirsiniz cozum icin ayagini opmek istemiyorsa opmesin sende farkli noktalara odaklan mesela

Sorun sadece ayagini opmek degil ki, oraya takilmissiniz sadece. Ayagini opmese bile oral seks yapabilir. Kadin on sevisme olmamasindan yakiniyor. 7 yil boyunca sadece erkegin tatmin oldugu bir iliskiyi bende yasamak istemezdim. Zevk almayinca islanmayinca seks, azaba dönüsuyor
hayir ben ayagimi bacagimi opmeyen biri demesine takildim tek sorun oymus gibi davranmis

X